Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zlinczujcie mnie :evil_lol:
Wiem, nie umiem robić zdjęc i mam z tego powodu kompleksy :eviltong:
Ale, ale nauczę się je robić chociaż poprawnie i nie pod słońce, obiecuję!

Idę spać bo jutro WRESZCIE (och, marzę o tym...) szkoła...

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ej , nie zajarzyłam o co chodzi z rutinoscorbinem :lol:
że co, że niewyraźna jakaś jestem? :lol:

noooo że niewyraźne :razz: słabo widać przez to słońce ;)

Posted

uwaga, tadadadadadaaaam.
zdjęcia z ostatniego treningu.
wiem, wiem, futro zarośnięte paskudniaście.
wszystkie zdjęcia autorstwa pana Kobylińskiego :multi:

na tym zdjęciu chodzi o to, że ja mu jeszcze huśtawkę przytrzymuję bo się jej dopiero chłopak uczy w zasadzie. I chciałam jak zwykle pobiec do końca podcza gdy on się zatrzymuje jak zwykle w połowie i zaczyna dreptać dalej. A tym razem wbiegł do końca i zrobił flyers'a!:-o Więc musiałam go capnąć coby się nie zabił;) mój idiota:loveu:

BIEGNĘĘĘĘ:loveu: co za poza :lol:

i to koniec! :diabloti:

P.S Cieszcie się bo teraz nieprędko nowe fotki zobaczycie , coś mi się wydaje :evil_lol:

Posted

A mi sie nie podoba taki obrośnięty :evil_lol:
Jestem przewrażliwiona na punkcie jego wyglądu :roll:

Przyszedł nam kombinezonik od cockermanki, jest śliczny ale trochę chyba za ciasny w klacie.. Może po trymowaniu będzie pasował. Bo narazie on się w tym nie chce wcale a wcale przemieszczać :mad:

Posted

znam to,kulki ciezka schodza,ale ja mam inny sposob jak ma ich duzo to idzie pod prysznic i leje lapki letnia woda:):)oliwka tez jest dobra na to zeby kulki sie nie robily...

Posted

Bzikowa napisał(a):
A mi sie nie podoba taki obrośnięty :evil_lol:
Jestem przewrażliwiona na punkcie jego wyglądu :roll:

Przyszedł nam kombinezonik od cockermanki, jest śliczny ale trochę chyba za ciasny w klacie.. Może po trymowaniu będzie pasował. Bo narazie on się w tym nie chce wcale a wcale przemieszczać :mad:

Bzikowa, mój tez za ciasny, był poprawiany, wypróbowany na spacerze, ale raczej psa męczyć nie będę tym kombinezonem, bo chodzi w nim jak robot... A śniegu też dużego naj narazie nie ma...

Fotki extra

Posted

Ja po trymowaniu będę próbować go jeszcze raz ubrać, jak nadal będzie za mały to cockermanka poprawi:loveu:. Generalnie wolę nauczyć go w tym chodzić niż codziennie 3 razy zlewać go wodą zeby kulki odmarzły!
Moj też chodzi jak robot narazie ale przecież tyle psów w tym lazi czemu nasze teriery miałyby się nie nauczyć? ;)

Posted

A ja jakos nie mogę się przyzwyczaić do tego ubranka, bo i ciążko wkładać i Foxi źle się w tym czuje, a też myslałam, że po trymowaniu coś ''ubędzie'', a tu guzik...

Posted

No to najwyzej cockermanka poprawi tak, żeby było dość luźne ;)
Bo kombinezonik naprawdę bardzo porządny, ładny i nie wiem jak Tobie - mi go łatwo na psa włożyć. Tylko ostatnia faza - dopięcie -sprawiła problem. No ale pewnie podałam za małe wymiary.