Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Może coś wrzucę. ;)

Może?! :mad:
I jeszcze fryzurą psa się wykręca, nie wiem jak dla innych, ale dla mnie nie ma dużego znaczenia, czy Bzik będzie zarośnięty, czy łysy, ważne żeby był, a może coś mu zrobiłaś i nie chcesz się teraz do tego przyznać, hę? :razz:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
ja juz nie wiem do czego to doszlo ,ze musimy jakies podania skladac , wnioski ;)

Mam nadzieję,że się Ania nie zezłości o mały OFF Aaliyah1981 Tw,ój psiak jest prawie w tym samym wieku co mój , mój ma dziś 8 miesięcy i 21 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Mam nadzieję,że się Ania nie zezłości o mały OFF Aaliyah1981 Tw,ój psiak jest prawie w tym samym wieku co mój , mój ma dziś 8 miesięcy i 21 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol:

hihi najwyzej Ania wysle nam po punkcie karnym hehe :eviltong: to tak szybciutko na marginesie wysciskaj maluszka (no prosze jeden dzien roznicy super:multi:)

Aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czekamy na fotki Bezika :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Obiecuję zrobić na jutrzejszym spacerze :lol:
Ale ostrzegam - jest teraz brzydkim zarośleńcem!

Trzymam za słowo :diabloti: i nie mów tak brzydko o swoim psie :mad: :lol:

Posted

Jakbyście jeszcze nie zauważyły to co ok. 2 miesiące mam tę samą wymówkę - zarośnięty i brzydki pies! :evil_lol:
Ale jak Wam to nie przeszkadza to się poświęcę i jutro popstrykam :lol:

Posted

Dobra, jedziemy z tym koksem...
Uprzedzam - wszystkie zdjęcia są nieostre, rozmazane, za ciemne/za jasne i w ogóle ble i fu. Nigdy się nie nauczę robić zdjęć. Jeszcze takie w statyce są ok ale w ruchu - kaplica... :angryy:
No nieważne, chcieliście, macie :eviltong:

Najpierw parę zdjęć z pluszową myszą którą Bez dostał przed moim wyjazdem (mysz nie ma juz jednej łapki... :oops:) i pokochał ją bezgranicznie :cool3:

A teraz już z dzisiejszego spaceru. :lol:

Dzień dobry

Zaprezentuję państwu mój zarośnięty profil :razz:

W biegu prezentuję się ciutkę lepiej...

Posted

ewelinka_m napisał(a):
aleee włochacz :loveu:
nie są takie złe nie marudzić :mad: ważne że są i chcemy jeszcze :diabloti:

jest więcej :lol:

są , są złe :lol: ale ja się już przyzwyczaiłam , wolę wklejać zdjęcia swojego psa autorstwa lepszych fotografów :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Uprzedzam - wszystkie zdjęcia są nieostre, rozmazane, za ciemne/za jasne i w ogóle ble i fu. Nigdy się nie nauczę robić zdjęć. Jeszcze takie w statyce są ok ale w ruchu - kaplica...

Kwestia odpowiedniego ustawienia aparatu (hi, i mówi to osoba która foty robi na całkowitym automacie na opcji redukucja rozmazań ...) :lol:

BTW. Bezik piękny. ;)

Posted

Enchantress'ka;10647423 napisał(a):
Kwestia odpowiedniego ustawienia aparatu (hi, i mówi to osoba która foty robi na całkowitym automacie na opcji redukucja rozmazań ...) :lol:

BTW. Bezik piękny. ;)

Redukcja rozmazań? :hmmmm: Przydałoby mi się :lol:
Ale chyba nie posiadam takiej opcji :roll:

Myślicie, że już czas przeczytać wreszcie instrukcję obsługi aparatu? :evil_lol:

Dziękujemy za komplementy ;)