Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim! :multi: :loveu:
Jutro ciąg dalszy, jeszcze troszkę zostało :cool3:

[quote name='Pieseczkowo']I wreszcie widac "cycorki"jak to mówię na klatke piersiowa oraz piekna chryzantema,która jak widac sama sie trzyma:razz:Gdzie chodzicie do fryzjera z ciekawości spytam?

Chryzantema to mu się akurat wcale nie trzyma :lol:
Bezika trymujemy w jego hodowli - Grandiflora
...:::Grandiflora Westies:::...

[quote name='duzebzium']Niby westy są białe to dlaczego nie są nigdy takie białe jak śnieg nawet po kąpieli :mad:
Bezik ślicznie wygląda...:cool3:

Sugerujesz, że Bzik nie jest biały? :eviltong: :evilbat:
A tak serio to wiem, w zestawieniu ze śniegiem zawsze wychodzi taki.. kremowy :evil_lol:

Posted

najpierw mi usuń cały ten śnieg z zabawki a potem ją przyniosę - nooo chyba, że masz coś fajniejszego? :cool3:

maaaasz?

no to dawaj ale już!

zamarzłem

Posted

no dobra, jednak ją przyniosę, skoro nalegasz

a potem wyjęłam frisbee :evil_lol: jednak nie był to dobry pomysł, rzucanie w rękawiczkach mi nie wychodzi, nawet rollerków, wszystkie lądowały gdzieś w zaspach i pies się bulwersował ;)

ale trochę jednak poprzynosił

a tak próbował je podnieść ze śniegu jak nie zdążył złapać i talerz plasnął na ziemię

pazurami go!

Posted

troszkę piłeczki...

i na koniec - z serii głupie miny :evil_lol:

i to, proszę państwa K O N I E C :diabloti: nareszcie! doceńcie to, najbliższe zdjęcia jak znowu zachce mi się wyjąć aparat... :siara:

pozdrawiamy :loveu:

Posted

Witamy Was w Nowym Roku!
:laola:

życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaka :loveu:

:tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1:

:cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='Crazy Lab']widzę Aniu, że Ty z całym zapasem zabawek na spacerki chodzisz:razz: ale Bezik na fajnie

Jak mi się zachce akurat :wink:
Np. frisbee pies nie widział jakiś miesiąc... :lol:

[quote name='Pieseczkowo']Jedno mogę tylko powiedź Król zabawy.Wspaniały:loveu::loveu:

dzięki;)

[quote name='kaskaSz']Ile zdjęć :-o Obejrzałam wszystkie, ale Bezik jest fotogeniczny :cool3:

dzięki za docenienie, to jest chyba największa ilość zdjęć które naraz wrzuciłam w tej 'galerii'...

fotogeniczny?:roflt:
a widziałaś zdjęcia z serii "głupie miny"? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Jak duuużo fotek :multi: Widzisz Aniu, jak chcesz to potrafisz :diabloti:

haha :diabloti:

[quote name='Mudik']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/zima48.jpg

rozumiem, że to miał być komplemenet :lol::evil_lol:

[quote name='basia2202']Witamy Was w Nowym Roku!
:laola:

życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaka :loveu:

Witaj Basiu, dziękuję i nawzajem!!! :loveu:

Pozdrawiamy Wszystkich :)

Posted

Dziękuję drogie dziewczęta za wiarę :diabloti:
A tak serio to Ewelinka ma rację :cool1:
Mam mocne postanowienie, że w końcu będę się do tej pieprzonej matury uczyć systematycznie, jak sobie pomyślę ile do niej zostało to słabo mi się robi jakoś... :shake:

Także jakbym tu wchodziła to proszę mnie pogonić bo to znaczy,że się obijam! :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
E tam, lepiej sobie postanów że będziesz nam tu więcej fotek dawać :eviltong: :diabloti:

brak :p

Klaudia i Bravo napisał(a):
Boskie zdjęcia! :loveu: :loveu:

dziękujemy! :loveu:

No ładnie, ładnie. Ja tu się produkuję ze zdjęciami a Bezosława już wszyscy opuścili. :mad: :lol: