Aaliyah1981 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 udanego urlopu beziki i przywiezdzcie duzooooooooooooo fot z urlopu :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Żaden tam urlop , po prostu wybyłam na kilka dni na mazury - i jak na złość była brzydka pogoda :mad: Bzika nie brałam, on pojechał z moimi rodzicami w tym czasie szaleć na działce. Na dodatek niunio się ich nie słucha za bardzo a co za tym idzie jak siedzieli na działce to każdy przejeżdżający samochód, każdy przebiegający pies, rowerzysta, cokolwiek = sprint do bramy połączony z darciem japy... :evil_lol: W takim momencie mój pies przez wszystkich znajomych jest nazywany białą kometą :evil_lol: No i oczywiście były ponoć dłuuuuugie spacery nad Bugiem, po łąkach, haszczach i bagnach a także obowiązkowo piłeczka :loveu: Więc jak wróciłam zastałam psa w stanie zmęczenia, na szczęście... ;) Zdjęć rodziciele nie robili niestety... A w najbliższą niedzielę jedziemy na zawody agility do Jedlińska. :multi: Muszę go wytrymować przed nimi ale nie wiem czy zdążę się umówić. Quote
Junka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Przynajmniej sobie pojechałas poleniuchowac :) Ja June wytrymowałam :evil_lol: Będzie prawdziwa pokraka do zdjeć, może przynajmniej wtedy ktoś jej jakąś fote na zawodach cyknie :diabloti: Quote
Bzikowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Ja sama Bzika nie trymuję ,zajęłoby mi to całą wieczność a efektem byłby zeszpecony pies :lol: Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bzikowa napisał(a):Ja sama Bzika nie trymuję ,zajęłoby mi to całą wieczność a efektem byłby zeszpecony pies :lol: Nie przesadzaj,głowa owszem trudna ale resztę byś sobie poradziła,spoko.:eviltong::p Quote
Junka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 moja Juna zeszpecona jest i tak jest bardzo koffana :diabloti: Quote
Bzikowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Mudik napisał(a):Nie przesadzaj,głowa owszem trudna ale resztę byś sobie poradziła,spoko.:eviltong::p może kiedyś się nauczę :wink: Junka napisał(a):moja Juna zeszpecona jest i tak jest bardzo koffana :diabloti: E tam zeszpecona, po prostu troszkę łysawa :diabloti: Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 To może kilka zdjęć ;) Takie tam brzydkie domowe, nie chce mi się brać aparatu na spacery :lol: Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 spokojniejsze - drzemiemy :wink: i Bez w swoim nowym legowisku! :loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no własnym oczom nie wierzę :evil_lol: foootki i nowe legowisko? :cool3: p.s mamy taką samą piłeczkę granatową :evil_lol: tyle że nasza już dźwięków nie wydaje :diabloti: Quote
Mudik Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Sliczne posłanko,takie męskie:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to mi sie baaardzo podoba:loveu::loveu::loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b080708-5.jpg U mnie też będą nowe ja wziełam aparat na spacerek:cool3: Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ewelinka_m napisał(a): p.s mamy taką samą piłeczkę granatową :evil_lol: tyle że nasza już dźwięków nie wydaje :diabloti: to nie piłeczka, to hantelek ;) też kiedyś piszczał... :siara: Mudik napisał(a):Sliczne posłanko,takie męskie:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co, miałam mu kupić czarne, najlepiej w czaszki? :lol::evil_lol: Ja już pisałam - mój pies łamie stereotypy! :evil_lol: pztm przecież niebieski jest męski, nie? A teraz jadę z Bzem do lecznicy na szczepionkę (wścieklizna). Dziękujemy za odwiedziny! :multi: Quote
