Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowe foty wreszcie, a do tego z treningu :loveu::loveu:
uwielbiam westki w akcji ;)

Bzikowa nie gadaj, że Wy nie przygotowani bo jesteście świetni i pokonacie całą konkurencję :eviltong:

czekam na fotki po trymowankowe

pozdrawiam i głaskanka dla białego ewelinka i spaiki :lol:

Posted

aniu ja wam konkurencje?:diabloti: No co ty :eviltong: własnie musiamy zmierzyc sie na jakis zawodach :evil_lol: Ale wiesz ja zawsze tor myle i dostaje za to punkty karne:angryy: wiec sie nie przejmuj :cool3:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ja też ekhm ułomnie rzucam rollerki a innych rzutów nawet nie próbuję bo nie umiem :evil_lol: Ale staram się jak mogę :evil_lol:
Myślę, że dla Balbiny to będzie za miękki dysk, jak dla Bza nawet jest. Ja myślałam, ze to będzie jednak troszeczkę twardsze a to jest naprawdę mięciutkie. Więc chcę kupić teraz competitiona normalnego ale tego 17 cm nigdzie ni ma :shake:
Ale przyniosę przyniosę pomacasz sobie :diabloti:

Ja na ferie ze znajomymi na Słowację na narty (o ile wypali:angryy:) ale tylko na drugi tydzień. Więc teoretycznie pierwszy jestem w domu... Ale i tak się boję. Chyba, ze droga Asia od Junki by się zdecydowała porobić nam konkurencję:diabloti: (juhu?)

O matko a co robisz z Biśką jak wyjeżdżasz? Moj zostaje zwykle z babcią ale jak wracam zawsze to jest tak nieziemsko (!!!) rozpuszczony i gruby (zostawiam jej żarcie dokladnie wymierzone i mowie po ile ma dawać -zmniejszam dawki bo wiem ze sie będzie mniej ruszał - a i tak jak przyjeżdzam to sie okazuje , ze pies od 2 dni nie ma karmy i jedzie na acanie senior babciowego psa:lol:), ze staram sie wyjezdzac na jak najkrócej :lol:

Mam dzisiaj pojechała do Wola Parku i jak w zoologu będą frisbee to nam jakiegoś kupi :) I poćwiczymy rollery :) Jak znajdziesz tego małego competitiona to prześlij linka. Albo po prostu trzeba się Elki zapytać gdzie je wynalazła :)

Moi bracia z nią zostają. Tylko że rodzony w ogóle z nią nie wychodzi na spacery:shake: Mam nadzieję że cioteczny wykaże się odpowiedzialnością i z nią wyjdzie chociaż na 2 dziennie....... I bede rodziców męczyć zebyśmy dzień wcześniej wrócili:evil_lol: A ja juz się boje jaka balbina będzie gruba...... Mój brat ją lubi faszerować parówkami:shake:

Posted

A to sa oficjalne a ja nawet w zwiazku nie jestem jeszcze :diabloti: to wszystko przez moje lenistwo bo mi sie nie chce do wawy w tygodniu jechac i wszystko pozałatwiac!! :evil_lol: O aniu jak miło że tak sądzisz ale bys miala mniejszą konkurencje :cool3:

Posted

Toż były już ze 3 serie agilitowych :diabloti:
Ale przejrzałaś mnie, mam jakieś z zaległego treningu wakacyjnego;)
Wkleję jak znajdę chwilunię.

P.S. Uprzejmie donoszę, że wybieramy się najprawdopodobniej z białym na wystawę do Bydgoszczy (tzn to jest od. Bydgoszcz a sama wystawa będzie w Toruniu, nie ogarniam tego) - 17 lutego.
Oczywiście jak znowu mój zwierzak nie postanowi sobie kuku zrobić (TFU, TFU)...
Ktoś będzie? ;)