Bzikowa Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Witaj Kinga w białasowej galerii! Ja przed zawodami w Jedlińsku muszę go doprowadzić do porządku ;) Gdzie będziesz trymować Wenkę? Jak nie jest to hodowca albo ktoś zaufany to lepiej z nią zostań bo Ci ją opitolą maszynką albo zrobią nie wiadomo co. :shake: Quote
Inkaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Bzikowa'] Gdzie będziesz trymować Wenkę? Jak nie jest to hodowca albo ktoś zaufany to lepiej z nią zostań bo Ci ją opitolą maszynką albo zrobią nie wiadomo co. :shake: Trymowana będzie w nieznanym mi dotąd salonie. Ale oczywiście nie zostawie jej na pastwe losu z trymerką - w życiu! ;) dziekuje, bardzo sie ciesze Chciałabym miec na moim (mozliwe, ale nie pewne) przyszlym kursie dla poczatk. w Cavano , takieeego fotografa. ;) Quote
Aaliyah1981 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Enchantress'ka;10404316 napisał(a):Trymowana będzie w nieznanym mi dotąd salonie. Ale oczywiście nie zostawie jej na pastwe losu z trymerką - w życiu! ;) Chciałabym miec na moich (mozliwe, ale nie pewne) przyszlych treningach w Cavano, takieeego fotografa. ;) nie zostawiaj bo ci obciachaja jak nam ostatnio Frania :angryy: Quote
Junka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 szkoda, że mnie nie było bo zanowu był cudny fotograf :lol: Śliczne foty :) P.S. Olu a co z moimi z zdjęciami z Wawy?? Masz jakies?? Quote
agaciaaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No, no, super fotki! :) http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/DSC_4169.jpg skocze.. skocze!! :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Bzikowa wklej wiecej wiecej takich fajnych fotek :multi: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ali, to nie ja robiłam przecież te super fotki ;) A wczoraj na treningu nikt nie robił fotek... Mam cały pokój obecnie w wacie... białas zajmuje się wybebeszaniem swojej poduszki.... :stupid: Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Mam cały pokój obecnie w wacie... białas zajmuje się wybebeszaniem swojej poduszki.... :stupid: Oczywiście nie zrobiłaś fotki dla upamiętnienia tej chwili?! :mad: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Każdemu się odpoczynek należy, nie? Nie wypominaj mu :eviltong: A tak serio to brat mi zabrał i sobie pojechaaał :mad: Quote
kaskaSz Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No, no, no jak zwykle super foteczki z treningu. Bzik to wysportowany west :) Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Każdemu się odpoczynek należy, nie? Nie wypominaj mu :eviltong: Byle nie za długi :eviltong: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 kaskaSz napisał(a):No, no, no jak zwykle super foteczki z treningu. Bzik to wysportowany west :) powiem mu, może sobie podreperuje ego :eviltong: agaciaaa napisał(a):Byle nie za długi :eviltong: Ty mnie nie denerwuj :mad::eviltong: Malina. napisał(a):Ale masz uroczego białaska :loveu: Dziękuję i witam w zbzikowanej galerii :lol: Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Ty mnie nie denerwuj :mad::eviltong: Ja??? :mad: to TY mnie nie denerwuj :diabloti::diabloti: bo przyjade tam do was i osobiście obfoce te Twoje białe kudłate :lol: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 agaciaaa napisał(a):Ja??? :mad: to TY mnie nie denerwuj :diabloti::diabloti: bo przyjade tam do was i osobiście obfoce te Twoje białe kudłate :lol: proszę bardzo! :diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bzikowa napisał(a):proszę bardzo! :diabloti: Nie zmuszaj mnie do tego! :diabloti: :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jak miło to wrócić z wakacji i zobaczyć Bzika w akcji :loveu: ostatnie fotki rewelacja i ten wiatr we włosach :cool3: Quote
Crazy Lab Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 my wyjeżdżamy i mam nadzieję, że po powrocie będę musiała nadrobić duże zaległości w postaci zdjęć:eviltong: Quote
Bzikowa Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ja jestem już wyjechana (narazie przedsmak wakacji;)) od wczoraj! wracam w przyszlym tyg ale jeszcze nie wiem kiedy pozdrawiam z (deszczowych) mazur Quote
Likaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Siemaneczko kochani ;) Ja co prawda tylko na chwilke, no ale zawsze :loveu: Co tam u Was ? O nawet odrobina fotek :cool3: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/DSC_4126.jpg Co za miłość ! :loveu: :diabloti: Ja wróciłam to wy pojechaliście, no jak na złość :diabloti: Buziaki, udanego urlopiku ;) Quote
Recommended Posts