Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wemze kazdego westa,nie zwazajac na to co moze wyrabiac.A Beza zawsze,tylko hmm co by Kleks powiedzial-poprawka to jest niewazne Beziuuu:loveu:ona ma takie slodki krociutki ogonek i duzzzooo Westikowego futerka.:loveu:

Posted

śledzisz mnie :shake::shake::mad:

:lol:

Kisses - doczyszczam... w wannie :evil_lol:
Co prawda mógłby poleżeć pół godzinki na ręczniku i by się wykruszyło ale to jest nierealne bo on po spacerach ma swój rytuał - micha, zabawa, a potem odpoczynek... oczywiście na kołdrze pańci:loveu: więc piach byłby wszędzie!

Posted

[quote name='Bzikowa']śledzisz mnie :shake::shake::mad:

:lol:

Kisses - doczyszczam... w wannie :evil_lol:
Co prawda mógłby poleżeć pół godzinki na ręczniku i by się wykruszyło ale to jest nierealne bo on po spacerach ma swój rytuał - micha, zabawa, a potem odpoczynek... oczywiście na kołdrze pańci:loveu: więc piach byłby wszędzie!

I odkurzacz w ruch :diabloti:

Szukam powoli na mojej legowiska/michy(i zupelnie nie wie ile takie chlonie... 0,7 czy 0,45 l...)/zabawek itp. Przeczytałam cennik acany, doliczyłam szczepiania... Normalnie super :evil_lol:
Zastanwiam się też, czy nie pójść z nią to tzw. 'przedszkola' czy sobie darować, a później pójść na agility :loveu:

Trzmamy kciuki :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kisses_xox']I odkurzacz w ruch :diabloti:

Szukam powoli na mojej legowiska/michy(i zupelnie nie wie ile takie chlonie... 0,7 czy 0,45 l...)/zabawek itp. Przeczytałam cennik acany, doliczyłam szczepiania... Normalnie super :evil_lol:
Zastanwiam się też, czy nie pójść z nią to tzw. 'przedszkola' czy sobie darować, a później pójść na agility :loveu:

Trzmamy kciuki :loveu::loveu:
najlniejsza miseczka w zuepłności wystarczy ;) ew. rozmiar większa ale ta już może być za duża

Posted

Całkiem dobrze chyba.
Zabieg zniósł bardzo dobrze, wróciliśmy do domu to zaszył się w swojej klatce i leży, nawet bardzo nie próbuje się dobierać do szwu. Zjadł kolacje i napił się wody. Jedyne co mnie martwi to to, że on nie chce wychodzić z tej klatki a jak zrobi 2 kroki to siada gwałtownie jakby go swędziało/bolało... :roll: Wyniosłam go na siku to zrobił 2 kroki i nie chciał iść dalej, pewnie mu to przeszkadza. I się nie wysikał i nie załatwił. To mnie trochę martwi... :roll:

Posted

Wiedziałam, że wszystko bedzie dobrze :multi:
Mój po zabiegu też nie bardzo chciał się ruszać, dopiero na drugi dzień zaczął funkcjonować normalnie.

Posted

Witamy się po raz pierwszy :cool3:
Bezik jest śliczny, na pewno będziemy odwiedzać :loveu:
a po ciachaniu na pewno szybko dojdzie do siebie. ;)
pozdrawiamy,
Magda&Axel! ;)

Posted

O rany, dzięki wszystkim , że się czaicie :lol:
Bezik czuje się całkiem dobrze - je, pije, załatwia się. W domu w ogóle nie chce się ruszać... Tzn leży albo w klatce albo w legowisku a jak przejdzie 2 kroki to siada bo go uwierają szwy. Na spacerze jest już o niebo lepiej, rano pierwsze kilka kroków za smaczkiem a potem już poszło gładko. Po południu jeszcze lepiej - biegł do przodu (jakby zapomniał o szwie:mad:), ogon w górze, pies oczywiście na smyczy, oblewał wszystkie krzaczki i obszczekał parę piesków ;) Jak tylko wraca do domu to znowu ma problem z chodzeniem... Ja nie ogarniam tego psa. :lol: Ale mam nadzieję, że do poniedziałku będzie już całkiem OK. Teraz jestem z nim non stop żeby go pilnować, nie liże sobie szwu więc nie ma kołnierza na łebku ale w poniedziałek jak pójdę do szkoły to nie będę mogła go kontrolować i będę musiała mu założyć... :roll:

Mam nadzieję, że szybko mu się zagoi i przestanie go boleć bo chyba już by sobie pobiegał.. Zważywszy na to, że jest 2 tygodnie bez treningu (a jeszcze 3 miesiące przerwy przez moją maturę :roll:) to musi go trochę rozsadzać ;)

Posted

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin- drugiego teriera i co najważniejsze zdanej maturki- za kilka lata sama zobaczysz, że matura to pikuś hihi

100 lat Aniu! :tort::new-bday::BIG::drinka: i żeby Bezik szybko wrócił do zdrowia :painting: hihi