Aaliyah1981 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bzikowa napisał(a):Asia ,ustaliłyśmy już, że nasze psy są normalne inaczej więc mozemy sobie podać ręce :eviltong: Stara się chłopak i mnie to cieszy :multi: Ale jeszcze duuuzo roboty przed nami. Al za slalom zabiję, zabiję, zabiiiję buraczysko! :2gunfire: cioteczko ty nie nazekaj :razz:bo my nawet nie mozemy opanowac komendy siad lub zostan :oops: franek miota sie jak w amoku moj chlopak swierdzil ostatnio: ''on ma chyba ADHD '':eviltong: Quote
Likaa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bzikowa napisał(a):Dreptamy! My mkniemy ile fabryka dała :evil_lol: Lika, Ty nas chyba nie lubisz :(:eviltong: O kochana.. BINGO :diabloti: No jasne, że was nie lubie :cool3:.. Ba! Ja was uwielbiaaam :evil_lol: Wprost kocham do Was wpadać :diabloti::diabloti::diabloti: Całuchy PS. Bzikos to ma motorek w dupeczce :razz: Poprawiam się :diabloti: Quote
Bzikowa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Żeby mi to było ostatni raz, dziecino :diabloti: Quote
JIM Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bezik swietnie sobie radzi na torku :loveu: Tylko tak dalej :multi: Quote
Likaa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bzikowa napisał(a):Żeby mi to było ostatni raz, dziecino :diabloti: Ach :diabloti: Już odpokutowuje :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a jak sie miewa nasz sportowiec ????:cool3: Quote
Bzikowa Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jutro się jedziemy trymować wieczorkiem. W końcu jak już się skompromitujemy na zawodach to chociaż niech będzie pikny :diabloti: Oczywiście żartuje, moj pies jest najnajnaj (musze mu to powtarzać, żeby miał więcej wiary w siebie :evil_lol:)! ;) Lika , na kolanach do Częstochowy i z powrotem :evil_lol: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Fajniutko, ze Bzik wreszcie będzie wypucowany :multi: Grrrrr :angryy: nie będzie przez te wasze zawody zapewne treningu :mad: Bo Ela chyba tez jedzie :placz: Quote
Bzikowa Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jedzie , jedzie ;) Ale będziecie mieli pewnie trening a Agą. Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bzikowa napisał(a):Jedzie , jedzie ;) Ale będziecie mieli pewnie trening a Agą. Oby bo my z Juna ostatnio bardzo napalone na treningi jesteśmy :evil_lol: Quote
Mudik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 trning jest w niedzielę na 10.30 jak dobrze pamiętam dla początków nowych(Deli) a Victor ma być na 8 mą ale napisz jeszcze do Agi mogę nie pamiętać dokładnie. Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 na 8 :crazyeye: to o której ja bede musiala wstac!!! :angryy: na 7. 30 musze byc w Wawie 1.30 jade o mój... o 5.00 popierniczyło was. Jak tak to mnie nie bedzie. Moge przyjechac na 8.30 bo bede miala tak pociag chyba :shake: Quote
Likaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bzikowa napisał(a): Lika , na kolanach do Częstochowy i spowrotem :evil_lol: Już lecę :evil_lol: Jak wrócę dam znać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bonni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Suuuper filmik! A nas nie było a teraz zawody i ja chyba tu sie zapłacze, bo Era raczej nie tęskni ;] Quote
Olusia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Aniu, w który dzień zawodów w Kozienicach skaczecie z Bzikiem? Quote
Bzikowa Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Ola Dianuśkowa - w oba dni ;) Nas dyskryminacja rasowa nie obejmuje bo jesteśmy rasowi. Bonni - dziękujemy! A Era z pewnością tęskni , albo jeszcze nie wie ze kocha agility. Moj pies też kiedyś nie wiedział :evil_lol: Junka, nie marudzimy tylko zwlekamy tyłeczek o 5 i jazda na trening :evil_lol: A przeczytałaś tą ksiażke Pryor? Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bzikowa napisał(a): Junka, nie marudzimy tylko zwlekamy tyłeczek o 5 i jazda na trening :evil_lol: A przeczytałaś tą ksiażke Pryor? Ej ja wcale nie marudze tylko mi sie najnormalniej na świecie nie chce:evil_lol: :p Przeczytałam :lol: No i fajnych się rzeczy dowiedziałam. Oczywiście Juny nie ma mowy żebym tak oduczyła szczekać :shake: :flaming::wallbash: No ale spróbowałam z nia zabawy z pudłem na początku się go bala ale poźniej jakoś poszło. No i chodzenie przy nodze :klacz::happy1: bez smyczki narazie wychodzi nam bombastikowo bo czeka tylko az bede klikała i wlepia ten swój pyszczek we mnie. Jakbym poprowadziła ją na słup to by na niego wpadła. :Cool!: Quote
Bonni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No ja mam nadzieje, że się kiedyś o tym dowie! Popiłuje rodzicieli by was pooglądać ale szanseee są baaardzo maaałe :( Quote
Bzikowa Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Junka - my też zrobiliśmy chodzenie przy nodze klikerowo i jest super! ;) A jaki masz kliker? Quote
Junka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Junka - my też zrobiliśmy chodzenie przy nodze klikerowo i jest super! ;) A jaki masz kliker? Ten taki z zestawu eukanuby taki przypominajacy kostke z blaszką w środku. Musze kupic taki jaki jest na okładce tej książki jest głośniejszy i poręczniejszy ;) Quote
Bzikowa Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 I-click nie jest głośniejszy ale łatwiej się nim ponoć klika i uzyskuje się lepszy timing, ja chcę zamówić ;) Jak będziesz chciała zamawiać to mi powiedz, zamówimy dwa (albo nawet 3, Ewa Fortelowa też ponoć chciała), będzie taniej za przesyłkę;) Też mam kostkę eucanubową ale nie korzystam, nie lubię jej. Korzystam z trixie. Quote
Bzikowa Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Nie. Przeniosłam trymowanie na jutro rano, dziś nie miał kto Bza zawieźć ;) Zaczynam się coraz bardziej stresować przed sobotą:eviltong: Quote
Crazy Lab Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 to i my się dołączymy do zamówienia na klikera :cool3: i życzymy powodzenia dla białego na zawodach !:multi: Quote
Recommended Posts