Karolina_Nett Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Karola, Julia mówiła to do Bzikowej:evil_lol: No przecież wiem, tylko tak specjalnie powiedziałam! :evil_lol::shake: To była taka późna godzina że nie skapiłam :oops::diabloti:. Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Karolina_Nett']No przecież wiem, tylko tak specjalnie powiedziałam! :evil_lol::shake: To była taka późna godzina że nie skapiłam :oops::diabloti:. O tej godzinie grzeczne dzieci już śpią więc się nie będe śmiać:evil_lol: Bo powinnaś być już dawno w łożku:mad::mad::diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):O tej godzinie grzeczne dzieci już śpią więc się nie będe śmiać:evil_lol: Bo powinnaś być już dawno w łożku:mad::mad::diabloti: Hahahahahahahaha :lol::lol::lol:. Odezwała się niegrzeczna, o rok ode mnie starsza a o jak się rządzi :lol::evil_lol::shake:. Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Hahahahahahahaha :lol::lol::lol:. Odezwała się niegrzeczna, o rok ode mnie starsza a o jak się rządzi :lol::evil_lol::shake:. Od 13 lat wolno wszystko:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Oj, poczekaj tylko do kwietnia :evil_lol::eviltong:. Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Spokój dzieciaczki :diabloti: Rybka_39 - Witaj u Bezisława:multi: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bzikowa zlituj sie- daj jakieś fotki!!!! Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Gdybym ja je miała, ha! To bym dała. A tak to kiepsko, nie wyczaruję Ci ich:cool3: Jak jutro będzie ładna pogoda i wrócę przed zmrokiem ze stajni to zrobię Bzikowi jakieś zdjęcia, postaram się... ;) Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Oj, przecież zawsze można jakieś w domku cyknąć :cool3: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ale jemu jest tak nietwarzowo przy meblach :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bzikowa napisał(a):Ale jemu jest tak nietwarzowo przy meblach :eviltong: Nie wymyślaj :mad: jeszcze nie widziałam domowych fotek Bzika :roll: a chce zobaczyć!!!! Quote
natija Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ja tez chce zobaczyc domowe foteczki Bzika:) Quote
despera Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Cześć:multi: Przyłączam się do jęku o domowe foty Bzika:diabloti: Quote
olifka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Żeby było nas wiecej to ja też:evil_lol: Właśnie się zaczął trening:placz: Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sznaucerka, to coś nie pojechała :(? Quote
Czarna_Owieczka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina'] Właśnie się zaczął trening:placz: Bidactwo :-( Zdrowiej szybko! ;) Cześć Bziki! :multi: Quote
agaciaaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No Bzikowa tyle osób prosi, musisz sie ugiąć :diabloti: bo jeszcze pomyślimy, że coś ukrywasz- np. pod mostem mieszkacie :evil_lol: Quote
Junka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No Anka dawaj foty. Słyszałam, że jutro bedzie brzydka pogoda to nie wiem czy wyjda jakies foty z treningu (nie moim aparatem) Quote
anetta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nooo, przynajmniej z jedna pokaż :evil_lol: Quote
olifka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Sznaucerka, to coś nie pojechała :(? Bom (niby) chora.........:placz: I rodzice nie chcieli puścić:angryy: Czarna_Owieczka napisał(a):Bidactwo :-( Zdrowiej szybko! ;) Cześć Bziki! :multi: Ale ja już jestem zdrowa :) Nie cierpię nadopiekuńczości rodziców:angryy: Quote
Bzikowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Laski, oszalałyście :lol: Ja właśnie wróciłam ze stajni a Bzium się regenruje przed jutrzejszym treningiem. Ale poszukam jakichs starszych zdjęć. Quote
olifka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bzikowa napisał(a):Laski, oszalałyście :lol: Ja właśnie wróciłam ze stajni a Bzium się regenruje przed jutrzejszym treningiem. Ale poszukam jakichs starszych zdjęć. To zrób mu teraz :evil_lol: Quote
Recommended Posts