anetta Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Rany, ile zdjęć :crazyeye::evil_lol: Fajnie, fajnie :p Tak wyglląda pracyjący west [url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/311_20.jpg[/url] :loveu: Quote
Waxy Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 No, no obejżałam filmik i zdjęcia i jestem pod wrażeniem :cool3: :evil_lol: Filmik bardzo fajny, Bzik ma chyba turbo dopalacze.. :cool3: Quote
Bzikowa Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Agatka - :diabloti: u mnie zdjęcia są rzadko ale za to sporo :lol::cool3: Russellka - witaj :multi: a ja u Was jeszcze nic nie napisałam, ale zamierzam to zmienić :lol: Anetka - no ba, taaaak, mój westie jest bardzo... working :roflt::evilbat: Waxy - no ma turbodopalacze ale niestety tylko w poziomie, dopalaczy w pionie nie było w zestawie :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 witajcie tym razem zaczynam ogladac od kocna hihi:evil_lol: Quote
Russellka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Będzie nam miło :loveu: A coż wy z tym dyskiem robicie? :-o:lol: Quote
zaba14 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 czyscioch [URL]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/311_20.jpg[/URL] :D moj ma taka sama obroze ;) Quote
Bzikowa Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Ali, witaj! :loveu: Russellka, pędzę do Kody, a co robimy z dyskiem? Jak to co? Łapiemy, ale same rollery bo ja nie umiem rzucać a pies nie umie łapać, się dobraliśmy :eviltong: Dodam, że NIGDY nie zostawiłam psu dysku, żeby mógł o obgryzać, te zniszczenia to tylko od łapania rollerów + trochę przeciągania się. zaba14, witam u białasa :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Bzikowa']Agatka - :diabloti: u mnie zdjęcia są rzadko ale za to sporo :lol::cool3:[/quote] Może czas to zmienić :eviltong: Quote
Bzikowa Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 filmik :cool1: [url=http://pl.youtube.com/watch?v=UhZcd9Ah1wA]YouTube - zad na drzewie[/url] już dłuuuugo umiemy tę sztuczkę ale dopiero teraz udało mi się ją porządnie nakręcić! ;) Quote
Russellka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale kochany nadrzewny zadek :loveu: mój ziomalek trochę się boi to robić, ale ćwiczymy pilnie, na razie w tej sztuczce mamy przerwę, jednak nie na długo :evil_lol: Miód maliny po prostu :lol: Pełne gratulacje! A tak jak wygląda wasz dysk teraz dokładnie tak samo wyglądały nasze 3 pierwsze dyski :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ale super :evil_lol::loveu: gram nie rozumie że ma tylne łapy i może nimi gdzieś wchodzić :cool1: Quote
Crazy Lab Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 gratuluję takiej świadomości zadu:cool3: Aniu na filmiku działasz jak automat! podziwiam w takim tępie podawać smaczki. Quote
Inkaa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bardzo, bardzo ładnie. Trochę mnie zmotywowałaś do wzięcia się za tą sztuczkę, ostatnio nawet myślałam, żeby może, może zacząć ćwiczyć swiadomość zadu, ale powiem Ci szczerze - trochę mi się nie chce. Takie nudne się to wydaje. :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Wpadajcie do nas, jest coś na co czekałaś :p Quote
Bzikowa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Dziękuję wszystkim. ;) [quote name='Crazy Lab']gratuluję takiej świadomości zadu:cool3: Aniu na filmiku działasz jak automat! podziwiam w takim tępie podawać smaczki. rzeczywiście na filmiku tak to wygląda :lol: [quote name='Kinga&Wenka']Bardzo, bardzo ładnie. Trochę mnie zmotywowałaś do wzięcia się za tą sztuczkę, ostatnio nawet myślałam, żeby może, może zacząć ćwiczyć swiadomość zadu, ale powiem Ci szczerze - trochę mi się nie chce. Takie nudne się to wydaje. :razz: w sam raz do klikania w długie jesienne wieczory :lol: a czy nudne... no ja się trochę namyślałam żeby pies zrozumiał o co chodzi, wydaje mi się, że na początek dawałam mu za niską podkładkę (zeszyt a4) i on ją totalnie olewał, w ogóle nie czaił za co klikam - zupełnie! jak dałam wyższą (najpierw grubą książkę potem pudełko kartonowe) to zrozumiał bardzo szybko bo nareszcie wyczuwał, że coś pod tymi łapami ma, chociaż lekkiego zadku to on nie ma :evil_lol: Kolejna fotka z zawodów, autorstwa Wendki :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jedyny mój Boże.Rozczulił mnie film jak Bezik wspina sie tylnymi łapkami na drzewo.Kochany białas,a co do pieknoty black&white to standart akurat w mojej rodzinie.Ja takie widoki mam dośc czesto nie z Kleksem ale z rudą.Zagroziłam Kleksowi,że jak nie zacznie szybciej przebierać łapami w różnych sytuacjach czego przykładem jest pokonanie odległości od podwórka do domu gdzie są może góra dwa metry-to wyślę go do Ciebie i Beza na przeskolenie w kwestii prędkości.:lol::loveu: Długaśne mi się napisało.;) Quote
agaciaaa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Warszawa%202008/o69.jpg znowu Bezik w akcji :loveu: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No fota cuda po prostu ;) Zaraz sobie na tapetę ustawię ... :razz: Quote
dadiii Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 slicznie wyszedl na tej fotce :loveu: ale wiecej by sie przydalo xD Quote
Russellka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Witanko! :multi: A gdzie wy się podziewacie? I gdzie nowe fociszcza? :mad: U nas jest już frizbowy filmik :lol: Quote
Inkaa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Chciałam porobić foty na treningu, ale nie było czasu (w koncu musiałam skupić się na nauce torów). Mam tylko to. I YouTube - bezik agility Quote
Bzikowa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Dziękuję bardzo za fotkę i filmik ;):loveu: Dobrze, że nie widać tej malowniczo przeskoczonej strefy... Cóż, słychać komentarz. :lol: Może następnym razem, jak będę biegać tylko z białasem to wezmę aparat i spróbuję zrobić filmik Wam. Dzisiaj byłam totalnie zakręcona ucząc się różnych ćwiczeń dla dwóch sierściuchów ;) [SIZE=2]p.s. no i cieszę się, że dotarłyście do domu! :lol: Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 h h h h .... pies kanałowy :evil_lol: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Warszawa%202008/o69.jpg witajcie:) pozdrawiamy serdecznie :) Quote
Recommended Posts