Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Karolina :cool3:
To Julix nam wyprodukowała bannerki, ja też jestem antytalenciem w takich względach :evil_lol: A w ogóle to zaraz do sznupcia wpadniemy;)

Zaraz foty będą... jak się łaskawie zechcą zgrać... :mad:

Posted

No dobrze, no więc fotencje :diabloti:

To by była ładniutka fotka ale niestety jest rozmazana :roll:

Rzucaj te piłkę kobieto !

Rzucaj i to natychmiast!

Rzuć, rzuć, rzuuuuć!

MAM!

A teraz inna zabawka :eviltong:

Posted

No i dalej :)

To moja 7letnia siostra cioteczna , przeciągająca się z Bzikiem:loveu:

Mój pies też umie strzleać goopie miny :evil_lol::evil_lol:

I 'plaża' nad Bugiem

No... to wszystko :)
Moze jutro będzie reszta zdjęć z obozu :)

Aaaa!! Znowu jutro poniedziałek :placz: :placz: :placz: :mad:

Posted

1, 7, 9, 11 :loveu:.

Wy to macie szczęście :razz:. Ja na agility bym musiała do Gliwic, a to w prawdzie nie daleko, ale plany mi się ciut pokrzyżowały i nie będę jeździć... Takim jak wy to dobrze :evil_lol:.

Napisał an_bzik

Moze jutro będzie reszta zdjęć z obozu :smile:

Aaaa!! Znowu jutro poniedziałek :placz: :placz: :placz: :mad:

Znacie te zdanie? "Kocham szkołę w dni powszednie od 20:00 do 20:15 oraz w niedziele i święta" :cool1:. No i to - "kocham szkołę, a co kocham to ..." :evil_lol:.

Posted

Karolina, taaaak, znam to zdanie i stosuję w praktyce :evil_lol: Wróciłam do domu pół godziny temu i padam na twarzyczkę ;) Nie ma to jak szkoooła :mad:
Ale jak sie chce zdac maturkę z chemii i bio rozszerzonych na 90% to się trzeba poświęcić troszkę.. Narazie mi nie wychodzi a do maturki zostały 2 lata :mad:
Dziękujemy wszystkim za odwiedziny a fotki z obozu może będą wkrótce ale raczej później niż wcześniej:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='an_bzik']Karolina, taaaak, znam to zdanie i stosuję w praktyce :evil_lol: Wróciłam do domu pół godziny temu i padam na twarzyczkę ;) Nie ma to jak szkoooła :mad: [/quote]
Co racja to racja :razz:. Czekam z niecierpliwością :loveu:.

Posted

[quote name='an_bzik']Damy radę :cool3: A w ogóle to rejestruj się o tu: [URL]http://cavano.phorum.pl/[/URL] i to już natychmiast ! :lol:[/quote]
A ja dzisiaj na każdej przerwie 'jeszcze tylko 6 lekcji', 'jeszcze tylko 5 lekcji', 'jeszcze tylko 2 lekcje', 'ostatnia lekcja:multi:' A po szkole było cos takiego 'Jeee jeszcze tylko 4 dni do weekendu:multi:' :evil_lol:

Ale oni mnie jeszcze nie znają:eviltong: Kiedyś się tam zarejestruje:evil_lol:

Posted

My się tam wszyscy zarejestrowaliśmy po pierwszych zajęciach;) Wchodzisz w temat "Nasze nicki", mowisz, ze jestes z kursu początkującego i jest git :razz:

Posted

[quote name='an_bzik']My się tam wszyscy zarejestrowaliśmy po pierwszych zajęciach;) Wchodzisz w temat "Nasze nicki", mowisz, ze jestes z kursu początkującego i jest git :razz:[/quote]
A co jeśli nie pójde za tydzień na zajęcia i nie będe chodzić?:cool3::eviltong::eviltong::eviltong:

Aniu za tydzień w niedziele wystawa! A ja mam trening :(