Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się :diabloti:
Ale jest taka fuj pogoda, że mój pies źle wyjdzie :eviltong:
W każdym razie, jak znajdę aparat, coś popstrykam i wkrótce tu wstawię, w końcu idą święta, okrutna nie będę :evil_lol:

Dziękujemy za życzenia!

Posted

Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego !
Życzy Paulina z Pimpkiem

Posted

Hej Bzikowa!:multi:
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]:tree1:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Białych, miłych, radosnych, pogodnych, [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]upływających we wspaniałej atmosferze, [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS]szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku.[/FONT]

Posted

Kochana Ciebie krok milowy w treningach minął :lol:
Tydzień temu zaczęliśmy francuskie zmiany przed psem na hopkach i dziś je trenowaliśmy :lol: Umieram, było tak zimno tragicznie... Ale kameralnie ;)

Nie ma fotek Bzika. Pańci się nie chce robić ale usilnie walczę z własnym lenistwem :cool3: Bądźcie dobrej myśli! :evil_lol:

P.S Chyba muszę wykąpać Bzika (kosztem jego szorstkości..:shake:) bo na tle śniegu (raczej prowizorycznego ale cóż) jest żółtawy :evil_lol:

Posted

Co francuskie?? :crazyeye: No trudno jakoś musimy się z Juna z tym pogodzić i na najblizszym treningu nadrobić zaległości :) Na szczęscie juna szybko lapie o co chodzi :cool3:

Wykąpalaś Bezika :crazyeye: Wreszcie :P

Posted

Nie ,nie wykąpałam go i nie chcę go kąpać bo się z niego zrobi pluszak a tego nie chce :angryy: z dwóch powodów:
-będzie miękki a ma być szorstki!
-będzie się szybciej brudził
i w ogóle będzie fe... :lol:

Francuskie zmiany. Robiliśmy na tunelach z Mokką kilka tygodni temu. Byłyście z Juną. A teraz na hopeczkach robimy ;)

Posted

Francuskie? :razz: No ciekawie sie robi!
Życzę wiele szczęścia i radości w nowym roku!
Pociechy z Bzika, żeby coś tam przemówił w wigilię :razz:
A co do kąpieli.. puder nałóż ;-) Nie wiem czy zadziała. Aj tam fe.. jak ma być ładny i pachnący XD

Posted

Będzie miał kąpiel na sucho w mące ziemniaczanej + gruntowne czesanie + strzyżenie brzuszka bo się chłopak obsikuje :lol: + tapir
No a potem foty, jak zdążę :lol:

Posted

:x-mas:
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie, a kiedy opłatek bielusieńki weźmiesz do swej dłoni,
wspomnij w ten dzień uroczysty choć przez chwilkę o mnie.
Oddaleni jesteście kilometrów wiele,tym opłatkiem choć w
myśli z Wami się podzielę.

:tree1:
tego i jeszcze więcej dla Ani i Bzika
życzy ewelinka i Spaiki