Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rany, ile zdjęć :crazyeye::evil_lol:
Fajnie, fajnie :p

Tak wyglląda pracyjący west [url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/311_20.jpg[/url] :loveu:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatka - :diabloti: u mnie zdjęcia są rzadko ale za to sporo :lol::cool3:

Russellka - witaj :multi: a ja u Was jeszcze nic nie napisałam, ale zamierzam to zmienić :lol:

Anetka - no ba, taaaak, mój westie jest bardzo... working :roflt::evilbat:

Waxy - no ma turbodopalacze ale niestety tylko w poziomie, dopalaczy w pionie nie było w zestawie :lol:

Posted

Ali, witaj! :loveu:

Russellka, pędzę do Kody, a co robimy z dyskiem? Jak to co? Łapiemy, ale same rollery bo ja nie umiem rzucać a pies nie umie łapać, się dobraliśmy :eviltong: Dodam, że NIGDY nie zostawiłam psu dysku, żeby mógł o obgryzać, te zniszczenia to tylko od łapania rollerów + trochę przeciągania się.

zaba14, witam u białasa :loveu:

Posted

filmik :cool1:

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=UhZcd9Ah1wA]YouTube - zad na drzewie[/url]

już dłuuuugo umiemy tę sztuczkę ale dopiero teraz udało mi się ją porządnie nakręcić! ;)

Posted

Ale kochany nadrzewny zadek :loveu: mój ziomalek trochę się boi to robić, ale ćwiczymy pilnie, na razie w tej sztuczce mamy przerwę, jednak nie na długo :evil_lol: Miód maliny po prostu :lol: Pełne gratulacje! A tak jak wygląda wasz dysk teraz dokładnie tak samo wyglądały nasze 3 pierwsze dyski :evil_lol::diabloti:

Posted

Bardzo, bardzo ładnie.
Trochę mnie zmotywowałaś do wzięcia się za tą sztuczkę, ostatnio nawet myślałam, żeby może, może zacząć ćwiczyć swiadomość zadu, ale powiem Ci szczerze - trochę mi się nie chce. Takie nudne się to wydaje. :razz:

Posted

Dziękuję wszystkim. ;)

[quote name='Crazy Lab']gratuluję takiej świadomości zadu:cool3: Aniu na filmiku działasz jak automat! podziwiam w takim tępie podawać smaczki.

rzeczywiście na filmiku tak to wygląda :lol:

[quote name='Kinga&Wenka']Bardzo, bardzo ładnie.
Trochę mnie zmotywowałaś do wzięcia się za tą sztuczkę, ostatnio nawet myślałam, żeby może, może zacząć ćwiczyć swiadomość zadu, ale powiem Ci szczerze - trochę mi się nie chce. Takie nudne się to wydaje. :razz:

w sam raz do klikania w długie jesienne wieczory :lol:
a czy nudne... no ja się trochę namyślałam żeby pies zrozumiał o co chodzi, wydaje mi się, że na początek dawałam mu za niską podkładkę (zeszyt a4) i on ją totalnie olewał, w ogóle nie czaił za co klikam - zupełnie! jak dałam wyższą (najpierw grubą książkę potem pudełko kartonowe) to zrozumiał bardzo szybko bo nareszcie wyczuwał, że coś pod tymi łapami ma, chociaż lekkiego zadku to on nie ma :evil_lol:

Kolejna fotka z zawodów, autorstwa Wendki :loveu:

Posted

Jedyny mój Boże.Rozczulił mnie film jak Bezik wspina sie tylnymi łapkami na drzewo.Kochany białas,a co do pieknoty black&white to standart akurat w mojej rodzinie.Ja takie widoki mam dośc czesto nie z Kleksem ale z rudą.Zagroziłam Kleksowi,że jak nie zacznie szybciej przebierać łapami w różnych sytuacjach czego przykładem jest pokonanie odległości od podwórka do domu gdzie są może góra dwa metry-to wyślę go do Ciebie i Beza na przeskolenie w kwestii prędkości.:lol::loveu:
Długaśne mi się napisało.;)

Posted

Dziękuję bardzo za fotkę i filmik ;):loveu:
Dobrze, że nie widać tej malowniczo przeskoczonej strefy... Cóż, słychać komentarz. :lol:

Może następnym razem, jak będę biegać tylko z białasem to wezmę aparat i spróbuję zrobić filmik Wam. Dzisiaj byłam totalnie zakręcona ucząc się różnych ćwiczeń dla dwóch sierściuchów ;)

[SIZE=2]p.s. no i cieszę się, że dotarłyście do domu! :lol: