Unbelievable Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Bzikowa napisał(a):poważny łesthajland :lol: no przecież mówię :diabloti: Quote
Bzikowa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 A teraz, jest mi niezmiernie przykro, ale wrzucam resztę zdjęć ;) patyczek mam i go zjem! oddawaj! mój! Quote
Bzikowa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 memłanko jak zrobię hau, to mi oddasz prawda?:loveu: nie rób scen tylko rzucaj :lol: fruuu, mam go! Quote
Kisses Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Bzikowa'] http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/c27.jpg Śliczne:Cool!: Wymiziaj, wyciziaj i co tam jeszcze chesz :loveu: Jak Ty go potem doczyszczasz? :evil_lol: Kocham jego obroże... Quote
Pieseczkowo Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja wemze kazdego westa,nie zwazajac na to co moze wyrabiac.A Beza zawsze,tylko hmm co by Kleks powiedzial-poprawka to jest niewazne Beziuuu:loveu:ona ma takie slodki krociutki ogonek i duzzzooo Westikowego futerka.:loveu: Quote
olifka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Bzikowa napisał(a):to się ciesz :lol: nie mam zdjęć z poloneza, w ogóle mało mam zdjęć... no ba, jestem z siebie bardzo dumna:loveu::cool3::cool3: Quote
Bzikowa Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 śledzisz mnie :shake::shake::mad: :lol: Kisses - doczyszczam... w wannie :evil_lol: Co prawda mógłby poleżeć pół godzinki na ręczniku i by się wykruszyło ale to jest nierealne bo on po spacerach ma swój rytuał - micha, zabawa, a potem odpoczynek... oczywiście na kołdrze pańci:loveu: więc piach byłby wszędzie! Quote
Crazy Lab Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 trzymamy kciuki za Bezikowe ciachanko !;);) Quote
Kisses Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Bzikowa']śledzisz mnie :shake::shake::mad: :lol: Kisses - doczyszczam... w wannie :evil_lol: Co prawda mógłby poleżeć pół godzinki na ręczniku i by się wykruszyło ale to jest nierealne bo on po spacerach ma swój rytuał - micha, zabawa, a potem odpoczynek... oczywiście na kołdrze pańci:loveu: więc piach byłby wszędzie! I odkurzacz w ruch :diabloti: Szukam powoli na mojej legowiska/michy(i zupelnie nie wie ile takie chlonie... 0,7 czy 0,45 l...)/zabawek itp. Przeczytałam cennik acany, doliczyłam szczepiania... Normalnie super :evil_lol: Zastanwiam się też, czy nie pójść z nią to tzw. 'przedszkola' czy sobie darować, a później pójść na agility :loveu: Trzmamy kciuki :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Kisses_xox']I odkurzacz w ruch :diabloti: Szukam powoli na mojej legowiska/michy(i zupelnie nie wie ile takie chlonie... 0,7 czy 0,45 l...)/zabawek itp. Przeczytałam cennik acany, doliczyłam szczepiania... Normalnie super :evil_lol: Zastanwiam się też, czy nie pójść z nią to tzw. 'przedszkola' czy sobie darować, a później pójść na agility :loveu: Trzmamy kciuki :loveu::loveu: najlniejsza miseczka w zuepłności wystarczy ;) ew. rozmiar większa ale ta już może być za duża Quote
Kisses Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Tinka:) napisał(a):najlniejsza miseczka w zuepłności wystarczy ;) ew. rozmiar większa ale ta już może być za duża Dzięki :lol: Quote
agaciaaa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cześć :) Wreszcie dogo pozwoliło mi na odwiedzenie Was ;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/c10.jpg super fotka :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/c16.jpg a kuku :lol: Quote
Unbelievable Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 eee, co sie nie odzywasz? jak odjajczony bezisław? Quote
Bzikowa Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Całkiem dobrze chyba. Zabieg zniósł bardzo dobrze, wróciliśmy do domu to zaszył się w swojej klatce i leży, nawet bardzo nie próbuje się dobierać do szwu. Zjadł kolacje i napił się wody. Jedyne co mnie martwi to to, że on nie chce wychodzić z tej klatki a jak zrobi 2 kroki to siada gwałtownie jakby go swędziało/bolało... :roll: Wyniosłam go na siku to zrobił 2 kroki i nie chciał iść dalej, pewnie mu to przeszkadza. I się nie wysikał i nie załatwił. To mnie trochę martwi... :roll: Quote
Kinia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wiedziałam, że wszystko bedzie dobrze :multi: Mój po zabiegu też nie bardzo chciał się ruszać, dopiero na drugi dzień zaczął funkcjonować normalnie. Quote
Feigned Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Witamy się po raz pierwszy :cool3: Bezik jest śliczny, na pewno będziemy odwiedzać :loveu: a po ciachaniu na pewno szybko dojdzie do siebie. ;) pozdrawiamy, Magda&Axel! ;) Quote
ewelinka_m Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 hej, zaglądam do Was cały czas i kciuki mocno nadal trzymam :lol: jak dziś się Bezik czuje? Quote
akodirka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ja tez tu się czaje i zaglądam co raz ale nic nie pisze, zeby sprawdzic jak z Bezikiem :diabloti: Quote
Bzikowa Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 O rany, dzięki wszystkim , że się czaicie :lol: Bezik czuje się całkiem dobrze - je, pije, załatwia się. W domu w ogóle nie chce się ruszać... Tzn leży albo w klatce albo w legowisku a jak przejdzie 2 kroki to siada bo go uwierają szwy. Na spacerze jest już o niebo lepiej, rano pierwsze kilka kroków za smaczkiem a potem już poszło gładko. Po południu jeszcze lepiej - biegł do przodu (jakby zapomniał o szwie:mad:), ogon w górze, pies oczywiście na smyczy, oblewał wszystkie krzaczki i obszczekał parę piesków ;) Jak tylko wraca do domu to znowu ma problem z chodzeniem... Ja nie ogarniam tego psa. :lol: Ale mam nadzieję, że do poniedziałku będzie już całkiem OK. Teraz jestem z nim non stop żeby go pilnować, nie liże sobie szwu więc nie ma kołnierza na łebku ale w poniedziałek jak pójdę do szkoły to nie będę mogła go kontrolować i będę musiała mu założyć... :roll: Mam nadzieję, że szybko mu się zagoi i przestanie go boleć bo chyba już by sobie pobiegał.. Zważywszy na to, że jest 2 tygodnie bez treningu (a jeszcze 3 miesiące przerwy przez moją maturę :roll:) to musi go trochę rozsadzać ;) Quote
Crazy Lab Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mam nadzieję, że Bezik szybko dojdzie już w pełni do siebie:loveu: a tymczasem: 100 lat dla właścicielki:new-bday: Quote
Teba Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin- drugiego teriera i co najważniejsze zdanej maturki- za kilka lata sama zobaczysz, że matura to pikuś hihi 100 lat Aniu! :tort::new-bday::BIG::drinka: i żeby Bezik szybko wrócił do zdrowia :painting: hihi Quote
Inkaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wszystkiego najlepszego Aniu! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts