agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Bzikowa napisał(a):Ach, dzięki Ci za łaskę! :modla: A poza tym on na tych zdjęciach treningowych z wakacji jest wytrymowany :eviltong: nie ma za co :diabloti: :evil_lol: Ja chce aktualne a nie wakacyjne :eviltong: Quote
anetta Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Łysy :diabloti: Bzik wystąp! Ładnie przebiegł ten west. Ale szczerze jakoś nie widze różnicy :hmmmm: ;) Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 No obczaj jak on się odbija i skacze ;) Płynnie. A moj biegnie, biegnie, biegnie, zwalnia tuż przed hopką, HOP, i pędzi dalej :stupid: Quote
ewelinka_m Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ty nam tu nie ściemniaj o hopaniu :eviltong: że niby my nie zauważymy, że nas specjalnie zagadujesz my fotek Bzika chcemy :mad: Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Na poprzedniej stornie były :mad: A nowych nie mam :cool3: Quote
olifka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Bzikowa napisał(a):Na poprzedniej stornie były :mad: A nowych nie mam :cool3: To siem o nie postaraj:mad: Quote
Waxy Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jej.. :loveu: Bzik jest cudowny jak skacze <3 Ja znam trzy westiki ćwiczące agility (wraz z twoim) Czekam na nowe zdjątka :diabloti: Quote
Bzikowa Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Trzy? Ja wiem , że jest Bezik, Mufka (też w cavano), Taffy i Matrix (ale chyba tylko obozowo). No i chyba w Alternatywie są jakieś dwie sunie na początkach... Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 To jest sześć, a mówiłaś, że cztery :>. Quote
Waxy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja znam Twojego, Taffy i Urwis Sylwii, ale Urwis to chyba skacze tak "domowo" ? Quote
Bzikowa Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Urwis chyba bardzo domowo. No cztery napewno a te dwie sunie to nie wiem do końca ;) Quote
Waxy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Z moim przyszłym psem (West oczywiście :cool3:) mamy jakieś plany Agilitowe. Chodź blisko nigdzie szkoły nie mamy.. no czekamy na zdjęcia. Może jakieś próby pozowania.? :razz: Bo wy jedziecie na wystawę? Czy coś mi się przesłyszało..? Quote
Czarna_Owieczka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Waxy - a nie ma tam jakiś planów co do utworzenia toru ? :razz: bo coś mi sie obiło o uszy ;) Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 noo.. na takie foteczki czekałam:) ślicznie! :p http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/wakacyjny4.jpg witanko Bziki:) Quote
Aaliyah1981 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 my tez chcemy tak skakac :multi:nie moge wyjsc z podziwu:crazyeye:niesmialo prosim o jeszcze wiecej takich foteczek Quote
Bzikowa Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Aaliyah, przejedź sobie do początku galerii, tam jest masa zdjęć z naszego agilitowego obozu i z treningów. A czy Wy zostajecie na stałe w GB ? Tam z pewnością jest dużo klubów, poszukaj i jak najszybciej się zapisuj:loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Bzikowa mam teraz czas wiec ogladam cala wasza galerie tak mi sie wasze foty spodobaly:cool3: jak narazie zostajemy tutaj na dlugo ..tak mnie zafascynowalo to agility ,ze msze sie dowiedziec moze u nas tez jest..Franio ma tyle energii ,ze musimy ja jakos rozladowac bo obawiam sie ,ze bieganie za pileczka i dlugie spacery nie wystarcza:cool3: Quote
olifka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Waxy napisał(a):Z moim przyszłym psem (West oczywiście :cool3:) mamy jakieś plany Agilitowe. Chodź blisko nigdzie szkoły nie mamy.. no czekamy na zdjęcia. Może jakieś próby pozowania.? :razz: Bo wy jedziecie na wystawę? Czy coś mi się przesłyszało..? W sopocie jest klub ;) Quote
Waxy Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Tak ale w Spopcie mają jakieś dziwne przyjmowanie czy coś takiego. Razem z forumową Soniką chciałyśmy się dowiedzieć no ale. Zobaczymy jeszcze co to będzie. Sorrka, że offuje tu w temacie Bzika :razz: Coś nowego u białasa? :razz: ? Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam:)wpadlam sie przywitac tak dlugo mnie u Was nie bylo:):oops: Quote
Aaliyah1981 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czy Westie moga biegac z frezbe????? Quote
Bzikowa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Aaliyah, ja nie znam osobiście westa trenującego frisbee ale wiem , ze Enchantress się chyba zamierzała? :cool3: Ja z resztą też. Kupiłam mu specjalnie profesjonalne frisbee, mięciutkie zeby na początku mu się lepiej chwytało... No i na początku w domu fajnie się nakręcał, mogłam go podnosić na talerzu. A teraz chyba mu się znudziło. Ale pisałam kilka stron temu, że na obozie agility kolezanka rzucała mu rollerki (taki rzut ze dysk toczy sie po ziemi) i strasznie fajnie chytał. ;) Pamiętaj, ze westiki nie mają jakiejs specjalnie opływowej budowy, są raczej dość 'krępe' :lol: No i trzeba umieć rzucać! A ja ni umieem :shake: Natija, Agatko - odwiedzę Was jak znajdę czas na oglądanie fotek:oops: :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ja mam taka pileczke z linka uwielbia sie z nia bawic ale tak mnie kusi ,ze jak bedzie starszy to to frezbie:roll:moze wy bedziecie pierwsi i przetestujecie :cool3:a co z nowymi foteczkami??? no tak gdzies czytalam ,ze wiestie przez kilka miesiecy powinno wnosic sie po schodach ??jak to bylo u was??? Quote
Recommended Posts