Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej dziękuję :loveu:
Super fotki Bzikowi zrobiłaś, wrzucaj wszystkie :loveu: nawet te 'gorsze' :loveu:
Ta ostatnia czarno - biała! Ojej jakiego mam pięknego psa :evil_lol:

A w ogóle to tak, wróciliśmy, w niedzielę wieczorem! :lol: Obóz był super super super! Ale jakoś nie miałam siły na dogo... i jeszcze do nikogo nie zajrzałam.... :oops: Obiecuję poprawę, w końcu mamy weekend.

Pieseczkowo - nie będzie nas... jedziemy do Kozienic na zawody agility :D

Posted

Też żałuję , że się terminy pokrywają... Chętnie bym na warszawską wystawę przyszła, nawet bez psa... Ale wolimy pobiegać :evil_lol:

A Asia nie wrzuciła tu jeszcze wszystkich fotek Bzika jej autorstwa. Na naszym klubowym forum są też takie:

Tu Bzikowy dostał głupawy i robił kółeczka w tempie błyskawicy z podkulonym ogonem:

Nie spodobało się to Gutkowi i chłopcy się trochę spięli... :mad:

Ale obaj przeżyli, spoko :lol:

I jeszcze takie nadwodne (sam wszedł:loveu:), autorstwa Jany:

Asia, czekam na resztę :diabloti:

Miałam teraz być ogólnie na Polach, na DCDC (w roli widza i kibica rzecz jasna) ale nie wyszło, za bardzo lubię spać :diabloti:
Jednak jutro na finały jadę na 100% kibicować naszym! :razz:

Posted

he zapomniałam je tutaj przekleić. Narazie więcej mi się nie chce obrabiać :oops: No ja tez mialam dzisiaj jechac na pola i rano na trening ale zaspalam i stwierdziłam, ze mi się już nie chce :) :evil_lol:

Posted

Wiedziałam, że nie tylko ja doceniam spanko!
Ale na finale jutro będziesz? Bo ja na pewno.

Jak Ci się zachce obrabiać resztę fotek to Bzik jest pierwszy w kolejce :eviltong:

Kasia - jasne, że się nauczyliśmy. Duuużo! :loveu: I w ogóle obóz był super, co tu dużo mówić. I pod względem szkoleniowym i towarzyskim :cool3: Nie wiem który lepszy - ten czy ten sprzed roku. Wiem tylko , że teraz będziemy jeździć co roku!

Posted

Te wszystkie są z obozu! :lol:
Z treningów też będą jak fotografowie się zlitują i je wrzucą :cool3: Ale jest chyba mniej niż rok temu (chyba ze 150 miałam :evil_lol:).

'O co kaman' to inwencja twórcza Junkowej :evil_lol: