Bzikowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ej , nie zajarzyłam o co chodzi z rutinoscorbinem :lol: że co, że niewyraźna jakaś jestem? :lol: Quote
Bzikowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Zlinczujcie mnie :evil_lol: Wiem, nie umiem robić zdjęc i mam z tego powodu kompleksy :eviltong: Ale, ale nauczę się je robić chociaż poprawnie i nie pod słońce, obiecuję! Idę spać bo jutro WRESZCIE (och, marzę o tym...) szkoła... Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wyspalas sie to moze wrzucisz te foteczki o ktorych wspominalas:cool3:;)a zarosnbiety tez wyglada super:)taki maly kudlatek:loveu: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Ej , nie zajarzyłam o co chodzi z rutinoscorbinem :lol: że co, że niewyraźna jakaś jestem? :lol: noooo że niewyraźne :razz: słabo widać przez to słońce ;) Quote
WinterGirl Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy cieplutko już w tym nowym roczku osiem łapek i bGirl[/FONT] Quote
despera Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzień dobry Bziki:) I gdzie te treningowe fotaski?? Quote
Bzikowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 uwaga, tadadadadadaaaam. zdjęcia z ostatniego treningu. wiem, wiem, futro zarośnięte paskudniaście. wszystkie zdjęcia autorstwa pana Kobylińskiego :multi: na tym zdjęciu chodzi o to, że ja mu jeszcze huśtawkę przytrzymuję bo się jej dopiero chłopak uczy w zasadzie. I chciałam jak zwykle pobiec do końca podcza gdy on się zatrzymuje jak zwykle w połowie i zaczyna dreptać dalej. A tym razem wbiegł do końca i zrobił flyers'a!:-o Więc musiałam go capnąć coby się nie zabił;) mój idiota:loveu: BIEGNĘĘĘĘ:loveu: co za poza :lol: i to koniec! :diabloti: P.S Cieszcie się bo teraz nieprędko nowe fotki zobaczycie , coś mi się wydaje :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2912_4.jpg :loveu: Sama jesteś zaroślak :evil_lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/3012_5.jpg http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/3012_1.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale Ty się go przyczepiłaś że zarośnięty, no :mad: Przynajmniej mu ciepło :)))))))))))))) Flayers w wykonaniu westa :ylsuper: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 super fotki Bzikowe treningowe :loveu: do twarzy mu z zarostem :evil_lol: ;) Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dokladnie mi tez sie podoba taki zarosniety:):loveu: Quote
Bzikowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 A mi sie nie podoba taki obrośnięty :evil_lol: Jestem przewrażliwiona na punkcie jego wyglądu :roll: Przyszedł nam kombinezonik od cockermanki, jest śliczny ale trochę chyba za ciasny w klacie.. Może po trymowaniu będzie pasował. Bo narazie on się w tym nie chce wcale a wcale przemieszczać :mad: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Buntuje sie chłopak, co go będziesz stroić :evil_lol: przyzwyczai sie ;) ja chce fotke w tym kombinezonie :lol: Quote
Bzikowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 On go ma tylko po to, żeby mu sie śnieżne kulki nie przyczepiały i będziemy stosować tylko na głęboki śnieg. Ale narazie nie jest zachwycony:shake: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no rzeczywiście, śniegowe kulki na sierści pewnie są mało fajne ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Hejka :multi: agacia- a żebyś wiedziała, moje zwierzę trzeba odmrażać po każdym powrocie z podwórka jak jest snieg :sad: Quote
natija Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 znam to,kulki ciezka schodza,ale ja mam inny sposob jak ma ich duzo to idzie pod prysznic i leje lapki letnia woda:):)oliwka tez jest dobra na to zeby kulki sie nie robily... Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja właśnie tak odmrażam, łapy psa pod wodę i jakoś schodzi ;) A tej "oliwki" to jeszcze nie próbowałam :) Quote
kaskaSz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Bzikowa napisał(a):A mi sie nie podoba taki obrośnięty :evil_lol: Jestem przewrażliwiona na punkcie jego wyglądu :roll: Przyszedł nam kombinezonik od cockermanki, jest śliczny ale trochę chyba za ciasny w klacie.. Może po trymowaniu będzie pasował. Bo narazie on się w tym nie chce wcale a wcale przemieszczać :mad: Bzikowa, mój tez za ciasny, był poprawiany, wypróbowany na spacerze, ale raczej psa męczyć nie będę tym kombinezonem, bo chodzi w nim jak robot... A śniegu też dużego naj narazie nie ma... Fotki extra Quote
Bzikowa Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ja po trymowaniu będę próbować go jeszcze raz ubrać, jak nadal będzie za mały to cockermanka poprawi:loveu:. Generalnie wolę nauczyć go w tym chodzić niż codziennie 3 razy zlewać go wodą zeby kulki odmarzły! Moj też chodzi jak robot narazie ale przecież tyle psów w tym lazi czemu nasze teriery miałyby się nie nauczyć? ;) Quote
kaskaSz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A ja jakos nie mogę się przyzwyczaić do tego ubranka, bo i ciążko wkładać i Foxi źle się w tym czuje, a też myslałam, że po trymowaniu coś ''ubędzie'', a tu guzik... Quote
Bzikowa Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 No to najwyzej cockermanka poprawi tak, żeby było dość luźne ;) Bo kombinezonik naprawdę bardzo porządny, ładny i nie wiem jak Tobie - mi go łatwo na psa włożyć. Tylko ostatnia faza - dopięcie -sprawiła problem. No ale pewnie podałam za małe wymiary. Quote
Recommended Posts