Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzik jeszcze nie może tego kojarzyć bo W ŻYCIU nie był na spacerze w ubranku. Co ja gadam, on nigdy nawet ubranka na sobie nie mial dluzej niz 2 minuty ;) Poza tym Junka ma takie tylko na grzbiecik a ten kombinezon Bza jest na całe nogi.
Laski, może wreszcie na trening przyjdziecie, co? :cool3: Bzikowi smutno, ostatnio biegamy razem z zaawansowanymi wszyscy bo jest tak malo ludu.

Posted

To wcale mu sie nie dziwie ze nie chce w tm chodzic :cool3: My sie zjawimy w nastepnnym tygodniu na bank bo wiesz juna wczesniej miala cieczke pozniej ja nie moglam w niedziele, a dzisiaj mam 100dniowke chlopaka i jutro nie wstane na trening!! :cool3: Raczej to nie jest możliwe :evil_lol:

Posted

[quote name='Junka']Ej Bezikowa wybierasz się do Łącka na zawody???[/quote]

oszalałaś :crazyeye: ;)
nieee, daleko, zimno i w ogóle termin zgłoszen juz przecie minął.

Posted

Bzikowa napisał(a):
oszalałaś :crazyeye: ;)
nieee, daleko, zimno i w ogóle termin zgłoszen juz przecie minął.

Po pierwsze bliziutko. Daleko to my mamy np. do Szczecina. Po drugie zawody na hali. Co do trzeciego to na następne zawody chyba ja was zapiszę:diabloti::diabloti:

I tak najlepiej żeby was debiut był w warszawie bo chciałabym was móc podziwiać.
Tylko teraz pytanie kiedy w końcu dojdziesz do tego że jesteście gotowi na zawody?:cool3::cool3:

Posted

No wiem, wiem, ze nie tak daleko. W końcu pod Łąckiem mieliśmy obóz, jedzie się dwie godziny.. A w ogóle to 9-10 lutego to już ferie są. :razz:
Ale w Warszawie to zawody będą dopiero... w maju ?
Ja po prostu nie wiem czy mój pies jest na to gotowy. Jestem przewrażliwiona :lol: A termin zgłoszeń przecie i tak już minął.
Muszę w końcu zapytać Eli czy się nadajemy. Ale to za tydzień bo jutro treningu niet :-(

Zapiszesz nas, super :diabloti:
Może jeszcze zapłacisz startowe :diabloti:

Bedzix, witaj w galerii białasa :drink1:
Owieczka, na Białystok jestem akurat bardzo chętna :loveu:

Fot mam kilka, sprzed tygodnia...

A w ogóle to Bzik jedzie w poniedziałek na trymowanie więc może zacznie przypominać psa :evil_lol: Nareszcieeeee :evil_lol:

Iiii przyszło nam frisbee nareszcie. Zrobiliśmy krótką , dosłownie 5-minutową zabawę -szarpanie i małe rollerki po domu. Strasznie fajnie łapie i się nakręca :lol: Jak dobrze chwyci to mogę go podnieść na dysku :crazyeye: Tylko, że po tej zabawie już na dysku widać ślady zębów :roll: Ueeeh.
Jutro pewnie spróbuję porzucac mu coś na dworze, ciekawe co z tego wyniknie... :roll:

Pozdrawiamy wszystkich :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
No wiem, wiem, ze nie tak daleko. W końcu pod Łąckiem mieliśmy obóz, jedzie się dwie godziny..

A w ogóle to 9-10 lutego to już ferie są. :razz:

Ale w Warszawie to zawody będą dopiero... w maju ?

Ja po prostu nie wiem czy mój pies jest na to gotowy. Jestem przewrażliwiona :lol: A termin zgłoszeń przecie i tak już minął.

Muszę w końcu zapytać Eli czy się nadajemy. Ale to za tydzień bo jutro treningu niet :-(

Zapiszesz nas, super :diabloti:
Może jeszcze zapłacisz startowe :diabloti:

Owieczka, na Białystok jestem akurat bardzo chętna :loveu:

No więc proszę mi tu takich głupot nie wygadywać:mad:

A ja na całe ferie wyjeżadżam do Austrii...... Matko ja nie wytrzymam 2 tygodni bez psa..... Nawet nie chcę o tym myśleć... Nie wytrzymuje 1 dnia bez psa a co dopiero 2 tygodnie. :placz::placz::placz::placz:

Pewnie fort zorganizuje wcześniej jakieś zawody w Pruszkowie :)

Ćwiczycie prawie rok i ty sobie zadajesz pytanie czy jesteś Bezik jest gotowy? :shake: :)

Za tydzień zawody w Głogowie więc raczej treningu nie będzie :(

I może jeszcze za Was wystartuje :diabloti:

Na Białystok ja też tylko szkoda że nie leży on w promieniu 50 km :p

Posted

No i w końcu zapomniałam o najważniejszym:evil_lol: Fotki przepiękne:loveu::loveu:

Aniu mogłabyś na następny trening przynieść tego pup disca? Chciałabym zobaczyć jak się nim rzuca rollerki. Mojego Competitiona wywiozłam na jedną działkę a fastbacka na drugą i aktualnie jestem 'bezfrisbowa' a następnych kupować nie chcę :p Jeśli już to tego małego pup disca tylko że go już nie ma w sprzedaży . Balbina nie umie łapać rollerków gdyż od kiedy posiadamy frisbee jeszcze nie nauczyłam się ich rzucać :evil_lol:

Posted

Ja też ekhm ułomnie rzucam rollerki a innych rzutów nawet nie próbuję bo nie umiem :evil_lol: Ale staram się jak mogę :evil_lol:
Myślę, że dla Balbiny to będzie za miękki dysk, jak dla Bza nawet jest. Ja myślałam, ze to będzie jednak troszeczkę twardsze a to jest naprawdę mięciutkie. Więc chcę kupić teraz competitiona normalnego ale tego 17 cm nigdzie ni ma :shake:
Ale przyniosę przyniosę pomacasz sobie :diabloti:

Ja na ferie ze znajomymi na Słowację na narty (o ile wypali:angryy:) ale tylko na drugi tydzień. Więc teoretycznie pierwszy jestem w domu... Ale i tak się boję. Chyba, ze droga Asia od Junki by się zdecydowała porobić nam konkurencję:diabloti: (juhu?)

O matko a co robisz z Biśką jak wyjeżdżasz? Moj zostaje zwykle z babcią ale jak wracam zawsze to jest tak nieziemsko (!!!) rozpuszczony i gruby (zostawiam jej żarcie dokladnie wymierzone i mowie po ile ma dawać -zmniejszam dawki bo wiem ze sie będzie mniej ruszał - a i tak jak przyjeżdzam to sie okazuje , ze pies od 2 dni nie ma karmy i jedzie na acanie senior babciowego psa:lol:), ze staram sie wyjezdzac na jak najkrócej :lol: