ewelinka_m Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Aniu:new-bday: wszystkiego najlepszego,:BIG: pięknie zdanej maturki, dostania się na wymarzone studia pociechy z Beza :diabloti: sukcesów na torze, spełnienia marzeń ii czego sobie tam jeszcze życzysz :buzi: :popcorn::drink1::drinking: Quote
Olusia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANIU!! :multi::loveu::multi::loveu: A dla Bezika powrotu do formy ;) Quote
Bzikowa Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Ola, Paulina, Kinga, Tinka, Ania, Ewelinka, Feigned, Olusia, Kisses : Dziękuję Wam wszystkim!!! :loveu::loveu::loveu: Najbardziej zależy mi na tym, żeby psu się wszystko szybko zagoiło... :) Na razie, nie wiem jak to się stało (bo jestem NON STOP z nim i nie próbuje się dobierać), wypadła mu połowa zewnętrznego szwu :roll: Ale wygląda OK , a Bzikowi już trochę mniej przeszkadza więc do weta jeszcze nie pędzę. Ale mój wiek straszny. Za rok będzie 2 na początku... Brr :roll: Kinga Wenkowa - a dla Ciebie nawzajem!!!! :BIG: Quote
Mudik Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wszystkiego Naj Naj Aniu, Sto Lat! I spełnienia Marzeń(drugiego terierowca:cool3::cool3:) :Cool!::klacz::klacz::BIG::new-bday::tort::drink1::drink1: Quote
kaskaSz Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wszystkiego najj! I powrotu do zdrowia dla Bezika :loveu: Ależ to musi być stress po kastracji... I dla właściciela i dla psa. Quote
anetta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wszystkeigo najlepszego Ania :loveu: :tort: Cieszę się że odjajczanie poszło ok :))))))) Quote
Bzikowa Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Magda, Kasia, Aneta - dziękuję! :loveu: Quote
Kisses Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Bzikowa napisał(a): Najbardziej zależy mi na tym, żeby psu się wszystko szybko zagoiło... :) Na razie, nie wiem jak to się stało (bo jestem NON STOP z nim i nie próbuje się dobierać), wypadła mu połowa zewnętrznego szwu :roll: Ale wygląda OK , a Bzikowi już trochę mniej przeszkadza więc do weta jeszcze nie pędzę. Ale mój wiek straszny. Za rok będzie 2 na początku... Brr :roll: Pomiziaj Bzika ode mnie :loveu: Niech się goi psiak Ale 19 to nie taki straszny wiek :evil_lol: A 2 da się wymazać :diabloti: Quote
Joy106 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ode mnie też najlepszego:) i dla Bzika także. ;-) Quote
agaciaaa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Przez te głupie dogo nie byłam na bieżąco :shake: Ciesze sie, że Bzik już odjajczony i wszystko ok :) niedługo będzie jak nowy, zobaczysz ;) I spóźnione (ale szczere;)) życzenia urodzinowe, wszystkiego naaaa Aniu, przede wszystkim spełnienia marzeń :Rose: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Spóźnione wszystkiego najlepszego :multi: A Bzikowi zdrówka :loveu: Quote
Bzikowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Bezunia już jest całkowicie zdrowy! :) Jutro jedziemy zdejmować szwy... Zdjęcia z dzisiejszego spaceru Quote
Bzikowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 A teraz z cyklu 'znajdź westika na tym zdjęciu' :diabloti: Quote
Kisses Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 *Czemu na 2 fotach jest tylko? (2 śliczna :loveu:) Tak urzekł Cię widok linii telefonicznych? :evil_lol: Super, ze zdrowy :loveu: *EDIT: Ok, juz więcej... Quote
Bzikowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Portreciki :) Nos! Kisses, no, udaję , że umiem zdjęcia robić ładne :diabloti: Także widoczki takie serwuję Wam, nie czepiać się! :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 LECĘ (szybuję:eviltong:) do Ciebie :evil_lol: westik latający :-o CDN... jak ktoś raczy obejrzeć :cool3: Quote
Kisses Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 CDMN... Bziuuuuum! Bzik fajnie lata :evil_lol: Bzikowa, w końcu ludzi trzeba dokształcać... Widokami też. Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 hoho co ja tu widzę, zdjęcia są :diabloti: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/210209_06.jpg a jak powiem, że znalazłam westika co dostanę? :evilbat: Aniu coraz ładniejsze zdjęcia Ci wychodzą :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/210209_18.jpg http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/210209_16.jpg te mi się podobają :cool1: czekam na resztę, a jak się Bezik czuje? Quote
Pieseczkowo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 BEZ BEZ kochany wesciak jest spowrotem.Pewnie ze chcemy kolejne foty,co to za glupie pytania:eviltong:Sliczny jest.Ja daje 100 pkt fotce pt."NOS".!!:loveu::loveu: Quote
Mudik Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Mi się ta bardzo podoba ,świetna!:multi::multi::loveu::loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/210209_13.jpg Quote
Bzikowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Kisses, nastąpi zaraz :diabloti: Ewelinka, westika dostaniesz :eviltong: chcesz? prawie nieużywany, nauczony czystości, lekko wybrakowany, ale jest :diabloti: Dominika, fotka 'nos' powstała w ten sposób, że chciałam zrobić zdjęcie jak do mnie biegł ale nie zdążyłam pstryknąć, dopiero mi się udało jak pies miał już nos w obiektywie :cool1: Magda, dzięki :eviltong: Macie, nie lubię mieć niewklejonych zdjęć :evil_lol: głupawka śnieżna klasyczna :stupid: Quote
Recommended Posts