Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Bezy :loveu:
Co słychać ? ;)
W końcu udało mi sie Was odwiedzić. Jaa, świetni jesteście! Kocham Was oglądać! :loveu:

http://i245.photobucket.com/albums/gg59/BCphoto12/Cavano%20Sobota%20pt3/_P5H3707kopia.jpg
aa! Boskie!;)

Teraz muszę trochę po nadrabiać zaległości, takie wybywanie i wracanie na dogo jest męczące.. Więc postanowiłam, że ostatni raz wracam no i mam nadzieje, że na dłużej;) No także regularnie Was będę odwiedzać
Buziaki

Posted

O kto to nas odwiedził :diabloti::loveu:
Rzeczywiście - pojawiasz się i znikasz :evil_lol:
Ja powinnam zrobić sobie szlaban na net, to może zaczęłabym się uczyć do matury :splat:

Posted

agaciaaa napisał(a):
E tam, maturą się przejmować? :evil_lol: matura to bzdura :eviltong:

A wiesz, że to ostatnio moje ulubione powiedzonko :evil_lol:

Olusia napisał(a):
Cześć Bziki :p Świetnie Wam wychodzą te sztuczki :loveu: Szczególnie stópki ;)
Mam nadzieję, że się spotkamy w czerwcu w Kozienicach :cool3:

dziękujemy,a stópki akurat były najprostsze :eviltong:
spotkamy się na pewno, nie wiem czy nie będzie dla pana Bza za gorąco na start (mam nadzieję , że nie) ale na 100% będziemy, chociażby żeby oglądać i kibicować - w końcu będę już wtedy wolnym człowiekiem :D

Czarna_Owieczka napisał(a):
My również :great:

O, super, będziesz z pudlem startować w iabc? :cool3:

Pieseczkowo napisał(a):
A kiedy to Bezisłam to fryzjera się wybiera?Bo może jakieś focie byś mu porobiła?Ja przynajmnije mam taki zamiar bo Kleks juz we srode idzie na trymowanko.

W tym tygodniu Bzik będzie trymowany ale jeszcze się nie umówiłam kiedy dokładnie ;)

Posted

Bzikowa chciałabym, ale również bardzo bym chciała z nim pobiec w IABC tylko tam ni będzie zerówek, no i poziom chyba nie na Delika niestety,przedpsów tam pewnie nie wpuszczą, zostaje mi debiut w zerówkach jakoś w marcu(pasowały by mi zawody we Wrocku,ale tygodnia mu na nich zabraknie do 15 miesięcy:diabloti::placz:)

Posted

A nie możesz popracować nad Victorem do czerwca i z nim wystartować w pucharze a z Delim sobie odpuścić te zawody? No chyba, że rzeczywiście się weźmiecie do roboty i Delik będzie wszystko umiał do czerwca:loveu:

Posted

Planowałam obu wystawić;), Vic juz slalom umie tylko jeszcze musi nabrać prędkości i różne wejścia opanować, no i nauczyć się do końca chuśtawki, bo narazie to jak katapulta z niej wylatuje:evil_lol::diabloti:, a jak Delik opanuje slalom to z nim też wystartuję,jak nie to tylko z Viciem, trzym kciuki za naukę;)

Posted

Noo Bzikowa jak tam przygotowania do M.? Już niedługo będziesz miała studniówkę :cool3: A byliście już na trymowaniu? Teraz każdy przed świętami swoje wysty trymuje hehe

Posted

Ojj chyba byś jednak nie chciała mieć trymowania hehe. Moją wychą jest chemiczka i nic nie umie tłumaczyć :P A Ty w tym roku szkolnym załapiesz się na maturę z matmy, bo pogubiłam się już w tych rocznikach.

posty przeskoczyły*

Posted

kaskaSz napisał(a):
Noo Bzikowa jak tam przygotowania do M.? Już niedługo będziesz miała studniówkę :cool3: A byliście już na trymowaniu? Teraz każdy przed świętami swoje wysty trymuje hehe

Mogę udać, że nie było tematu? :diabloti:
trochę się załamuję, mam na święta zadane jakieś 8 arkuszy maturalnych z chemii, na dodatek w poniedziałek mam 3 godziny tego przemiłego przedmiotu :evil_lol: żeby było jeszcze milej - w niedzielę mam osiemnastkę przyjaciółki więc w ogóle będę bardzo przyswajać tę chemię... Ach, życie jest piękne :roll:

A trymuje się Bzik w poniedziałek (coby wiochy nie było jak pójdzie między ludzi na święta:lol:). Takiemu to dobrze, pani cierpi a pies oddaje się zabiegom pielęgnacyjnym! Wolałabym kosmetyczkę zamiast chemii :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
No właśnie, Bzik już wytrymowany? :razz:

J.W. :cool3: