Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witam! Mizianko dla Bzika!:loveu: Ja nie nawidze tego nicka ale go nie zmienie bo potem mnie kojarzyc nie bendą;) Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bzikowa napisał(a):Karolina Necikowa - a o co tak konkretnie chodzi? :eviltong:Nie zrozumiałam przesłania tysiąca emotków :eviltong: "Dobrze ci tak" :evil_lol:. Sznaucerka-Balbina napisał(a):A taeraz to jakaś moda na zmienianie nicków:evil_lol: Ja chyba tez sobie zmienie:eviltong::eviltong: Ja ci dam :mad:. Zaraz cię kojarzyć nie będę, nawet po avie bo tu tyle sznaucerków podobnych :multi:. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć ;) życzymy miłego popołudnia ;) Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Karolina_Nett napisał(a): Ja ci dam :mad:. Zaraz cię kojarzyć nie będę, nawet po avie bo tu tyle sznaucerków podobnych :multi:. Ale moja Balbina jest wyjątkowa:loveu: Wieć po avie na pewno skojarzysz:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Gadaj sobie, gadaj, a ja i tak - zobaczysz, że - postawię na swoim! I nie zmienisz :evil_lol:. Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Gadaj sobie, gadaj, a ja i tak - zobaczysz, że - postawię na swoim! I nie zmienisz :evil_lol:. Jesteś tego pewna?:mad: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Eeeee, tak? :scream_3: Albo i nie (bo sie cia boja) :shake:. Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 I co zęby suszysz? :razz::eviltong: joke, wiesz Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nad Biśką, ale mi nie dasz rady :eviltong:. Ale żeśmy temat zmieniły :evil_lol:. Bzikowa będzie zła :(. Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Nad Biśką, ale mi nie dasz rady :eviltong:. Ale żeśmy temat zmieniły :evil_lol:. Bzikowa będzie zła :(.To się jeszcze okaże:diabloti: Bzikowa się ucieszy bo dobijamy do 50:evil_lol: Quote
JIM Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Moim zdaniem robicie postepy ;) Macie chyba lepszy kontakt ze soba ;) pozdrawiamy Quote
Bzikowa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 No, no, widzę, ze sznaucerki najbijają posty na Bzikowej galerii :cool3: Powodzenia, powodzenia :cool3: :loveu: A teraz wybaczcie, nie idę do żadnej galerii bo spałam wczoraj 2 godzinki u kolezanki, wróciłam do domu na 10, zjadłam sniadanie i od rana maraton grobowy + rodzinny obiadek... :razz: Więc wybaczcie, ale idę do łóżeczka leczyć kaca i bolące od nocnych baunsów nóżki - horrornight było TAKIE! A Pan Bezisław pozdrawia ciotuchny :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):To się jeszcze okaże:diabloti: Bzikowa się ucieszy bo dobijamy do 50:evil_lol: No, to trzeba jeszcze ponabijać :diabloti:. Julix napisał(a):Moim zdaniem robicie postepy ;) Macie chyba lepszy kontakt ze soba ;) pozdrawiamy My zawsze miałyśmy dobry kontakt, co nie? :cool1: Bzikowa napisał(a):No, no, widzę, ze sznaucerki najbijają posty na Bzikowej galerii :cool3: Powodzenia, powodzenia :cool3: :loveu: A teraz wybaczcie, nie idę do żadnej galerii bo spałam wczoraj 2 godzinki u kolezanki, wróciłam do domu na 10, zjadłam sniadanie i od rana maraton grobowy + rodzinny obiadek... :razz: Więc wybaczcie, ale idę do łóżeczka leczyć kaca i bolące od nocnych baunsów nóżki - horrornight było TAKIE! A Pan Bezisław pozdrawia ciotuchny :loveu: To śpij, i słodko śnij o nas, dla Bezisława buziole, a ty się tam lecz, ale oby szybko, bo fot to już dawno nie było :multi::evil_lol:. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cześć Bziki! :multi: Życzymy na dzisiaj pięknej pogody i dobrego humorku! :D Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Karolina_Nett napisał(a): My zawsze miałyśmy dobry kontakt, co nie? :cool1: Karola, Julia mówiła to do Bzikowej:evil_lol: Quote
olifka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bzikowa w niedzielę są treningi o tych samych godzinach co zawsze? Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dzień dobry! :razz: Wstałam już dawno i wybiegałam piesa. Oliwia, co do trenngów to nie wiem , na forum coś tam pisali, ze wcześniej macie bo cośtam. Ale mogę się mylić . Najlepiej zaglądaj na forum, masz dostęp do działu 'treningi' ? Jak nie to gdzie indziej Was poinforumją albo dzwoń do Elki. A teraz idę romansować z biologią... Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 No to jak Was nie poinformowali to znaczy, że macie normalnie... ;) Quote
Junka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hejo hejo aniu wlasnie oglądałam zdjecia cool :) Tez cię zapraszam do obejrzenia galeri Junki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8508956#post8508956 Quote
Recommended Posts