Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jakos nam leci.....ale!Cóz leczymy sie (ciągle coś !)Staramy się przyzwyczajac do siebie.Welki plus to taki,że Rokuś pozwala mi na zakropienie oczu,uszu,daje sobie zrobić zastrzyk...i wszystko juz bez kagańca.Bardzo mi go szkoda.Widac ,że ciągle ma nadzieję.na to ,że spotka swoich państwa.To widac.

Posted

muka1 napisał(a):
Bardzo mi go szkoda.Widac ,że ciągle ma nadzieję.na to ,że spotka swoich państwa.To widac.

9 lat to w końcu kawał czasu... Ale Ciebie też już kocha :loveu:.

P.S. Doszedł list od Ciebie. Dzięki :).

Posted

Jak dobrze Muka, że on zostal u Ciebie... Jakby się czuł, gdybyś go komuś oddała :-( Swoją drogą - nie wiedziałam że Chowy są takie wierne :-o Zupełnie nie wyglądają.

Posted

Ulaa napisał(a):
Jak dobrze Muka, że on zostal u Ciebie... Jakby się czuł, gdybyś go komuś oddała :-( Swoją drogą - nie wiedziałam że Chowy są takie wierne :-o Zupełnie nie wyglądają.

No widzisz, pozory mylą ;).

Posted

Dzisiaj Rokus sprawił mi radośc.Podczas czesania sam z nieprzymuszonej woli zaczął lizać mi rękę.Widac ,że czesanie sprawia mu przyjemnosć !!"Piórka" jeszcze marne ale sporo z niego "wychodzi" a więc czekam sama na przemianę w chowka.....

Posted

muka1 napisał(a):
Dzisiaj Rokus sprawił mi radośc.Podczas czesania sam z nieprzymuszonej woli zaczął lizać mi rękę.Widac ,że czesanie sprawia mu przyjemnosć !!"Piórka" jeszcze marne ale sporo z niego "wychodzi" a więc czekam sama na przemianę w chowka.....

Oj kocha Cię , kocha, i to całym serdusszkiem. TYlko on taki nieśmiały jakiś :cool3: No chłopak po przejściach, serce złamane - co się dziwić? Fotki chcemy :modla:

• 3 weeks later...
Posted

witam wszystkich fanów Rokusia! Miałam zepsuty komputer dlatego taka cisza.Miewamy się nieco lepiej chociaz jeszcze jest dużo do zrobienia..Najważniejsze :Roki niestety posiwiał ale rozumiem ,że najgorszy rozdział(tęsknota) jego życia powoli przemija.Trochę zmienił zachowanie wobec nas,jest bardziej chetny do towarzystwa,otwarty na spacerowe propozycje...Chyba czuje się juz u nas pewniej.Ostatnio znowu nawywijał mi z wygryzaniem ale już się uspokoiło i w lecznicy wiedza ,że chcę leczenia bez sterydów!Od kiedy dostaje tabletki na wątrobe essencjale skończyły sie smrody...to był koszmar (pomimo dobrej karmy)Czyli wątróbka w remoncie!Dostaje teraz mieszankę nutry ale nic a nic nie przytył????Nie wiem czy martwic się tym czy nie przejmować?Przeciez nie zasypię go lekami.I jak to zazwyczaj bywa bardzo przymila sie do meża (z wzajemnościa!)Rano jada po pieczywo i potem nad rzekę pospacerować.Włos już ładnie odrasta ichyba do grudnia cos z futra będzie!Póżniej będą zdjecia.Pozdrawiamy :Roki z rodziną

Posted

Jakie dobre wieści po długiej przerwie :).
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia posiwiałego pięknisia!
A w kwestii przytycia - może powinien jeść karmę bardziej energetyczną?

Posted

Fajnie że się odezwaliście. Cieszę się że idzie ku lepszemu. W innym domu pewnie tyle cierpliwości by nie mieli.

maciaszek napisał(a):
A w kwestii przytycia - może powinien jeść karmę bardziej energetyczną?

a może po prostu on z tych szczupłych jest.

Posted

Pewnie ,że trochę jednak się zmienił!!Zdjęcia na tarasie to z sierpnia ,te spacerowe to wrzesień a te na kanapie to juz pażdziernik.Widać ,że zaczyna się wybarwiać i włosek nowy odrasta.

Posted

Zrobiłaś kawał dobrej roboty!To inny pies:lol:Mozesz mu zafundować dla urody kropelki laveta super to futro mu odrośnie ekspresowo.A tym,ze nie jest jeszcze grubaskiem się nie przejmuj.Ma chłopak trochę ruchu to spala