JIM Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Do twarzy mu w różowym :D Lubi szokowac :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Bzikowa']pani powiedziała "o jaki ładny chłopczyk" ! Haha, widzicie, obróżka to nie wszystko :siara:[/quote] Pewnie mu zajrzała pod spódnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='agaciaaa']Pewnie mu zajrzała pod spódnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nonie moge:roflt::roflt::roflt: Quote
Bzikowa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Phi! Bzik nie jest wygolony jak westik tej pani i NIE WIDAĆ co ma pod kiecą - za długa już jest :D Więc pani musiała ujrzeć ten męski błysk w oku i wyczuć silną, twardą aurę wokół niego :evil_lol: Dobranoc! (ja lecę do książek:roll:) I wklejam moją torpedkę, z dzisiejszego spacerku: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bzikspacer1.jpg[/IMG] Quote
agaciaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Bzikowa']...pani musiała ujrzeć ten męski błysk w oku i wyczuć silną, twardą aurę wokół niego :evil_lol: [/quote] na pewno :diabloti: [url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bzikspacer1.jpg[/url] no nie wierze, kolejna fotka!!! Rozpieszczasz nas :evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
natija Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 tak codziennie po jedne fotce,a nam apetyt rosnie i chcemy wiecej:););):) Quote
Czarna_Owieczka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hejka :) [url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bzikspacer1.jpg[/url] Bzikuu :loveu: śliczny :D Quote
Crazy Lab Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Bzikowa'] Ha i byłam już na pierwszym spacerku w nowej obróżce, spotkaliśmy na łące jakiegoś okropnie ciachniętego maszynką dwuletniego westika (aż żal mi było patrzeć na takiego ładnego pieska tak oszpeconego), i pani powiedziała "o jaki ładny chłopczyk" ! Haha, widzicie, obróżka to nie wszystko :siara:[/quote] Bezik chodzi w różowym a i tak widać, że to facet! A mój ma niebieski komplecik, a sąsiedzi dalej mówią "jaka ona ładna !":angryy: potwierdzam, że kolor nie ma znaczenia ! Dodam jeszcze że ślicznie mu w nowej obróżce :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Pewnie mu zajrzała pod spódnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :roflt:wy to wiecie jak poprawic humorek :evil_lol: oooooooooo i widze ,ze jest nowa fotka no no :cool3: przystojniacha z niego nie od parady :p mucha nie siada ;p Quote
Karolina_Nett Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Łamiecie stereotypy? My tam tylko czerwone kupujemy, bo jedynie czerwone pasują, mamy jeszcze taką fajną czarną skórzaną (bardzo super ;)) ale po strzyżeniu jest za duża. Muszę zrobić tam jeszcze jedną dziurkę i będzie git. Quote
Likaa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 agaciaaa napisał(a):Pewnie mu zajrzała pod spódnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Bajeczna fota Bzikena :diabloti: Całuchy Quote
Junka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A ja coś mam dla naszego Bza. Aniu wybacz, że tak trzęsie ale miałam psa na rękach. ;) No i sorki, że nie mam Bza fot ale miałam dzisja lenia co do robienia zdjęć :oops: Quote
natija Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 widac,ze sprawia mu to duzo radosci:):)super:):) Quote
Bzikowa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Asiu dziękuuuujeeemyy :loveu: Szkoda tylko, że nakręciłaś nasz drugi gorszy przebieg ale i tak dzięki :multi: A ten kolor to od słońca? Jak kręciłam Junkę to też tak było, dziwne. Ale w sumie dobrze, nie widać jak pies mi slalom spierdzielił :mad: a już tak ładnie robił, i się śmierdzielowi odwidziało... Natija, duzo radości napewno, inaczej by tak nie szczekał na torze:eviltong: Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A mój nie sceka :shake: :hmmmm: :evil_lol: Fajny filmik! Quote
Bzikowa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Twój nie jest popieprzonym terierem :cool3: Quote
Guest aneta_w Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Noo! Filmik bomba! :D Mówiłam, że Białas pragnie szaleć i zdobywać tory? :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 wow swietny filmik no no Bezik sobie swietnie radzi:multi: Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Moja Juna tez nie jest terierem a drze jape lepiej od Bza. wogóle lepiej od wszystkich zreszta słychac na filmiku. Tak Aniu to od słońca :mad: Quote
Bzikowa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Asia ,ustaliłyśmy już, że nasze psy są normalne inaczej więc mozemy sobie podać ręce :eviltong: Stara się chłopak i mnie to cieszy :multi: Ale jeszcze duuuzo roboty przed nami. Al za slalom zabiję, zabiję, zabiiiję buraczysko! :2gunfire: Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No fakt masz racje. Nasze psy są inne inaczej :evil_lol: Quote
Likaa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pięknie dreptacie po torze ;) :diabloti: Buziaxy Quote
Bzikowa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dreptamy! My mkniemy ile fabryka dała :evil_lol: Lika, Ty nas chyba nie lubisz :(:eviltong: Quote
Recommended Posts