Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Asia ,ustaliłyśmy już, że nasze psy są normalne inaczej więc mozemy sobie podać ręce :eviltong:

Stara się chłopak i mnie to cieszy :multi:
Ale jeszcze duuuzo roboty przed nami.
Al za slalom zabiję, zabiję, zabiiiję buraczysko! :2gunfire:

cioteczko ty nie nazekaj :razz:bo my nawet nie mozemy opanowac komendy siad lub zostan :oops: franek miota sie jak w amoku moj chlopak swierdzil ostatnio: ''on ma chyba ADHD '':eviltong:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Dreptamy!
My mkniemy ile fabryka dała :evil_lol:

Lika, Ty nas chyba nie lubisz :(:eviltong:

O kochana.. BINGO :diabloti:
No jasne, że was nie lubie :cool3:.. Ba! Ja was uwielbiaaam :evil_lol:
Wprost kocham do Was wpadać :diabloti::diabloti::diabloti:

Całuchy
PS. Bzikos to ma motorek w dupeczce :razz:
Poprawiam się :diabloti:

Posted

Jutro się jedziemy trymować wieczorkiem. W końcu jak już się skompromitujemy na zawodach to chociaż niech będzie pikny :diabloti: Oczywiście żartuje, moj pies jest najnajnaj (musze mu to powtarzać, żeby miał więcej wiary w siebie :evil_lol:)! ;)

Lika , na kolanach do Częstochowy i z powrotem :evil_lol:

Posted

Fajniutko, ze Bzik wreszcie będzie wypucowany :multi:

Grrrrr :angryy: nie będzie przez te wasze zawody zapewne treningu :mad: Bo Ela chyba tez jedzie :placz:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Jedzie , jedzie ;)
Ale będziecie mieli pewnie trening a Agą.

Oby bo my z Juna ostatnio bardzo napalone na treningi jesteśmy :evil_lol:

Posted

trning jest w niedzielę na 10.30 jak dobrze pamiętam dla początków nowych(Deli) a Victor ma być na 8 mą ale napisz jeszcze do Agi mogę nie pamiętać dokładnie.

Posted

na 8 :crazyeye: to o której ja bede musiala wstac!!! :angryy: na 7. 30 musze byc w Wawie 1.30 jade o mój... o 5.00 popierniczyło was. Jak tak to mnie nie bedzie. Moge przyjechac na 8.30 bo bede miala tak pociag chyba :shake:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Lika , na kolanach do Częstochowy i spowrotem :evil_lol:

Już lecę :evil_lol: Jak wrócę dam znać :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ola Dianuśkowa - w oba dni ;) Nas dyskryminacja rasowa nie obejmuje bo jesteśmy rasowi.

Bonni - dziękujemy! A Era z pewnością tęskni , albo jeszcze nie wie ze kocha agility. Moj pies też kiedyś nie wiedział :evil_lol:

Junka, nie marudzimy tylko zwlekamy tyłeczek o 5 i jazda na trening :evil_lol:
A przeczytałaś tą ksiażke Pryor?

Posted

Bzikowa napisał(a):

Junka, nie marudzimy tylko zwlekamy tyłeczek o 5 i jazda na trening :evil_lol:
A przeczytałaś tą ksiażke Pryor?

Ej ja wcale nie marudze tylko mi sie najnormalniej na świecie nie chce:evil_lol: :p
Przeczytałam :lol: No i fajnych się rzeczy dowiedziałam. Oczywiście Juny nie ma mowy żebym tak oduczyła szczekać :shake: :flaming::wallbash: No ale spróbowałam z nia zabawy z pudłem na początku się go bala ale poźniej jakoś poszło. No i chodzenie przy nodze :klacz::happy1: bez smyczki narazie wychodzi nam bombastikowo bo czeka tylko az bede klikała i wlepia ten swój pyszczek we mnie. Jakbym poprowadziła ją na słup to by na niego wpadła. :Cool!:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Junka - my też zrobiliśmy chodzenie przy nodze klikerowo i jest super! ;)
A jaki masz kliker?

Ten taki z zestawu eukanuby taki przypominajacy kostke z blaszką w środku. Musze kupic taki jaki jest na okładce tej książki jest głośniejszy i poręczniejszy ;)

Posted

I-click nie jest głośniejszy ale łatwiej się nim ponoć klika i uzyskuje się lepszy timing, ja chcę zamówić ;) Jak będziesz chciała zamawiać to mi powiedz, zamówimy dwa (albo nawet 3, Ewa Fortelowa też ponoć chciała), będzie taniej za przesyłkę;)
Też mam kostkę eucanubową ale nie korzystam, nie lubię jej. Korzystam z trixie.