Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ach, dzięki Ci za łaskę! :modla:
A poza tym on na tych zdjęciach treningowych z wakacji jest wytrymowany :eviltong:

nie ma za co :diabloti: :evil_lol:
Ja chce aktualne a nie wakacyjne :eviltong:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzy? Ja wiem , że jest Bezik, Mufka (też w cavano), Taffy i Matrix (ale chyba tylko obozowo). No i chyba w Alternatywie są jakieś dwie sunie na początkach...

Posted

Z moim przyszłym psem (West oczywiście :cool3:) mamy jakieś plany Agilitowe. Chodź blisko nigdzie szkoły nie mamy.. no czekamy na zdjęcia. Może jakieś próby pozowania.? :razz: Bo wy jedziecie na wystawę? Czy coś mi się przesłyszało..?

Posted

Aaliyah, przejedź sobie do początku galerii, tam jest masa zdjęć z naszego agilitowego obozu i z treningów.
A czy Wy zostajecie na stałe w GB ?
Tam z pewnością jest dużo klubów, poszukaj i jak najszybciej się zapisuj:loveu:

Posted

Bzikowa

mam teraz czas wiec ogladam cala wasza galerie tak mi sie wasze foty spodobaly:cool3:

jak narazie zostajemy tutaj na dlugo ..tak mnie zafascynowalo to agility ,ze msze sie dowiedziec moze u nas tez jest..Franio ma tyle energii ,ze musimy ja jakos rozladowac bo obawiam sie ,ze bieganie za pileczka i dlugie spacery nie wystarcza:cool3:

Posted

Waxy napisał(a):
Z moim przyszłym psem (West oczywiście :cool3:) mamy jakieś plany Agilitowe. Chodź blisko nigdzie szkoły nie mamy.. no czekamy na zdjęcia. Może jakieś próby pozowania.? :razz: Bo wy jedziecie na wystawę? Czy coś mi się przesłyszało..?

W sopocie jest klub ;)

Posted

Tak ale w Spopcie mają jakieś dziwne przyjmowanie czy coś takiego. Razem z forumową Soniką chciałyśmy się dowiedzieć no ale. Zobaczymy jeszcze co to będzie. Sorrka, że offuje tu w temacie Bzika :razz: Coś nowego u białasa? :razz: ?

Posted

Aaliyah, ja nie znam osobiście westa trenującego frisbee ale wiem , ze Enchantress się chyba zamierzała? :cool3:
Ja z resztą też. Kupiłam mu specjalnie profesjonalne frisbee, mięciutkie zeby na początku mu się lepiej chwytało... No i na początku w domu fajnie się nakręcał, mogłam go podnosić na talerzu. A teraz chyba mu się znudziło. Ale pisałam kilka stron temu, że na obozie agility kolezanka rzucała mu rollerki (taki rzut ze dysk toczy sie po ziemi) i strasznie fajnie chytał. ;)
Pamiętaj, ze westiki nie mają jakiejs specjalnie opływowej budowy, są raczej dość 'krępe' :lol:

No i trzeba umieć rzucać! A ja ni umieem :shake:

Natija, Agatko - odwiedzę Was jak znajdę czas na oglądanie fotek:oops: :loveu:

Posted

ja mam taka pileczke z linka uwielbia sie z nia bawic ale tak mnie kusi ,ze jak bedzie starszy to to frezbie:roll:moze wy bedziecie pierwsi i przetestujecie :cool3:a co z nowymi foteczkami???

no tak gdzies czytalam ,ze wiestie przez kilka miesiecy powinno wnosic sie po schodach ??jak to bylo u was???