kaskaSz Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ładne legowisko, kolory mi się podobają :) Śliczny Bzik :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Kinia napisał(a):Miłej wizyty u weta;) Śliczne zdjęcia! Witaj u pana bezisława! ;) Dostał zastrzyk w tyłek i nowy identyfikator z lecznicy :cool3: kaskaSz napisał(a):Ładne legowisko, kolory mi się podobają :) Śliczny Bzik :loveu: Legowisko owszem śliczne ale Bzik nie do końca, zarośnięty jest :shake: [jestem przewrażliwiona wiem:lol:] Quote
kaskaSz Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Też wolę Foxiego ''krótkowłosego'', ale dobrze jest :thumbs: A umówiliście się już na trymowanie? Quote
miroszki Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 No, Bzikowa, nie znałam Cię jeszcze od tej strony: własnemu psu zabawkę chcesz zabrać, kupujesz mu legowisko w kwiatuszki... Brak słów, brak słów... :evil_lol: Też baardzo rzadko zabieram aparat na spacer z piesiem - nie lubię się obciążać :) Quote
agaciaaa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 No nie wierze!!! Fotki, i to domowe! :lol: Bardzo ładne legowisko, kolorek super :loveu: dobrze, że nie różowe :eviltong: ;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b080708-5.jpg super! :) Quote
Kinia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cześć! Przyszłam życzyć miłego wieczorku! A legowisko też mi się bardzo podoba:) Quote
Bzikowa Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='kaskaSz']Też wolę Foxiego ''krótkowłosego'', ale dobrze jest :thumbs: A umówiliście się już na trymowanie? Nie. Wytrymujemy się w przyszłym tygodniu. ;) [quote name='miroszki']No, Bzikowa, nie znałam Cię jeszcze od tej strony: własnemu psu zabawkę chcesz zabrać, kupujesz mu legowisko w kwiatuszki... Brak słów, brak słów... :evil_lol: Też baardzo rzadko zabieram aparat na spacer z piesiem - nie lubię się obciążać :) Widzisz jaka ja niedobra jestem! Na dodatek jutro jadę na trening ale bez Bezisława! Normalnie do TOZu się kwalifikuję!;) [quote name='agaciaaa']No nie wierze!!! Fotki, i to domowe! :lol: Bardzo ładne legowisko, kolorek super :loveu: dobrze, że nie różowe :eviltong: ;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/b080708-5.jpg super! :) hej :loveu: różowego bym mu nie kupiła :cool1: [quote name='Kinia']Cześć! Przyszłam życzyć miłego wieczorku! A legowisko też mi się bardzo podoba:) Dziękujemy i nawzajem! ;) A w ogóle to mój pies nie jest westikiem! Został utworzony specjalny dział na westikowe galerie a naszej tam nie przeniesiono :cool1: Quote
madziorna Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Bzikowa']A w ogóle to mój pies nie jest westikiem! Został utworzony specjalny dział na westikowe galerie a naszej tam nie przeniesiono :cool1: Oj, chyba już przeniesiono... :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 hantelek czy piłeczka i tak już bezdźwięczne, z czego ja się cieszę wreszcie w nocy można spać :diabloti: a legowisko śliczne i te kolorki :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 czesc bialaski :loveu: Enchantress'ka;10404316 napisał(a):Chciałabym miec na moim (mozliwe, ale nie pewne) przyszlym kursie dla poczatk. w Cavano , takieeego fotografa. ;) a kiedy macie zajecia to kiedys wpadne z aparatem ;) [quote name='Junka']szkoda, że mnie nie było bo zanowu był cudny fotograf :lol: Śliczne foty :) P.S. Olu a co z moimi z zdjęciami z Wawy?? Masz jakies?? łooo rany zuplenie o nich zapomnialam, jak sie "ogarne" to popatrze czy czos mam [quote name='agaciaaa']No, no, super fotki! :) http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/DSC_4169.jpg skocze.. skocze!! :lol: [quote name='kaskaSz']No, no, no jak zwykle super foteczki z treningu. Bzik to wysportowany west :) [quote name='ewelinka_m']jak miło to wrócić z wakacji i zobaczyć Bzika w akcji :loveu: ostatnie fotki rewelacja i ten wiatr we włosach :cool3: ale duzo milych slow o moich fotkach, az przyjemnie je tu wklejac :loveu: Quote
Recommended Posts