Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Karolina Necikowa - a o co tak konkretnie chodzi? :eviltong:Nie zrozumiałam przesłania tysiąca emotków :eviltong:

"Dobrze ci tak" :evil_lol:.

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
A taeraz to jakaś moda na zmienianie nicków:evil_lol: Ja chyba tez sobie zmienie:eviltong::eviltong:

Ja ci dam :mad:. Zaraz cię kojarzyć nie będę, nawet po avie bo tu tyle sznaucerków podobnych :multi:.

Posted

Karolina_Nett napisał(a):

Ja ci dam :mad:. Zaraz cię kojarzyć nie będę, nawet po avie bo tu tyle sznaucerków podobnych :multi:.

Ale moja Balbina jest wyjątkowa:loveu: Wieć po avie na pewno skojarzysz:evil_lol:

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Nad Biśką, ale mi nie dasz rady :eviltong:.
Ale żeśmy temat zmieniły :evil_lol:. Bzikowa będzie zła :(.
To się jeszcze okaże:diabloti: Bzikowa się ucieszy bo dobijamy do 50:evil_lol:

Posted

No, no, widzę, ze sznaucerki najbijają posty na Bzikowej galerii :cool3: Powodzenia, powodzenia :cool3: :loveu:
A teraz wybaczcie, nie idę do żadnej galerii bo spałam wczoraj 2 godzinki u kolezanki, wróciłam do domu na 10, zjadłam sniadanie i od rana maraton grobowy + rodzinny obiadek... :razz: Więc wybaczcie, ale idę do łóżeczka leczyć kaca i bolące od nocnych baunsów nóżki - horrornight było TAKIE!
A Pan Bezisław pozdrawia ciotuchny :loveu:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
To się jeszcze okaże:diabloti: Bzikowa się ucieszy bo dobijamy do 50:evil_lol:

No, to trzeba jeszcze ponabijać :diabloti:.

Julix napisał(a):
Moim zdaniem robicie postepy ;) Macie chyba lepszy kontakt ze soba ;) pozdrawiamy

My zawsze miałyśmy dobry kontakt, co nie? :cool1:

Bzikowa napisał(a):
No, no, widzę, ze sznaucerki najbijają posty na Bzikowej galerii :cool3: Powodzenia, powodzenia :cool3: :loveu:
A teraz wybaczcie, nie idę do żadnej galerii bo spałam wczoraj 2 godzinki u kolezanki, wróciłam do domu na 10, zjadłam sniadanie i od rana maraton grobowy + rodzinny obiadek... :razz: Więc wybaczcie, ale idę do łóżeczka leczyć kaca i bolące od nocnych baunsów nóżki - horrornight było TAKIE!
A Pan Bezisław pozdrawia ciotuchny :loveu:

To śpij, i słodko śnij o nas, dla Bezisława buziole, a ty się tam lecz, ale oby szybko, bo fot to już dawno nie było :multi::evil_lol:.

Posted

Dzień dobry! :razz:
Wstałam już dawno i wybiegałam piesa.

Oliwia, co do trenngów to nie wiem , na forum coś tam pisali, ze wcześniej
macie bo cośtam. Ale mogę się mylić .
Najlepiej zaglądaj na forum, masz dostęp do działu 'treningi' ? Jak nie to gdzie indziej Was poinforumją albo dzwoń do Elki.

A teraz idę romansować z biologią...