Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już śmiga :lol:
Nie , nie jadę na to zebranie... Nie wiem czy jest sens, biegamy z Bzem od pół roku , jeszcze nie jesteśmy, ze tak powiem 'w srodowisku' agilitowców, jeszcze na zawodach nie byliśmy i w ogóle. A nawet jakbym chciała to nie mogę bo rano jadę na trymowanie (przełozylam na sob., mialo byc dzis), wracam do domu pewnie ok. 12. Chcę , zeby pies mi jeszcze odpoczął przed bieganiem dwudniowym. I zanim bym dojechała do Warszawy, potem wrócila jeszcze do L-wa po psa to bym dostała szalu od ciągłego przemieszczania się :lol: a po seminarium mam jeszcze impreze w Warszawie :evil_lol: Więc za duzo wrazen na jeden dzien i cos sobie daruje, wiec wybralam to zebranie ;)
Powinni juz wywiesić na forum godziny tego seminarium, wazne jest dla mnie o ktorej się konczy w sobote - bo chce zdążyć na impreze zanim zastanę wszystkich w stanie nieważkości :lol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde ja wysłalam zgłoszenie na to zebranie ale niestety nie mogę przyjechać. :/ nie zdąze poprostu. :/ no i przyjade tylko na to seminarium w niedziele.

Posted

To w sobotę nie jedziesz ani na seminarium ani na zebranie? No wieeesz co :lol:

A ja chyba lecę pichcić ciaso marchewkowe na seminarium :loveu: Mam nadzieję, że się jeszcze na nie w niedzielę zapłapiesz :razz:

Posted

Anka wcale nie bede żałowała tego twojego cioasta bo nie lubię wiec spokojnie mozecie jeść. No niestey mi nie pasowały dojazdy i moja siostra ma dzisiaj urodziny wiec ni jak na seminarium dzisiaJ NIE MOGE. aLE JUTRO ZATO TAK TYLKO MUSZE SOBIE TRANSPROT ZAŁATWIĆ.

Posted

A my tak czekaliśmy.. i czekaliśmy na te zdjęcia i co..? NIE MA! TYLKO ZATŁUC :mad: :grin: Ha, wynajmij fotografa który będzie do ciebie przychodził i męczył Bezika sesjami, w tym przypadku będę to.. JA :diabloti: !