Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A bo się byłam trochę przeziębiłam. Generalnie zwykle i tak chodzę do szkoły ale dziś mam tylko 2 lekcje (tak, fajnie być w klasie maturalnej :evil_lol:) więc stwierdziłam, że mi się nie kalkuluje wychodzić z domu :diabloti:

ej. a ty tez nie w szkole!

Posted

Bzikowa napisał(a):
A bo się byłam trochę przeziębiłam. Generalnie zwykle i tak chodzę do szkoły ale dziś mam tylko 2 lekcje (tak, fajnie być w klasie maturalnej :evil_lol:) więc stwierdziłam, że mi się nie kalkuluje wychodzić z domu :diabloti:

ej. a ty tez nie w szkole!

A bo ja też przeziębiona:evil_lol: od tygodnia w domu siedzę a mam jeszcze do jutra zwolnienie:loveu::evil_lol: i multum zaległości:roll:

[SIZE=2]Fajnie slalomujecie:loveu:

Posted

Brawo Ania! Brawo Bezik!
Świetnie razem pracujecie, obie sztuczki mi się baaaaaaaardzo podobają.
Proszę o więcej. A najlepiej byłoby gdybyś nagrała filmik wszystkich znanych wam komend. :lol:

Posted

[quote name='Kinia']Fajny film;)
Widze ósemki tyłem czyli moje marzenie jeszcze nie spełnione;)

To do roboty :lol:

[quote name='Pieseczkowo']Juz sobie wyobrazam:Dawaj Dawaj piesku a tu bezik tylkow lacza motorek i ziu na mecie.

no nie do końca tak to wygląda :roflt:

[quote name='Aaliyah1981']fotki jak zwykle super :loveu:tylko cos miflim mi sie nie chce zaladowac :placz:

fotki super, bo nie mojego autorstwa :lol:
a dziwne... ale cały jutub Ci nie chodzi czy tylko ten filmik?

[quote name='Sznaucerka-Balbina']A bo ja też przeziębiona:evil_lol: od tygodnia w domu siedzę a mam jeszcze do jutra zwolnienie:loveu::evil_lol: i multum zaległości:roll:

[SIZE=2]Fajnie slalomujecie:loveu:

no to twoje zdrowie! :cool3: :drinka:

[quote name='agaciaaa']Świetne te ósemki!!! :) fotki też widziałam, żeby nie było :lol:

[quote name='anetta']:crazyeye: rewelka

dzięki :oops::lol:

[quote name='Pieseczkowo']Nie no jestem pod ogromnym wrażeniem.Zebym ja coś takiego mogła nauczyć któregoś z moich zwierzy?chlip chlip:)

ależ oczywiście, że możesz ;) nic nie stoi na przeszkodzie!

[quote name='madziorna']Ale współpraca B(e)zika i Pańci... No no... :-o Brawo!

witaj :loveu: właśnie sobie uświadomiłam jak dawno mnie u Fieściny nie było...:oops: zaraz do Was lecę.

[quote name='Kinga&Wenka']Brawo Ania! Brawo Bezik!
Świetnie razem pracujecie, obie sztuczki mi się baaaaaaaardzo podobają.
Proszę o więcej. A najlepiej byłoby gdybyś nagrała filmik wszystkich znanych wam komend. :lol:

nagram , nagram ;) kiedyśtam :evil_lol: i tak jestem dzielnym dzieckiem, nagrałam aż 2 filmiki! ha! jestem z siebie dumna , że się zmotywowałam :evil_lol:

miłego dnia wszystkim ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):

nagram , nagram ;) kiedyśtam :evil_lol: i tak jestem dzielnym dzieckiem, nagrałam aż 2 filmiki! ha! jestem z siebie dumna , że się zmotywowałam :evil_lol:

Potrzebna Ci motywacja? Proszę bardzo. :cool1:
Ania, Ania! Dawaj, go, go, go! Nagrałaś już dwa filmiki, ekstraaaa! Supeeeer! Grzeczna Anna!

Posted

Dobra. A teraz czas na zdjęcia. Napatrzcie się bo to rzadkość u nas :lol:

dzień dobry

trochę nudnego pozowania... jak widać jestem takim głąbem, że nawet takie zdjęcia mi nie wychodzą :splat:

i 'pozowanie' w biegu - jak widać takie zdjęcia nie wychodzą mi tym bardziej. :loveu:

Posted

więcej?

co tam masz? :cool3:

oto mój pies w stanie który kocha najbardziej - stan nieopanowanego darcia mordy: tu wyraża "rzuć ten patyczek, kobieto"

ile razy mam powtarzać, no na boga...