Mudik Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Bzikowa napisał(a):To się nazywa palisada panienki... Że Ewelina nie wie ok ale Ty Asiu nie no :shake::shake::shake::cool1::evil_lol::eviltong:. Jakoś się zapędziłam,zapomniałam,że w Łodzi nie ma zeróweczek:evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mudik napisał(a):Że Ewelina nie wie ok ale Ty Asiu nie no :shake::shake::shake::cool1::evil_lol::eviltong:. Jakoś się zapędziłam,zapomniałam,że w Łodzi nie ma zeróweczek:evil_lol::evil_lol: Sorry :oops: To jest właśnie przemęczenie umysłu :razz: Jak mogłam sie tak pomylić :oops: No ale mylić się ludzka rzecz :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a to to palisada była ja i tak się na tym nie znam:niewiem: ale Bzika w ruchu uwielbiam oglądać :loveu: ale generalnie na jedno wychodzi tyż kładka i z drewna :eviltong: Quote
Guest aneta_w Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ah zaniedbuję swoje dogomaniackie obowiązki. Ostatnio nie mam czasu Was odwiedzać :oops: Słyszałam, że Kozienice poszły Wam bomba. Mówiłam, że Białasek zaszaleje na torze ;) mówiłam? No i proszę ode mnie wygłaskać po pyszczu B(e)zika :D Quote
Bzikowa Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Nie było mnie sto lat ale wklejam naszą twórczość (część) z Kozienic. Ogólnie oglądając fimiki mam wrażenie, że w Płocku biegał szybciej chociaż bardziej się czaił przed hopkami. Sobota Pierwsze Agility 0 Drugie Agility 0 Jumping 0 Niedziela Agility 0 Drugi jumping 0 to był ostatni bieg tych zawodów, już widać zmęczenie... pozdrawiamy ;) Quote
ewelinka_m Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ale czadowo :loveu: a i palisadka jak pięknie pokonana w niedziele ja was w ogóle podziwiam jak wy zapamiętujecie która przeszkoda kiedy do pokonania :hmmmm: ja to bym się pewnie pogubiła :diabloti: Quote
Bzikowa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Z żadnej palisady na tych zawodach nie jestem zadowolona szczerze mówiąc:cool1: Ale błędy były moje - w sobotę w drugim agility pies po hopce widział tunel i zorientowal sie, ze ma sie wdrapywać dopiero jakiś metr przed przeszkodą czyli dużo za mało - mogłam to jakoś inaczej rozegrać. Ale walczył jak lew bo jest dzielnym terierem :loveu: nie pogubiłabyś się, przed przebiegiem jest 6 minut zapoznania z torem. ;) Quote
requiem. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Bzikowa']Nie było mnie sto lat ale wklejam naszą twórczość (część) z Kozienic. Ogólnie oglądając fimiki mam wrażenie, że w Płocku biegał szybciej chociaż bardziej się czaił przed hopkami. Sobota Pierwsze Agility 0 Drugie Agility 0 Jumping 0 Niedziela Agility 0 Drugi jumping 0 to był ostatni bieg tych zawodów, już widać zmęczenie... pozdrawiamy ;) witamy po raz pierwszy, i miejmy nadzieje nie ostatni ;) Taki terierek śliczny :loveu: Westy sa energiczne nie lada ale każdy terrier ma swoje granice wytrzymałości. Dobrze że chociaż się wybiegał i byl szczęśliwy. Jaki mieliście czas? :) Quote
Likaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hej ciotka :loveu: nadrabiamy zaległości ;) Znaku zycia nie dajesz.. Rzadko sie pojawiasz.. Smutno nam bez Ciebie :evil_lol: :mad: Fajnie w Kozienicach biegał ! ;) http://pl.youtube.com/watch?v=I1UtrBIO6IA Mmhm :loveu: Tu chyba najlepiej ;) Całuchy Quote
ewelinka_m Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mudik napisał(a):I przeszkody maja numerki:eviltong:;) no to może nie było by tak najgorzej :diabloti: chociaż znając moje zdolności :evil_lol::evil_lol: ale w każdym razie wolę pozostać z tej drugiej strony jako widz :eviltong: i podziwiać tych co potrafią Quote
Aaliyah1981 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 kurcze nas tu kilka dni nie bylo a u was sie tyle dzieje :cool3: Quote
anetta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Macie fajną filmową dokumentacje...Ja z Łodzi nie mam żadnego filmu :( Dzielny chłopak :klacz: Mudik, chyba nie chcesz powiedzieć że podczas przebiegu z psem patrzysz na numerki?? :cool3: Quote
Bzikowa Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Wszyscy Cavanowicze mają filmiki , Lidka (i inni) dzielnie kręcą :loveu: Na następnych zawodach się ładnie uśmiechniesz (no właśnie, będziecie w Bydgoszczy?) to może cośtam dostaniesz :razz: Nigdy nie wpadłabym na to, żeby patrzeć na numerki :eviltong: - tylko niektóre psy sprawiają wrażenie jakby umiały liczyć i wybaczają przewodnikom ich błędy :eviltong: Quote
Mudik Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 anetta napisał(a):Macie fajną filmową dokumentacje...Ja z Łodzi nie mam żadnego filmu :( Dzielny chłopak :klacz: Mudik, chyba nie chcesz powiedzieć że podczas przebiegu z psem patrzysz na numerki?? :cool3: Ależ skąd,ale podczas nauki toru i owszem;-) Quote
anetta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Bzikowa, niestety nie. Mudik, podczas nauki to tak :) Quote
Junka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Hehe mi sie zdaży podczas biegu spojrzec na numerek :razz: Tak było jak debiutowałyśmy z Juną w Pęcicach. No i czasami na treningach :) A w Wawce ani razu( może dlatego, że prosty torek był):diabloti: Quote
basia2202 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 witam i pozdrawiam Bza Bzikowego - szalonego skoczka :loveu: no i pańcię rzecz jasna również:) Quote
Bzikowa Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Witam wszystkich :loveu: i przepraszam, że prawie nikogo nie odwiedzam... wkrótce nadrobię zaległości! :oops: No i mamy jeszcze ostatni filmik z Kozienic, z pierwszego jumpingu z niedzieli. Mam ochotę zastrzelić go za te dwie zrzutki (pierwsza hopka - ok moja wina, i murek). :angryy:;) http://pl.youtube.com/watch?v=KltHla68Vbk Quote
Inkaa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hej Bziki! Macie się wybierać do Białegostoku na piknik Agility. :lol: Quote
Recommended Posts