Aaliyah1981 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 witajcie Beziki:loveu: my juz po przeprowadzce wroilismy na dogo i poraz kolejny mamy do nadrabiania straty w czytaniu i ogladaniu :roll: Quote
Pieseczkowo Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witajcie i wpadajscie do mnie do Kleksika Quote
Aaliyah1981 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Witajcie i wpadajscie do mnie do Kleksika dziekujemy za zaproszenie chetnie do was przydreptamy w odwiedzinki :cool3: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):http://images34.fotosik.pl/365/80c04b8a6ce84d29.jpg Fajny przystojniaczek na zawodach :loveu: A tak pamiętam jak nie chciałaś na pierwsze zawody jechać :eviltong: A teraz jak śmigacie, aż miło :) Życzymy jak najwięcej sukcesów i widzimy się na cavanowskich zawodach ;) O, Oliwka :lol: Wróciłaś z wakacji :diabloti: Nie wiem czy 'śmigamy' ale próbujemy swoich sił ;) agaciaaa napisał(a):http://images24.fotosik.pl/277/2e355f7fe7570bca.jpg i znowu uszy zgubił po drodze :lol: bo taaaak straaaaasznie szybko biegł :diabloti: Olusia napisał(a):Cześć ;) Przychodzę do Was z gratulacjami i prezentami :p Ojej, dziękujemy :loveu::oops: Nie wiem czy Bez taki 'agility dog' ale banerki prześliczne:loveu: Aaliyah1981 napisał(a):witajcie Beziki:loveu: my juz po przeprowadzce wroilismy na dogo i poraz kolejny mamy do nadrabiania straty w czytaniu i ogladaniu :roll: Witajcie Franulce ! :multi: Ja pewnie wkrótce coraz rzadziej będę na dgm :shake: Matura... :shake: Quote
Aaliyah1981 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 cioteczko bedzie dobrze do matury jeszcze tyleeeeeeeeeeeeeeeeee czasu :evil_lol: Quote
Olusia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Bzikowa napisał(a): Ojej, dziękujemy :loveu::oops: Nie wiem czy Bez taki 'agility dog' ale banerki prześliczne:loveu: Oj, jak nie, jak tak :cool3:;) Quote
Inkaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Widzę, że zamiast starej podpisowej formułki wstawiłaś grafikę. :lol: Bannrki od Oli są extra. Jednak bardziej podoba mi się ten pierwszy. Obedience w ogóle zajebiste. Zazdrościmy takiego profesjonalnego dostawiania. :lol: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Dziękujemy. Klinga, w naszym wykonaniu to jest bardziej prawie-jak-obedience :lol: Ale staramy się. Ja w ogóle nie lubię banerków (podobają mi się ale nie lubię mieć dużo w podpisie) ale jak już Ola była taka kochana i zrobiła to niech powisi :loveu: Quote
Olusia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Szczerze powiedziawszy to mnie też się bardziej ten pierwszy podoba ;) Quote
Bzikowa Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 A mnie drugi bo na pierwszym na obu zdjęciach Bzik jest po pogryzieniu oka (zdjęcie jest z obozu a został dziabnięty parę tygodni przed) i ma wycięte włosy pod powieką, co kiepsko wygląda. Zdjęcie z drugiego baneru też jest z obozu sprzed roku ale akurat ma na nim rozwiane włosy i tego nie widać. :lol: Quote
Karolina_Nett Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Przesadzacie, oba są śliczne ;) Quote
olifka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Bzikowa napisał(a):O, Oliwka :lol: Wróciłaś z wakacji :diabloti: Nie wiem czy 'śmigamy' ale próbujemy swoich sił ;) No tak, właśnie:evil_lol: Śmigacie:loveu: Anno a ty w tym roku szkolnym masz maaatuuurkę :eviltong: Och jak fajnie:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Witamy się i miłego dnia życzymy ;) Quote
Aaliyah1981 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 wow ale piekne banerki no nic tylko pozazdroscic :loveu: Quote
Mudik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mi też się bardziej pierwszy podoba, na drugim Bzikowi oczu nie widać:roll::eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Noo chociaz jak jedna dziewczyna zrobila mi mój banerek to myslalam ze sie posikam ze szczescia tak mi sie podobał. Quote
Bzikowa Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Anno a ty w tym roku szkolnym masz maaatuuurkę :eviltong: Och jak fajnie:evil_lol: Że co mam? A, tą, no, m... No chyba tak :evil_lol: Jest coś takiego :evil_lol: Tylko nie wiem czy to tak fajnie :hmmmm: :mad: Proszę nie używać tego słowa na m w mojej obecności! agaciaaa napisał(a):Witamy się i miłego dnia życzymy ;) a nawzajem :lol: Mudik napisał(a):Mi też się bardziej pierwszy podoba, na drugim Bzikowi oczu nie widać:roll::eviltong: maruuuudzisz :eviltong: to, że nie widać oczy tylko daje lepszy efekt - wiesz, ta rozwiana grzywa w dzikim cwale :evil_lol: Aaliyah1981 napisał(a):wow ale piekne banerki no nic tylko pozazdroscic :loveu: możesz się ładnie do Olusi uśmiechnąć zawsze ;) Pieseczkowo napisał(a):Noo chociaz jak jedna dziewczyna zrobila mi mój banerek to myslalam ze sie posikam ze szczescia tak mi sie podobał. Ja aż tak entuzjastycznie do tego nie podchodzę. :diabloti: Quote
Olusia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jak ktoś chce bannerek to proszę o składanie zamówień u mnie a galerii :cool3: Aniu, sorki za reklamę :razz::p Quote
Pieseczkowo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Olusia napisał(a):Jak ktoś chce bannerek to proszę o składanie zamówień u mnie a galerii :cool3: Aniu, sorki za reklamę :razz::p Jak by co.To się zgłoszę.Co jest potrzebne do zamówienia?;):evil_lol: Quote
Olusia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Kolorystyka, napis, możliwe zdjęcia- choć można się całkowicie zdać na mój gust, jak kto woli ;) Quote
Pieseczkowo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 OKI.To może niedługo będę chyba twoim klijentem.;) Quote
Recommended Posts