Bzikowa Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Jeszcze parę zdjęć z zawodów, autorstwa Sajko ;) Quote
olifka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Bzikuski świetne:loveu: A ty czemu nie w szkole?:cool3: Quote
Bzikowa Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 A bo się byłam trochę przeziębiłam. Generalnie zwykle i tak chodzę do szkoły ale dziś mam tylko 2 lekcje (tak, fajnie być w klasie maturalnej :evil_lol:) więc stwierdziłam, że mi się nie kalkuluje wychodzić z domu :diabloti: ej. a ty tez nie w szkole! Quote
Kinia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Super agilitowe zdjęcia;) Miłego dnia! Quote
Bzikowa Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Nawzajem, Kinia. ;) Zapodaję jeszcze nowy filmik - slalomy między nogami i ósemki tyłem (jeszcze nie do końca :lol:) ;) http://pl.youtube.com/watch?v=nfBZP8LAyqY Quote
Kinia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Fajny film;) Widze ósemki tyłem czyli moje marzenie jeszcze nie spełnione;) Quote
Pieseczkowo Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Juz sobie wyobrazam:Dawaj Dawaj piesku a tu bezik tylkow lacza motorek i ziu na mecie. Quote
Aaliyah1981 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 fotki jak zwykle super :loveu:tylko cos miflim mi sie nie chce zaladowac :placz: Quote
olifka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Bzikowa napisał(a):A bo się byłam trochę przeziębiłam. Generalnie zwykle i tak chodzę do szkoły ale dziś mam tylko 2 lekcje (tak, fajnie być w klasie maturalnej :evil_lol:) więc stwierdziłam, że mi się nie kalkuluje wychodzić z domu :diabloti: ej. a ty tez nie w szkole! A bo ja też przeziębiona:evil_lol: od tygodnia w domu siedzę a mam jeszcze do jutra zwolnienie:loveu::evil_lol: i multum zaległości:roll: [SIZE=2]Fajnie slalomujecie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Świetne te ósemki!!! :) fotki też widziałam, żeby nie było :lol: Quote
Pieseczkowo Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nie no jestem pod ogromnym wrażeniem.Zebym ja coś takiego mogła nauczyć któregoś z moich zwierzy?chlip chlip:) Quote
madziorna Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ale współpraca B(e)zika i Pańci... No no... :-o Brawo! Quote
Inkaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Brawo Ania! Brawo Bezik! Świetnie razem pracujecie, obie sztuczki mi się baaaaaaaardzo podobają. Proszę o więcej. A najlepiej byłoby gdybyś nagrała filmik wszystkich znanych wam komend. :lol: Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Kinia']Fajny film;) Widze ósemki tyłem czyli moje marzenie jeszcze nie spełnione;) To do roboty :lol: [quote name='Pieseczkowo']Juz sobie wyobrazam:Dawaj Dawaj piesku a tu bezik tylkow lacza motorek i ziu na mecie. no nie do końca tak to wygląda :roflt: [quote name='Aaliyah1981']fotki jak zwykle super :loveu:tylko cos miflim mi sie nie chce zaladowac :placz: fotki super, bo nie mojego autorstwa :lol: a dziwne... ale cały jutub Ci nie chodzi czy tylko ten filmik? [quote name='Sznaucerka-Balbina']A bo ja też przeziębiona:evil_lol: od tygodnia w domu siedzę a mam jeszcze do jutra zwolnienie:loveu::evil_lol: i multum zaległości:roll: [SIZE=2]Fajnie slalomujecie:loveu: no to twoje zdrowie! :cool3: :drinka: [quote name='agaciaaa']Świetne te ósemki!!! :) fotki też widziałam, żeby nie było :lol: [quote name='anetta']:crazyeye: rewelka dzięki :oops::lol: [quote name='Pieseczkowo']Nie no jestem pod ogromnym wrażeniem.Zebym ja coś takiego mogła nauczyć któregoś z moich zwierzy?chlip chlip:) ależ oczywiście, że możesz ;) nic nie stoi na przeszkodzie! [quote name='madziorna']Ale współpraca B(e)zika i Pańci... No no... :-o Brawo! witaj :loveu: właśnie sobie uświadomiłam jak dawno mnie u Fieściny nie było...:oops: zaraz do Was lecę. [quote name='Kinga&Wenka']Brawo Ania! Brawo Bezik! Świetnie razem pracujecie, obie sztuczki mi się baaaaaaaardzo podobają. Proszę o więcej. A najlepiej byłoby gdybyś nagrała filmik wszystkich znanych wam komend. :lol: nagram , nagram ;) kiedyśtam :evil_lol: i tak jestem dzielnym dzieckiem, nagrałam aż 2 filmiki! ha! jestem z siebie dumna , że się zmotywowałam :evil_lol: miłego dnia wszystkim ;) Quote
Inkaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bzikowa napisał(a): nagram , nagram ;) kiedyśtam :evil_lol: i tak jestem dzielnym dzieckiem, nagrałam aż 2 filmiki! ha! jestem z siebie dumna , że się zmotywowałam :evil_lol: Potrzebna Ci motywacja? Proszę bardzo. :cool1: Ania, Ania! Dawaj, go, go, go! Nagrałaś już dwa filmiki, ekstraaaa! Supeeeer! Grzeczna Anna! Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 a gdzie klik/smakołyk? :evil_lol: wiecie, że mam zdjęcia? :lol: z niedzielnego spaceru? haha. idę wgrywać. Quote
olifka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bzikowa napisał(a): no to twoje zdrowie! :cool3: :drinka: Chcesz mnie upić colą?:cool3: Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 kochana... to znacznie więcej niż cola... haha jeszcze kiedyś się razem napijemy, skończże 18tke :D Quote
Inkaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wstawiaj zdjecia! ;) Bzikowa napisał(a):a gdzie klik/smakołyk? :evil_lol: To ty nie jesteś nakręcona na piłeczkę? :razz: Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Dobra. A teraz czas na zdjęcia. Napatrzcie się bo to rzadkość u nas :lol: dzień dobry trochę nudnego pozowania... jak widać jestem takim głąbem, że nawet takie zdjęcia mi nie wychodzą :splat: i 'pozowanie' w biegu - jak widać takie zdjęcia nie wychodzą mi tym bardziej. :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 więcej? co tam masz? :cool3: oto mój pies w stanie który kocha najbardziej - stan nieopanowanego darcia mordy: tu wyraża "rzuć ten patyczek, kobieto" ile razy mam powtarzać, no na boga... Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 rzuciła! patyczki są najlepsiejsze. można je pomemłać! pobiegać z nimi! Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ostatecznie można je także przynieść do pańci, jeśli nam po drodze... i wtedy można się poprzeciągać! Quote
Recommended Posts