Bzikowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Się wzięłam zmotywowałam i znalazłam troszkę starych fotek których tu nie wrzuciłam :lol: Proszszsz.... Bzik jako jeszcze szczeniorek - 6 miesięcy I reszta: Quote
anetta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A co ona tam za muchomora trzyma w paszczy:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Aneta, Muchomorastą Piłeczkę! :loveu: Wiesz, halucynki, te sprawy :evil_lol: Karolina_Nett napisał(a):Śliczny był jak był malutki :D. Taaak, a teraz wziął i zbrzydł :P :P Quote
olifka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nie wierzę, fotki:-o:evil_lol: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/dom4.jpg Śliczny:loveu::loveu: Może się na spacerek umówimy?:razz: Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tak, nie przesadzaj... Teraz też jest ładny :loveu::evil_lol:. Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No nareszcie fotki :multi: śliczne :loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/dzialka115.jpg :loveu: chce jeeeeeeeszcze!!!!!!! Quote
natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 super foteczki a jak siersc blyszczy cudnie :loveu: Quote
Olusia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Świetne fotki :loveu: Ja chcę jeszcze!!! Quote
agaciaaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Bzikowa, napisz coś w swojej galerii! :cool3: co tam u was słychać?? Quote
basia2202 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
Bzikowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Hej, hej, rzeczwiście dawno tu nic nie było ;) W czwartek Bzium będzie trymowany i zrobię mu jakieś fotki z tej okazji :diabloti: No a w sobotę i niedzielę mamy seminarium agility w Pruszkowie z Magdą Ziółkowską. I Asia Junkowa będzie robiła foty (prawdaa ze białe sie załapie?:loveu:) więc coś tu skapnie z pewnością;) Pozdrawiamy! Quote
Junka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 no może coś tam dla niego skapnie :evil_lol: A wogóle anka jedziesz na to zebranie agilitowców?? Bo ja się zastanawiam bo jak bym pojechala to w niedziele z wypadu do pruszkowa nici a w sobote to byloby chyba już za pożno bo nie wiem czy bede miala czym do domu wrócic:angryy: Uroki mieszkania na wsi :/ Off topic: Wam tez tak zajebiście dogo chodzi?? Bo u mnie to śmiga normalnie, że az się dziwie czy cos jest nie tenteges :crazyeye: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Śmiga, śmiga :multi: przecież już nowy serwer :lol: Quote
Recommended Posts