Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bzikowa']pani powiedziała "o jaki ładny chłopczyk" !
Haha, widzicie, obróżka to nie wszystko :siara:[/quote]

Pewnie mu zajrzała pod spódnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Phi! Bzik nie jest wygolony jak westik tej pani i NIE WIDAĆ co ma pod kiecą - za długa już jest :D Więc pani musiała ujrzeć ten męski błysk w oku i wyczuć silną, twardą aurę wokół niego :evil_lol:

Dobranoc! (ja lecę do książek:roll:)
I wklejam moją torpedkę, z dzisiejszego spacerku:
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bzikspacer1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Bzikowa']...pani musiała ujrzeć ten męski błysk w oku i wyczuć silną, twardą aurę wokół niego :evil_lol: [/quote]

na pewno :diabloti:

[url]http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bzikspacer1.jpg[/url] no nie wierze, kolejna fotka!!! Rozpieszczasz nas :evil_lol::evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Bzikowa']
Ha i byłam już na pierwszym spacerku w nowej obróżce, spotkaliśmy na łące jakiegoś okropnie ciachniętego maszynką dwuletniego westika (aż żal mi było patrzeć na takiego ładnego pieska tak oszpeconego), i pani powiedziała "o jaki ładny chłopczyk" !
Haha, widzicie, obróżka to nie wszystko :siara:[/quote]

Bezik chodzi w różowym a i tak widać, że to facet! A mój ma niebieski komplecik, a sąsiedzi dalej mówią "jaka ona ładna !":angryy: potwierdzam, że kolor nie ma znaczenia ! Dodam jeszcze że ślicznie mu w nowej obróżce :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Pewnie mu zajrzała pod spódnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:roflt:wy to wiecie jak poprawic humorek :evil_lol:

oooooooooo i widze ,ze jest nowa fotka no no :cool3: przystojniacha z niego nie od parady :p mucha nie siada ;p

Posted

Łamiecie stereotypy? My tam tylko czerwone kupujemy, bo jedynie czerwone pasują, mamy jeszcze taką fajną czarną skórzaną (bardzo super ;)) ale po strzyżeniu jest za duża. Muszę zrobić tam jeszcze jedną dziurkę i będzie git.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Pewnie mu zajrzała pod spódnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Bajeczna fota Bzikena :diabloti:

Całuchy

Posted

A ja coś mam dla naszego Bza. Aniu wybacz, że tak trzęsie ale miałam psa na rękach. ;) No i sorki, że nie mam Bza fot ale miałam dzisja lenia co do robienia zdjęć :oops:

Posted

Asiu dziękuuuujeeemyy :loveu: Szkoda tylko, że nakręciłaś nasz drugi gorszy przebieg ale i tak dzięki :multi:

A ten kolor to od słońca? Jak kręciłam Junkę to też tak było, dziwne. Ale w sumie dobrze, nie widać jak pies mi slalom spierdzielił :mad: a już tak ładnie robił, i się śmierdzielowi odwidziało...

Natija, duzo radości napewno, inaczej by tak nie szczekał na torze:eviltong:

Guest aneta_w
Posted

Noo! Filmik bomba! :D
Mówiłam, że Białas pragnie szaleć i zdobywać tory? :razz:

Posted

Moja Juna tez nie jest terierem a drze jape lepiej od Bza. wogóle lepiej od wszystkich zreszta słychac na filmiku. Tak Aniu to od słońca :mad:

Posted

Asia ,ustaliłyśmy już, że nasze psy są normalne inaczej więc mozemy sobie podać ręce :eviltong:

Stara się chłopak i mnie to cieszy :multi:
Ale jeszcze duuuzo roboty przed nami.
Al za slalom zabiję, zabiję, zabiiiję buraczysko! :2gunfire: