Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mudiku, żadnego lakieru mojemu psu nie funduję, jeszcze nie oszalałam. :wink:
Był tylko podczas trymowania pudrowany żeby się lepiej skubało ale jemu i tak się ta cała 'chryzantema' bardzo krótko trzyma i jest oklapnięty :lol::eviltong:

o takie jedno zrobiłam dziś rano w drodze na spacerek , chciałam zrobić więcej na spacerze ale bateria siadła :roll:

Posted

Padłam :crazyeye: Zajebiaszcza chryzantema i ogólnie głowa super zrobiona. Śliczny Bzik w super różówym kompleciku :loveu:
Też miałam się zapytać o westa w tle na zdjęciach agilitowych :eviltong:
U nas nowe fotki.
Pzdr.

Posted

Jejku, Beziczek wspaniale wygląda! zakochać się można. :loveu:

Ćwiczyliśmy wysyłanie przed dwie hopki

mój pies często sam wysyła się na następną hopkę (a nawet i następną!), chociaż wcale go o to nie proszę. mam nawet urywek filmiku prezentującego jej samowolkę w wysyłaniu się. :mad:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ten wzór jest śliczny :loveu::placz:

ewelinka_m napisał(a):
bosski różowy komplecik :multi:

komplet stary i go nie lubię (strasznie twardy i szorstki tfu) wychodzę na nim bardzo rzadko a tutaj oczywiście musiał się Bzik wylansować :lol:

Mudik napisał(a):
Tak myślałam Aniu, już klapneło, hihihihihi, ale jaki teraz elegant, podcięłaś trochę firankę?

Elegant:roflt:
Firanka chyba była tylko leciutko podcinana.

agaciaaa napisał(a):
Pięknie mu w tym różowym komplecie :loveu:

dzięki, jw. :lol:

Kinga&Wenka napisał(a):
Jejku, Beziczek wspaniale wygląda! zakochać się można. :loveu:

mój pies często sam wysyła się na następną hopkę (a nawet i następną!), chociaż wcale go o to nie proszę. mam nawet urywek filmiku prezentującego jej samowolkę w wysyłaniu się. :mad:

wiem:diabloti: :loveu:

hihi samowolka to jedno, a świadome wysłanie psa to co innego :lol::evil_lol:
chociaż u nas to i tak jest raczej 'prawie jak' :lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']
to nie dywanik, to stare wyżarte przez mole futro po babci :evilbat: :lol:
przeczytałam:
stare wyżarte przez mole futro z babci. :evil_lol:

[SIZE="4"]HAPPY NEW YEAR! :multi:

[SIZE="2"]Przyjemności w dotyku,
Słodkości w przełyku,
Szelestu w kieszeni,
I słońca promieni,
Oraz by Rok cały
Po prostu był wspaniały! :loveu:

Posted

No tak przejrzałyście mnie, futro z babci :evil_lol:
Dlatego takie siwe :evil_lol:

Dziękujemy za życzenia, dla mnie Sylwester był bardzo udany chociaż mam o połowę komórek mózgowych mniej :diabloti: i tradycyjne poranne postanowienie :diabloti:

Niestety w tym roku Bzik ciężko znosi wystrzały... Odkąd rok temu już po sylwestrze jakiś bachor odpalił petardę za blisko pies się boi. Spędził Sylwestra u babci pod łóżkiem, co jakiś czas wychodząc obszczekując okno w którym widział rozbłyski.
I podobno się bał :shake:
A dziś na wieczornym 'spacerku' nagle ktoś zaczął puszczać fajerwerki na łączce na osiedlu, w pobliżu nas, Bzik wyrwał mi smycz z ręki i poleciał przed siebie a ja oczywiście dostałam pełnej histerii, udało mi się w końcu na szczęście go złapać i zaczął biegiem ciągnąć do domu..... :placz: Nie wiedziałam co mam robić, on się nigdy nie bał :-(
Chyba za rok spędzę sylwestra z psem w domu...
Bo w sumie co to, jedna impreza w roku ? :diabloti:
Jutro rano pójdziemy na długi spacer na łąki, mam nadzieję, że tam sobie odreaguje...
Pozdrawiamy wszystkich!

Posted

Biedaczek.Cudny banerek,Bez na pierwszy planie,może jakies tabletki uspokajające?Kleks spokojnie spędził sylwestra jedynie cała noc szczekal na sąsiadów.A co?Kręcic się będa po nocy:mad::lol:

Posted

super Aniu, że dobrze się bawiłaś w sylwestra :multi:
ja właśnie z racji, że Spaiki boi się panicznie wszelakich wystrzałów spędzałam go z nim... było dużo lepiej jak ja z nim siedziałam, niż jak musiałby zostać sam.
A na spacerki wychodziliśmy na 2 sekundy :mdleje:
a jaki był cudowny spacer o poranku 1 stycznia :evil_lol: na dworze żywej duszy, samochody nie jeździły, wszyscy odsypiali, a to tylko 8 rano była :cool1:
ostatni raz taki widok miałam o 5 rano jak pędziłam na pociąg do wrocławia :evil_lol:

szczęśliwego nowego roku :p