anetta Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trzymam mocno! :))) :kciuki: Wszystkiego naj najlepszego!:multi::new-bday::BIG: Quote
Olusia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wszystkiego najlepszego! :Cool!::Cool!: :BIG::new-bday::BIG: Quote
agaciaaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Aniu! :Rose: Spełnienia marzeń!!! I samych dobrych chwil z Bezikiem :loveu: Wszystkiego najlepszego!!!!! :buzi: Quote
Bzikowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Enchantress, a Ty skąd wiedziałaś? Chyba jakoś wyszło w rozmowie :) Wow, wow, wow dziękuję Wam! :loveu: Stara jestem :placz: Enchantress kochana w takim razie Tobie też STO LAAAAT! (które to?) :multi::multi: :tort: Haha mamy podwójną dogoimprezkę ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Spóźnione :oops: ale wczoraj mnie nie było na dogo :oops: :new-bday: Wszystkiego najlepszego! :BIG: :laola: Quote
WinterGirl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 my też spieszymy ile sił w łapkach aby życzyć Ci spełnienia marzeń.... Quote
ewelinka_m Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :wallbash:akurat wczoraj weszłam na dogo tylko na chwilę i nie miałam kiedy przyjść do Was :angryy: Bzikowa spóźnione ale z serduszka życzone życzenia :cool3: :new-bday: Wszystkiego co najlepsze, pociechy z Beza, sukcesów na torze i na ringu :loveu: sukcesów w szkole spełnienia marzeń:BIG: Quote
Bzikowa Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Owieczki, bGirl, Ewelinka :loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
madziorna Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 My z Franią też przyłączamy się do życzeń... Chociaż są spóźnione, to naprawdę szczere... :B-fly::new-bday::tort: Quote
Inkaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Bzikowa']Enchantress, a Ty skąd wiedziałaś? Chyba jakoś wyszło w rozmowie :) Wow, wow, wow dziękuję Wam! :loveu: Stara jestem :placz: Enchantress kochana w takim razie Tobie też STO LAAAAT! (które to?) :multi::multi: :tort: Haha mamy podwójną dogoimprezkę ;) Kiedyś rozmawiałyśmy i zapisałam sobie datę twoich urodzin żeby potem móc złożyć Ci życzenia. Dziękuje bardzo! Eee. Nie będę mówić które to urodziny. :lol: Gówniarzem jestem! 14 lat. ;) Quote
Bzikowa Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 A ja Ci zazdroszczę! Najlepsze lata życia przed Tobą :evil_lol: Madziorna - dziękuję :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 sto lat sto lat niech zyje zyje nam ...upieklismy z franiem specialnie wirtualny torcik urodzinowy;) Quote
Junka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 STO LAT STO LAT ode mnie i od kurczakowej Junki :D :multi: Quote
Mudik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 To i od nas po węgiersku a jak !Boldog Születésnapot! Aniu ! Quote
Bzikowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 dziękuję ;) Wróciliśmy juz z Torunia - no i wg mnie Bzik bardzo dobrze debiutował. Mamy ocenę doskonałą i 3 lokatę. Co prawda na 3 psy (:eviltong:) ale przynajmniej wiem dlaczego tak a nie inaczej. Sędziował Piotr Król :roll: Nie pamiętam co mu dokładnie napisał, pamiętam tylko, ze "typowy w każdym szczególe" (ihaa 8-))," b.dobre prezentowanie psa w statyce i w ruchu" (haha a ja pierwszy raz wystawiałam :evil_lol:) ale dodał też , że "szata mogłaby być nieco bardziej wypielęgnowana" - i tutaj wiem o co chodzi, kłania się sierpniowa operacja i to, ze te odrośnięte włosy (w NAJWAŻNIEJSZYM dla westikowej szaty miejscu:roll:) wyrosły nie za dobre i nie udało się ich wyrobić na czas, przyznaję bez bicia. Ale kilka porządnych przeskubań i będzie malina :lol: Druga sprawa, ze psy z którymi Blejz przegrał (przynajmniej jeden) były troszkę przesadzone - czyli standardowa panierka ;) A ja tak psa nie zrobię , nie mam zamiaru robić z niego czegoś co nie przypomina whwt w żadnym stopniu. ;):evil_lol: W ogóle u tego pana wygrywały psy bardzo dziwnie zrobione. Ale ja się nie znam :eviltong: więc nie powinnam nic mówić. Ale postanowiłam, ze będę go dalej wystawiać choćby po to, zeby zobaczyć co mu napiszą jak już wyrobimy włos. Podsumowując - jestem zadowolona z opisu i z oceny. Cieszę się z medalu bo facet duzo psów powywalał bez lokaty. No i jestem dumna, ze był baaardzo grzeczny, ładnie chodził na ringówce i nie próbował zjeść chmary astów która kręciła się przy naszym ringu;) Moj mistrzunio:loveu: pozdrawiam wszystich i przepraszam za rozpisanie się :lol: Quote
ewelinka_m Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :multi:Bziule gratulujemy, wygłaskaj piękniocha no i zdjęcia jakieś macie? :cool3: Quote
Bzikowa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Swoich nie :shake: Głupia jestem , nie wzięłam aparatu :shake: Ale grzecznie poczekamy aż się jakieś pojawią i wtedy tu wkleję. Tylko jutro wyjeżdżam i wracam za tydzień więc sobie poczekacie :evil_lol: Quote
Waxy Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No, no gratuluję tak pięknego debiutu! :diabloti: Ja już rano jak wstałam myślałam o was jak wam idzie na wystawie :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 cioteczko gratulacje wysciskaj Bezika :multi: Quote
Olusia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [CENTER]Gratulujemy debiutu! :bigcool::multi::bigcool: [/CENTER] Quote
Mudik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Brawo ,ale mi się wydawało,że to nie pierwsza wystawa:roll: Quote
saya Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 my tez gratulujemy :) a ja dodatkowo niecierpliwie czekam na foty, bo sama zrobilam co moglam ;) Quote
Recommended Posts