Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny! :multi:
U nas nic nowego, ja się obijam, pies trochę mniej:cool3: i tyle.
Poza tym Bzik złapał focha na jedzenie, musiałam mu zmienić karmę (najpierw z Nutro Choice na Hillsa a teraz z Hillsa na 1st Choice) i prawie nie chce tego jeść. :mad: Ale jestem konsekwentna, zabieram michę i następny posiłek już zjada. ;)

A w poniedziałek znowu szkółka, oł je :roll:

Kilka zdjęć zrobiłam korzystając z dzisiejszego słonka, ale tylko parę bo nie chciało mi się. :lol:

I to wszystko :)

Posted

Dzięki!:loveu:

Kinia, taaak, pierwszy raz od... daaawna. Więc stwierdziłam, że trzeba to wykorzystać.

Jeszcze filmidło mam, o takie, ze slalomu, trochę się psu łapki mieszały bo wbiłam kijki w miejscu gdzie było strasznie dużo liści :lol: i chyba nie do końca dobre odległości zrobiłam :hmmmm: ale i tak wstawiam, co tam

YouTube - slalomik 1

Posted

Slalomik oczywiście pierwsza klasa! My też byśmy chciały tak umieeeć. (ale ... ostatnio slalom tunelowy ćwiczyłyśmy ... jakieś kilka tygodni temu przez 5
minut) :diabloti:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b5.jpg
Śliczne wygląda w tej obroży! :loveu: A zresztą, białemu we wszystkim ładnie. Planujecie jakieś zakupy obrożowo-szelkowe w najbliższym czasie?
Pees. W Złotych Tarasach w Kakadu kupiłyśmy piszczący zielony pyszczek
Trixie :multi:

Posted

Hej ;)
My z Benkiem teraz też rollerki ćwiczymy, a widze że Wam fajnie wychodzą. Mój też ma czasem problem z podniesieniem dysku który przestał się toczyć :lol: Jakie macie dyski? Ile już ćwiczycie?

Posted

[quote name='Crazy Lab']super filmik ! :loveu: a jak Bezik się stara i jakie piękne wejścia !:razz:
a perspektywa z której kręcony film super :evil_lol:

tak, stara się i oczywiście paszcza się nie zamyka :shake: niby jest nakręcony ale wyłącza myślenie i tylko pyskuje

[quote name='Kinga&Wenka']Slalomik oczywiście pierwsza klasa! My też byśmy chciały tak umieeeć. (ale ... ostatnio slalom tunelowy ćwiczyłyśmy ... jakieś kilka tygodni temu przez 5
minut) :diabloti:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b5.jpg
Śliczne wygląda w tej obroży! :loveu: A zresztą, białemu we wszystkim ładnie. Planujecie jakieś zakupy obrożowo-szelkowe w najbliższym czasie?
Pees. W Złotych Tarasach w Kakadu kupiłyśmy piszczący zielony pyszczek
Trixie :multi:

Uczcie się slalomu, uczcie, czemu nie chcecie? slalom jest fajowy!

Taaak, planowałam komplecik z Red Dingo :oops: Hibiskusy czerwone. Ale moje plany się posypały jako , że zamówiłam właśnie degażówki za 2 stówy :lol::oops:

Naprawdę, w Kakadu są pyszczki? Ja rzadko jestem w Tarasach bo strasznie ich nie lubię ale przy ostatnim zamówieniu z Animalii przyszły mi dwa nowe pyszczki, także teraz mam 3 w różnych kolorach :loveu:

P.S a czemu to się nie zgłosiłaś kochana na trening niedzielny? :mad:

[quote name='Kinguska']Hej ;)
My z Benkiem teraz też rollerki ćwiczymy, a widze że Wam fajnie wychodzą. Mój też ma czasem problem z podniesieniem dysku który przestał się toczyć :lol: Jakie macie dyski? Ile już ćwiczycie?

My stoimy w miejscu jeśli chodzi o frisbee :lol: Ciągle rollerki, i jakieś tam łapanie z ręki, jak rzucę to czasem złapie ale koślawo i w ogóle. Używam dwóch mocno zrypanych dysków - mały CS i CS pup. Mam jeszcze 4 nieużywane małe CSy ale nie chcę ich marnować na rollerki (Bez strasznie rozwala talerze), jak się nimi nauczę rzucać (na razie matura i nie mam czasu) to będę je wykorzystywać.

[quote name='Kinia']Slalom pierwsza klasa;)
I to szczekanie

Dzięki!
Właśnie... szczekanie...

Posted

Bzikowa napisał(a):
tak, stara się i oczywiście paszcza się nie zamyka :shake: niby jest nakręcony ale wyłącza myślenie i tylko pyskuje

nie wiem Anne czy się zrozumiałyśmy ja mówiłam o perspektywie nakręcenia filmu w sensie, że z trawy. A Ty chyba zrozumiałaś że pisałam o nakręceniu Bezika
albo to ja wszystko źle rozumiem:evil_lol:

Posted

Nie, ja się w ogóle nie odniosłam do Twojego komentarza o perspektywie kręcenia, pisałam tylko a propos tego 'starania się' :wink:

A, że z trawy to bardzo żałuję bo trawa jest na pierwszym planie :evil_lol: ale ja zawsze mam problem z dobrym ustawieniem aparatu:roll:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Uczcie się slalomu, uczcie, czemu nie chcecie? slalom jest fajowy!

Taaak, planowałam komplecik z Red Dingo :oops: Hibiskusy czerwone. Ale moje plany się posypały jako , że zamówiłam właśnie degażówki za 2 stówy :lol::oops:

Naprawdę, w Kakadu są pyszczki? Ja rzadko jestem w Tarasach bo strasznie ich nie lubię ale przy ostatnim zamówieniu z Animalii przyszły mi dwa nowe pyszczki, także teraz mam 3 w różnych kolorach :loveu:

P.S a czemu to się nie zgłosiłaś kochana na trening niedzielny? :mad:

Slalom fajowy? Przestań!
Zresztą, teraz nie możemy się slalomować, bo ziemia zamarzła i nie mam możliwości wbić tyczki pastuchowe. :lol:

Ja planowałam szelki (rogza choc femine albo coś lupine'owego), ale podliczając moje psie wydatki w najbliższym czasie, dałam sobie spokój.

Tak, w Kakadu są pyszczki. Mamy zielonego - miałaś racje, jest fajowy!
Myślę nad zamówieniem kolejnych piszczących pyszczków - w innych kolorach. :loveu:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Cudowni jesteście,brakuje tylko predkości mojej Erteczki,ale nie szczeka:eviltong::lol:

Dzięki. Potrafi szybciej cholera mała:mad:

Kinga&Wenka napisał(a):
Slalom fajowy? Przestań!
Zresztą, teraz nie możemy się slalomować, bo ziemia zamarzła i nie mam możliwości wbić tyczki pastuchowe. :lol:

Slalom to największe wyzwanie. Ja teraz żałuję, że uczyłam psa 'za rączką' bo są fajniejsze metody. Uwielbiam slalomowe treningi, pies musi na nich bardziej myśleć a tego mój pies jeszcze nie opanował :p

Tinka:) napisał(a):
I jedno, i drugie wolno :evil_lol: ale bzik robi to co ty, więc rzeczywiście jakbyś szybciej pobiegła to i on byłby szybszy.
Ale powiedzmy, że to przez grube ubranie :diabloti:

no wiesz co :evil_lol: bzik się obraża :obrazic:
a tak serio to masz rację :p

anetta napisał(a):
Fajowe filmiki :cool3:
Na chustce są odbite jego łapki??:p

Dzięki :p
Nie, nie :lol: Chustki robiła nasza klubowa koleżanka. Inne psy mają też takie fajowe pelerynki ale ja dla Bezika nie chciałam bo on nie lubi żadnych ubranek. Chociaż przed chustką nie miał nic przeciwko :cool3: