Bzikowa Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 O no, no no, właśnie o to chodzi :razz: Dziękuję dziewczyny za życzenia :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Bezik (& ja) pragniemy życzyć Wam WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! Quote
Waxy Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Piękny Bzikosław :loveu: Wesołych Świąt! :loveu: Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jak obyczaj stary głosi Według ojców naszej wiary, Pragnę złożyć Wam życzenia, W Dniu Bożego Narodzenia, Niech ta gwiazdka betlejemska, która świeci dziś o zmroku, Doprowadzi Was szczęśliwie, Do spotkania w Nowym Roku. Quote
Bzikowa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Hej, hej :razz: No i już prawie po świętach! Bzik dostał nowy sznur do przeciągania :cool3: i zabawkę -piłkę ktora napełnia się jedzeniem i pies musi ją turlać , zeby wypadło :lol: na początku w ogóle nie zczaił o co chodzi ale chwila nauki i wciągnął całą swoją kolację z piłeczki wczoraj. I dziś też:evil_lol: Pańcia męczy psa :evil_lol: A poza tym, moje drogie, nie uwierzycie.... mam foty :evil_lol: Ale to nie ja robiłam, więc lenistwo nie zostało pokonane :roll: Zdjęcia są z niedzielnego -przedświątecznego treningu autorstwa pana Grzegorza Kobylińskiego, fotki będą jak tylko je obrobię i wrzucę na photobucket ;) Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kula-smakula? ;) myślałam o tym dla Sary :) czekam na fotki :loveu: mam nadzieje, że dużo ich :razz: Quote
Bzikowa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Proszę: i ostatnie: a teraz pańcia zaniesie pieska do klateczki :lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 super fotki skaczącego Bzika :loveu: nareszcie jakaś większa ilość! :) i nawet Bzikowa sie pokazała, chociaż mało co widać ;) Quote
Bzikowa Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Bo było cholerne minus 6 :evil_lol: więc spod tysiąca warstw wystaje mi tylko odmrożony nos :roll: Ale to Bezika galeria a nie moja :cool3: Widzę, że nikt oprócz Agatki nas nie kocha :mad: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 To ja poprosze letnią albo wiosenną fotke Bzika z pancią :diabloti: Kochają, kochają, ale ja najbardziej! :loveu: ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Śliczny Bezik :D jak pomyka po torze :loveu: Quote
Waxy Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Piękności, zdjęcia boskie ale Bzik jeszcze lepszy :loveu::loveu: Macie w planach jakieś zawody czy chcecie jeszcze potrenować? :razz: Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
Junka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Już żałuje że mnie nie było na tym treningu takie fajne foty :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Przed ostatnia i trzecia od końca są super :). Quote
ewelinka_m Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 uwielbiam agilitowe fotki westkowe :loveu::loveu:a jeszcze jak Bzik na nich jest to już w ogóle bajka dołączam się do próśb o fotkę letnią Bzikowych :diabloti: Quote
Bzikowa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Nie posiadam chyba fotki razem z Bzem.. zwłaszcza wakacyjnej.. Ale poszukam, poszukam... Haha widzisz Asia załapaliśmy się na foty :evil_lol: Waxy, teraz to na zimę chyba żadnych zawód niet, więc trenujemy ale ja się nastawiam psychicznie żeby od przyszłego roku zacząć gdzieś jeździ;) Chociażby po detkę albo ostatnie miejsce:lol: Dziękujemy za odwiedziny wszystkim :loveu: Basiu, widzę, że Zuza odwiedziła mojego psa w galerii nawet, co za zaszczyt!:loveu: Quote
Pimpek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2312_3.gif Ładnie skacze :p http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/2312_2.gif Po treningu, prosto na rączki :razz: Quote
anetta Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Aaaa, super, super, wiedziałam kiedy przyjść :evil_lol: Bzik agilitowy :multi: Quote
Olusia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jakie fajne fotki :multi: Bzik jaki wysportowany :loveu: Quote
Recommended Posts