Bzikowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Już śmiga :lol: Nie , nie jadę na to zebranie... Nie wiem czy jest sens, biegamy z Bzem od pół roku , jeszcze nie jesteśmy, ze tak powiem 'w srodowisku' agilitowców, jeszcze na zawodach nie byliśmy i w ogóle. A nawet jakbym chciała to nie mogę bo rano jadę na trymowanie (przełozylam na sob., mialo byc dzis), wracam do domu pewnie ok. 12. Chcę , zeby pies mi jeszcze odpoczął przed bieganiem dwudniowym. I zanim bym dojechała do Warszawy, potem wrócila jeszcze do L-wa po psa to bym dostała szalu od ciągłego przemieszczania się :lol: a po seminarium mam jeszcze impreze w Warszawie :evil_lol: Więc za duzo wrazen na jeden dzien i cos sobie daruje, wiec wybralam to zebranie ;) Powinni juz wywiesić na forum godziny tego seminarium, wazne jest dla mnie o ktorej się konczy w sobote - bo chce zdążyć na impreze zanim zastanę wszystkich w stanie nieważkości :lol: Quote
Junka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kurde ja wysłalam zgłoszenie na to zebranie ale niestety nie mogę przyjechać. :/ nie zdąze poprostu. :/ no i przyjade tylko na to seminarium w niedziele. Quote
Bzikowa Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 To w sobotę nie jedziesz ani na seminarium ani na zebranie? No wieeesz co :lol: A ja chyba lecę pichcić ciaso marchewkowe na seminarium :loveu: Mam nadzieję, że się jeszcze na nie w niedzielę zapłapiesz :razz: Quote
natija Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 witamy i cieszymy sie,ze znow jestescie;);):):) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witamy się! :razz: i też prosimy o jakies fotki :) Quote
madziorna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 No właśnie, no właśnie... Dawno nie było żadnych foteczek cudnego białaska :mad: Quote
Junka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Anka wcale nie bede żałowała tego twojego cioasta bo nie lubię wiec spokojnie mozecie jeść. No niestey mi nie pasowały dojazdy i moja siostra ma dzisiaj urodziny wiec ni jak na seminarium dzisiaJ NIE MOGE. aLE JUTRO ZATO TAK TYLKO MUSZE SOBIE TRANSPROT ZAŁATWIĆ. Quote
Waxy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ojej ale mnie dawno tu nie było :hmmmm: Czekamy na foteczki :razz: ! Quote
Junka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Niestety ode mnie fotek nie będzie bo jak na zlość sie rozchorowalam i nie mogłam jechać!!!!!:angryy: Quote
natija Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 szkoda....a gdzie sie podziewacie....?? Quote
Bzikowa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Nie mamy nowych zdjęć... Nie mamy kiedy robić :angryy: Zwykle na długie spacery chodzimy już po zmroku :lol: A na krótsze zapominam aparatu :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 A domowych fotek nie chcesz dać....... :mad: dawaj i to już! Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Bzik śliczny :loveu: Czekam na foteczki :razz: Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hej z powrotem (tak się to pisze?) :D. Quote
ewelinka_m Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hej Bziki :multi: wreszcie jesteście:loveu: dołączamy się do próśb o nowe fotki Quote
Junka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Anka a twoj Bezik byl wyjątkowo grzeczny w niedziele:razz: Quote
Bzikowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 WYJĄTKOWO ? Grabisz sobie kochana!:p Quote
Waxy Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A my tak czekaliśmy.. i czekaliśmy na te zdjęcia i co..? NIE MA! TYLKO ZATŁUC :mad: :grin: Ha, wynajmij fotografa który będzie do ciebie przychodził i męczył Bezika sesjami, w tym przypadku będę to.. JA :diabloti: ! Quote
Recommended Posts