despera Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Super bzikowy filmik:loveu: Kurczę podziwiam psiaka, Nes zdecydowanie wolałby bawić się z innymi psami niż z pancią:evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Quote
Bzikowa Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Despera , jak to? Toż Wy jesteście bardziej wyedukowani od nas boście po zdaniu PT :cool3: Hej, Pimpkowa;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Bzikowa to wy tak bez szkolenia hopsacie ? :razz: Quote
Bzikowa Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Nie no, przecie normalnie w klubie trenujemy agility :lol: Tylko nie mamy zrobionego żadnego PT , nigdy nie chodziłam z nim na posłuszeństwo, wszystiego sama go uczyłam. Quote
JIM Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dzieki za fimik ;D Fajnie skaczecie :loveu: Ale z niego szczekAcz. To kiedy na zawody? :D Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Bzikowa napisał(a): (...)wszystiego sama go uczyłam. To tak jak ja mojego brzdąca :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku Karolina&Nett Quote
Bzikowa Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Julia, teraz już tak nie szczeka :lol: (może się boi zerwać delikatne gardziołko na mrozie?:cool3:) Nie wiem kiedy zawody. Pojechałabym ale się boję, że damy... ciała :cool3: Mam całą zimę żeby to przemyśleć:lol: A Ty z Daisy już byłaś gdzies? Quote
JIM Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jeszcze nie. My dopiero zaczynamy. Bylysmy moze razem na 8 treningach. I na razie ani razu nawet Dejzz nie probowal rekawa. A twardy tunel dopiero zaczynamy [bo skrecony nam nie idzie]... A Ty jak dlugo ze swoim juz skaczesz? Quote
Bzikowa Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Jakoś od kwietnia tego roku, z tym że pierwsze kilka(naście;)) treningów to była ciągła motywacja żeby to polubił. I teraz uwielbia, rozkręcił się w wakacje i na oboze z Cavano :loveu: Ale Daisy ma super slalom, filmiki widziałam :lol: Rozumiem, ze Wy od czasu do czasu gdzieś na trening dojeżdżacie a tak to nie macie gdzie? Ja się boję, że na zawodach pies mi odmówi współpracy. Chociaż teraz już od dawna bardzo ładnie pracuje to na zawodach nie wiem co by powiedział. Z drugiej strony chciałabym to sprawdzić i koło się zamyka ;) Quote
JIM Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Moglabys sprobowac :loveu: najwyzej by nie wyszlo;) W Poznaniu sie dopiero rozkreca ale mamy dwie grupy - my jestesmy ta poczatkujaca :cool3: poza tym nie znamy jeszcze wszystkich przezkod. Quote
Junka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Anka coś ty jedz na jakieś zawody ja sie teraz wybieram tylko jeszcze nie wiem gdzie i kiedy :) A na pierwszych zawodach z tego co pamiętam u mnie to ja dalam ciala bo nie zapamietałam toru na jumpingu :evil_lol: A na agility to juz Junie coś nie pasowalo ale i tak byla moja wina!!! :evil_lol: Ale wiesz stres swoje robi bardziej ja sie denerwowalam, że cos schrzanie niż to bylo tego warte bo atmosfera byla naprawde fajna :) Quote
Bzikowa Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Wy to Wy, Junka jest genialna! Ale dobra , to ja pojadę jak pojedziesz z Juną ;) Ale narazie nie ma gdzie. Potrenujemy, zobaczymy. Wystrzałowego Sylwestra Wam życzę :D Quote
JIM Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Najlepiej do Bydgoszczy :loveu: Nawzajem :multi::evil_lol::multi: Quote
despera Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Bzikowa, maturę też zdałam a nie czuję się wyedukowana :diabloti: Nes komendy zna ale z posłuszeństwem różnie to bywa:siara: Zbzikowanego sylwestra życzymy!!!:multi: Quote
Junka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No tak ale w bydgoszczy są oficjalne a ja nie mam zapłaconej skladki ani ksiązeczki!! ;/ Quote
Olusia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku! życzy Ola z Dianką. Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witajcie Bziki noworocznie! :multi: wszystkiego dobrego Wam życzymy w tym nowym roczku:) oby był szczęśliwszy od poprzedniego :loveu: Quote
natija Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 wpadlam tylko sie przywitac i powiedziec,ze juz jestesmy :) Quote
Bzikowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Dziękujemy wszystkim za odwiedziny. I nawet mam troszkę fotek.:lol: Od razu mówię, nie są za piękne. Pies nietrymowany od 2 miesięcy i już zarośnięty, że ho. I oczywiście widać to na zdjęciach :mad: Więc w przyszłym tygodniu trymowanko wreszcie. A oto zdjęcia zaroślaka. I na specjalne zamowienie Agaci :razz: zdjęcie Bza z pańcią;) Pozdrawiamy a ja lecę dalej odsypiać sylwestra:evil_lol: Quote
anetta Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No, foty w końcu ;) Ale czemu robione pod słońce?:diabloti: Pańci nie widze. Quote
Bzikowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Aneta, bo ja z założenia nie umiem robić zdjęć :diabloti: Mam jeszcze fotki z ostatniego treningu więc wstawię wkrótce, narazie lecę wysikać mego brytana :cool3: A to z pańcią , gdyby nie moja mina a la macius z klanu (:evil_lol:) mi się akurat całkiem podoba ;) Quote
agaciaaa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cześć Bziki :loveu: dziękuje bardzo za fotke! Przydałby sie rutinoscorbin, ale ok, nie narzekam :evil_lol: jest śliczna :loveu: a Bzik nawet zarośnięty wygląda super :loveu: Quote
Recommended Posts