Waxy Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wracaj szybko :mad: ze zdjęciami jakimiś :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/abr1678l.jpg hehehe :evil_lol::evil_lol: będziemy czekać :loveu: Quote
Inkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A nowych fotek jak nie było tak nie ma ! Toż to skandal ! Ps. Piękny cudowny kalendarz jest MÓJ ! :loveu: ( jak narazie ) :cool1: Quote
despera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Cześć Bzikowa:multi: Idę z Nesem na spacer i liczę na to, że jak wrócę to będą fotki:diabloti: Pozdrawiamy (prawie) świątecznie:loveu: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Bzikowa :mad: wypadałoby w końcu dać jakieś fotki :razz: Quote
Bzikowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Postaram się :diabloti: Ale jest taka fuj pogoda, że mój pies źle wyjdzie :eviltong: W każdym razie, jak znajdę aparat, coś popstrykam i wkrótce tu wstawię, w końcu idą święta, okrutna nie będę :evil_lol: Dziękujemy za życzenia! Quote
agaciaaa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 no właśnie, zrób nam prezent świąteczny! :loveu: Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego ! Życzy Paulina z Pimpkiem Quote
Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hej Bzikowa!:multi: Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]:tree1:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Białych, miłych, radosnych, pogodnych, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]upływających we wspaniałej atmosferze, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku.[/FONT] Quote
Bzikowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dziękujemy kochane Dogomaniaczki :loveu::loveu::loveu: Muszę popstrykać foty, no muszę :lol: Quote
Junka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wlaśnie anka gdzie są foty Bzika??? P.S. Bylaś na treningu?? Robiliście coś fajnego?? :cool3: Quote
Bzikowa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kochana Ciebie krok milowy w treningach minął :lol: Tydzień temu zaczęliśmy francuskie zmiany przed psem na hopkach i dziś je trenowaliśmy :lol: Umieram, było tak zimno tragicznie... Ale kameralnie ;) Nie ma fotek Bzika. Pańci się nie chce robić ale usilnie walczę z własnym lenistwem :cool3: Bądźcie dobrej myśli! :evil_lol: P.S Chyba muszę wykąpać Bzika (kosztem jego szorstkości..:shake:) bo na tle śniegu (raczej prowizorycznego ale cóż) jest żółtawy :evil_lol: Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ja tez wykapalam Agenta nie ladnie juz pachnial:) Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Quote
Junka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Co francuskie?? :crazyeye: No trudno jakoś musimy się z Juna z tym pogodzić i na najblizszym treningu nadrobić zaległości :) Na szczęscie juna szybko lapie o co chodzi :cool3: Wykąpalaś Bezika :crazyeye: Wreszcie :P Quote
Bzikowa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Nie ,nie wykąpałam go i nie chcę go kąpać bo się z niego zrobi pluszak a tego nie chce :angryy: z dwóch powodów: -będzie miękki a ma być szorstki! -będzie się szybciej brudził i w ogóle będzie fe... :lol: Francuskie zmiany. Robiliśmy na tunelach z Mokką kilka tygodni temu. Byłyście z Juną. A teraz na hopeczkach robimy ;) Quote
Waxy Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Francuskie? :razz: No ciekawie sie robi! Życzę wiele szczęścia i radości w nowym roku! Pociechy z Bzika, żeby coś tam przemówił w wigilię :razz: A co do kąpieli.. puder nałóż ;-) Nie wiem czy zadziała. Aj tam fe.. jak ma być ładny i pachnący XD Quote
Bzikowa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Będzie miał kąpiel na sucho w mące ziemniaczanej + gruntowne czesanie + strzyżenie brzuszka bo się chłopak obsikuje :lol: + tapir No a potem foty, jak zdążę :lol: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 fotki obowiązkowo muszą być!!! :razz: Wesołych Świąt życzymy! http://images31.fotosik.pl/86/11d2c31c0b440a21.jpg Quote
Karolina_Nett Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Karteczka od nas dla Bezika i Bezikowej :D. http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9152821&postcount=547 Quote
ewelinka_m Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 :x-mas: Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie, a kiedy opłatek bielusieńki weźmiesz do swej dłoni, wspomnij w ten dzień uroczysty choć przez chwilkę o mnie. Oddaleni jesteście kilometrów wiele,tym opłatkiem choć w myśli z Wami się podzielę. :tree1: tego i jeszcze więcej dla Ani i Bzika życzy ewelinka i Spaiki Quote
Junka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A to juz wiem co :) To takie co mialo byc trudne ale wcale nie było :evil_lol: Quote
Recommended Posts