Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bzikowa napisał(a): no wiesz co :evil_lol: bzik się obraża :obrazic: a tak serio to masz rację :p oho jaki bziku delikutaśny :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bzikowa napisał(a):Oczywiście, że tak. To wrażliwy chłopiec z duszą romantyka... :saint1::Rose: A teraz idę spać gdyż jutro... "nareszcie...:sweetCyb:" szkoła.... :flaming: nie przypominaj- u mnie jeszcze nie było wywiadówki, kompa pewnie z miesiąc nie zobaczę :mdleje: Quote
Bzikowa Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Tinka:) napisał(a):oho jaki bziku delikutaśny :diabloti: Oczywiście, że tak. To wrażliwy chłopiec z duszą romantyka... :saint1::Rose: A teraz idę spać gdyż jutro... "nareszcie...:sweetCyb:" szkoła.... :flaming: Quote
Kinia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cześć Bzikowa! A ja mam jeszcze feria:D Miłego dnia w szkole, ale w szkole chyba nie moze być miło... Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 trochę mnie tu nie było.... a kawaler proszę jak się wystroił :cool3: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/ch5.jpg modniacha normalnie! ;) pozdrowionka Bziki!:) Quote
Bzikowa Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dziękujemy za odwiedziny :) Ciachanko w następny weekend ;) Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ii kiedy ciachanko? :razz: genialna chustka :loveu: Quote
kaskaSz Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Trzymam kciuki za ciachanko, żeby wszystko było dobrze. Nas czekają całe szczęście tylko szczepienia i odrobaczenie. Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 to ja trzymam kciuki ;) bo w tym roku w najbliższej przyszłości też Spaikuś się wybiera do weta w tym celu :diabloti: Quote
Crazy Lab Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 czyli u Bezika to już przesądzone:razz: ja jeszcze się zastanawiam, na razie leczymy się... a gdzie będziesz ciachać ? Quote
Bzikowa Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Tak, przesądzone. Rodzicom nadal się pomysł nie podoba ale zrezygnowali z dalszej walki i poddali się, Bezikowe klejnoty żegnają się powoli z życiem.:lol: Będziemy ciąć w Elwecie. U dr Mikowa. Już kilka osób mi go polecało także jestem dobrej myśli. No i zaczynamy przymusową przerwę od treningów ... :roll: Quote
Mudik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pięknie tu wyszedł:loveu::loveu::loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/ch8.jpg EDIT: widziałaś metamorfozę Hapki? na cavano Quote
Kinia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Będe trzymać kciuki za Bzika podczas ciach ciacha;) Quote
agaciaaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 To kiedy dokładnie ten dzień? Już mam zaciskać kciuki? ;) Quote
Bzikowa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Za tydzień w piątek. Dopiero się zorientowałam, że to będzie... piątek trzynastego!!! :mad: Więc trzymajcie kciuki, mimo, że przesądna nie jestem.. Quote
Shaunell Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Bzikowa']Za tydzień w piątek. Dopiero się zorientowałam, że to będzie... piątek trzynastego!!! :mad: Więc trzymajcie kciuki, mimo, że przesądna nie jestem..[/quote] Ech, nie martw się ;) A my z Misią kciuki już trzymamy. Quote
Pieseczkowo Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pewnie,że będziemy,my w paitek 13-tego do fryzjera z psem pzred wystawa,ale co to ma sie do takiego zabiegu jaki bedzie przechodzic mój ukochany Beziczek.Juz prosze moja brygade o mocne trzymanie pazurków za kolege:loveu::thumbs: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Bzik dostanie w prezencie walentynkowym brak jajek :lol: Quote
Bzikowa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 hihi :diabloti: nie, to ja dostanę w prezencie urodzinowym brak jego jajek :megagrin: mam w niedzielę:cool3: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Bzikowa']hihi :diabloti: nie, to ja dostanę w prezencie urodzinowym brak jego jajek :megagrin: mam w niedzielę:cool3: Może być i tak :lol: bo dla niego to raczej niezbyt udany prezent :evil_lol: Dziś studiówka? :razz: Miłej zabawy :) Quote
Bzikowa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Taaak, dziś. Właśnie nie za bardzo mogę się ruszać bo mam coś dziwnego na łbie :diabloti: Nawet nie mogłam iść z Bezisławem na długi spacer chociaż była taka piękna pogoda. :roll: Bo by mi się fryzura rozwaliła :lol: :wallbash: Quote
ewelinka_m Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja chcę Twoje zdjęcia :evilbat: p.s zajrzyjcie... chociaż podnieście..nasze dzisiejsze znalezisko :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-mamy-2-3-dni-co-dalej-mix-kaukaza-leonbergera-131158/ Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ewelinka_m']ja chcę Twoje zdjęcia :evilbat:[/quote] Ja też, ja też!!!! :lol: Quote
Unbelievable Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pokaz dziwne coś z głowy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts