Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
To się nazywa palisada panienki...

Że Ewelina nie wie ok ale Ty Asiu nie no :shake::shake::shake::cool1::evil_lol::eviltong:.
Jakoś się zapędziłam,zapomniałam,że w Łodzi nie ma zeróweczek:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Że Ewelina nie wie ok ale Ty Asiu nie no :shake::shake::shake::cool1::evil_lol::eviltong:.
Jakoś się zapędziłam,zapomniałam,że w Łodzi nie ma zeróweczek:evil_lol::evil_lol:

Sorry :oops: To jest właśnie przemęczenie umysłu :razz: Jak mogłam sie tak pomylić :oops: No ale mylić się ludzka rzecz :diabloti:

Guest aneta_w
Posted

Ah zaniedbuję swoje dogomaniackie obowiązki. Ostatnio nie mam czasu Was odwiedzać :oops:

Słyszałam, że Kozienice poszły Wam bomba. Mówiłam, że Białasek zaszaleje na torze ;) mówiłam?

No i proszę ode mnie wygłaskać po pyszczu B(e)zika :D

Posted

ale czadowo :loveu:

a i palisadka jak pięknie pokonana w niedziele
ja was w ogóle podziwiam jak wy zapamiętujecie która przeszkoda kiedy do pokonania :hmmmm: ja to bym się pewnie pogubiła :diabloti:

Posted

Z żadnej palisady na tych zawodach nie jestem zadowolona szczerze mówiąc:cool1:
Ale błędy były moje - w sobotę w drugim agility pies po hopce widział tunel i zorientowal sie, ze ma sie wdrapywać dopiero jakiś metr przed przeszkodą czyli dużo za mało - mogłam to jakoś inaczej rozegrać. Ale walczył jak lew bo jest dzielnym terierem :loveu:

nie pogubiłabyś się, przed przebiegiem jest 6 minut zapoznania z torem. ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']Nie było mnie sto lat ale wklejam naszą twórczość (część) z Kozienic.
Ogólnie oglądając fimiki mam wrażenie, że w Płocku biegał szybciej chociaż bardziej się czaił przed hopkami.

Sobota
Pierwsze Agility 0
Drugie Agility 0
Jumping 0

Niedziela
Agility 0
Drugi jumping 0 to był ostatni bieg tych zawodów, już widać zmęczenie...

pozdrawiamy ;)

witamy po raz pierwszy, i miejmy nadzieje nie ostatni ;)
Taki terierek śliczny :loveu: Westy sa energiczne nie lada ale każdy terrier ma swoje granice wytrzymałości. Dobrze że chociaż się wybiegał i byl szczęśliwy. Jaki mieliście czas? :)

Posted

Mudik napisał(a):
I przeszkody maja numerki:eviltong:;)

no to może nie było by tak najgorzej :diabloti:
chociaż znając moje zdolności :evil_lol::evil_lol:

ale w każdym razie wolę pozostać z tej drugiej strony jako widz :eviltong: i podziwiać tych co potrafią

Posted

Macie fajną filmową dokumentacje...Ja z Łodzi nie mam żadnego filmu :(
Dzielny chłopak :klacz:

Mudik, chyba nie chcesz powiedzieć że podczas przebiegu z psem patrzysz na numerki?? :cool3:

Posted

Wszyscy Cavanowicze mają filmiki , Lidka (i inni) dzielnie kręcą :loveu:
Na następnych zawodach się ładnie uśmiechniesz (no właśnie, będziecie w Bydgoszczy?) to może cośtam dostaniesz :razz:

Nigdy nie wpadłabym na to, żeby patrzeć na numerki :eviltong: - tylko niektóre psy sprawiają wrażenie jakby umiały liczyć i wybaczają przewodnikom ich błędy :eviltong:

Posted

anetta napisał(a):
Macie fajną filmową dokumentacje...Ja z Łodzi nie mam żadnego filmu :(
Dzielny chłopak :klacz:

Mudik, chyba nie chcesz powiedzieć że podczas przebiegu z psem patrzysz na numerki?? :cool3:

Ależ skąd,ale podczas nauki toru i owszem;-)

Posted

Hehe mi sie zdaży podczas biegu spojrzec na numerek :razz: Tak było jak debiutowałyśmy z Juną w Pęcicach. No i czasami na treningach :) A w Wawce ani razu( może dlatego, że prosty torek był):diabloti: