Olusia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ewelinka_m napisał(a):jakie ledwo?:mad: on to z gracją pokonuje:loveu: zwalnia,żeby każdy mógł dłuuuużej pogapić się :diabloti: Ania tym razem gestykulacja zajebiaszcza:evilbat: Niee, on pozuje fotoreporterom przecież :cool3::diabloti: Słodki Bez :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Olusia napisał(a):Niee, on pozuje fotoreporterom przecież :cool3::diabloti: noo to też, bo to medialny jest pies:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Cześć :) Coś was nie ma, gdzie się schowaliście ? :razz: Quote
Inkaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć Anna, jak się czujesz? Już jest OK? ;) Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dziś już OK ale muszę jeść jakieś paskudztwa i pić elektrolity... Czy ja już mówiłam, że nienawidzę halloween? :roll: co roku mam jakiegoś pecha... Kocham grypę żołądkową :cool1: Quote
Unbelievable Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Dziś już OK ale muszę jeść jakieś paskudztwa i pić elektrolity... współczuję z tymi elektrolitami :mdleje: to jest okropne, jeszcze ja miałam takie o ''smaku bananowym'' które w ogóle nawet nie stały obok aromatu bananowego:cool1: co ciekawe, miałam anginę :roll: takie mi dał lekarz antybiotyki, że nie byłam w stanie nic jeść i po 4 dniach ledwo chodziłam:cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Życzymy zdrówka :calus: Co to są te elektrolity? :oops: Quote
Unbelievable Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Życzymy zdrówka :calus: Co to są te elektrolity? :oops: np. sód, lub potas, generalnie pierwiastki potrzebne do życia. tak mi się wydaje:razz::diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Życzymy zdrówka :calus: Co to są te elektrolity? :oops: paskudztwo na uzupełnienie płynów makro i mikroelementów. Okropne. Ja nie umiem tego łyknąć. Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ojej, dziękuję :loveu: Mam się już dużo lepiej, matura w końcu wzywa :diabloti: No i pies. Wczoraj , jak ja miałam zgon, pies wychodził z moją mamą/bratem. Był na dworze 3 razy... po jakieś 10 - 15 minut :roll: więc niewybiegane dziecko miałam... Ale już się to zmieniło, dzisiaj siedzę w domu więc byłam na 2godzinnym intensywnym (dla psa, moja aktywność polegała na wymachiwaniu ręką z piłką/frisbee i trzymaniu aparatu ;)) spacerze i mam zdjęcia nawet. ;) hoho, Tinka, ja mam ekhm 'o smaku malinowym', masakra :cool1: Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 pies z liściem na głowie :lol: komenda 'zdychaj' w liściach :evil_lol: cdn ;) Quote
Bzikowa Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 na poprzedniej stronie pierwsza część nowych zdjęć ;) mam chwilę czasu więc wrzucam drugą partię, jeśli ktoś jeszcze Bzika odwiedza ;) jestem taki słodki i niewinny... do czasu :evil_lol: próby zrobienia portretu, jak widać leżenie pod drzewkiem to nie jest to co tygryski lubią najbardziej :eviltong: cdn i taki tam filmik o niczym ;) http://pl.youtube.com/watch?v=iLN_SSC8Hrw Quote
Mudik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jesienny Bzik w liściach siuper:lol::lol::lol: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/311_03.jpg zdechnięty Bzik jest super :lol: On chyba bardzo lubi szczekać :razz: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jak pyskuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajny filmik : P Quote
olifka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cześć Bziumki :loveu: Japka chodzi jak nakręcona:evil_lol::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bardzo był niepocieszony, że mu każę zdychać w liściach! :diabloti: Na dodatek nasza komenda brzmi 'zdychaj' więc ludzie, którzy ewentualnie to słyszeli musieli być troszkę tego no zdziwieni? :evil_lol: Lubi szczekać? Eeee tam :lol: A pyskuje bo to niewychowany bezczelny gówniarz! Po pańci tak ma chyba :cool1: Oliwka, czy to Ty? Hohoho żyjesz, no ładnie :diabloti: proszę, kolejna porcja bezisława dzień dobry to ja pobiegam sobie czas na piłeczkę nadszedł...będzie moja! taaak! i powroty... cdn wiem , ze rozmazane i fuj ,wiem :evil_lol: Quote
olifka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bzikowa napisał(a): Oliwka, czy to Ty? Hohoho żyjesz, no ładnie :diabloti: Nie, Święty Walenty:eviltong: A co były podejrzenia że zaliczyłam zgon czy co? :eviltong: Quote
Bzikowa Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Już dawno po żałobie a Ty się teraz kurna ujawniasz :cool1: wszystko zepsułaaaś :eviltong: a tak serio to witaj idę zobaczyć do Ciebie czy może schudłaś Biśkę :evil_lol: Quote
Crazy Lab Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jak ja Wam zazdroszczę takich terenów spacerowych:cool3: a Bezik cudny jak zawsze:loveu: Quote
dadiii Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 moja tez tak wyglada jak wracamy ze spaceru :D http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/311_12.jpg Quote
Recommended Posts