Diana S Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Muka to masz fajnie...nie nudzisz sie na pewno...jak tam sunka reaguje na Rudiego..nadal obszczekuje na niego? pisaj kobito co i jak bom ciekawa...:p Quote
maciaszek Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 No i zdjęcia jakieś by się przydały... :) Quote
florida_blue Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jak ciocia florida pojedzie do zrobi i wstawi - i przeszkoli mukę !!!!! Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 fotki fotki fotki :multi: Jeśli chcecie, to zrobię mu ogłoszenie do ściągnięcia i wydrukowania, każdy będzie mógł u siebie powiesić. Quote
bea_m Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie ma to jak wyprany futrzak :). Teraz to już na pewno jest strasznie cudniasty :loveu: Quote
muka1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 samo pranie sprawy nie załatwi.Roki ma wytarta i w złej kondycji siersc.Pewnie to wynik złego żywienia.Wiecie co dziś zrobil na porannym spacerze?Znalazł,wywęszył starą kromkę chleba ale chyba jeszcze nie zeschniętą,ńie pozwolił sobie jej wyrwać(powarkiwał) i jadł tak ,że aż się dławił.O czymś to niestety świadczy.....Mnie serce zabolało na ten smutny widok a zjadł calusieńką Potem byliśmy u weta odrobaczony, odpchlony i dostał zastrzyk p/świądowy.Był cały powygryzany i jeszcze dolożył po kąpieli.Aż mi go żal.Kropelki do oczek ,bo rano niestety w oczach zielona ropa..Ja podaję mu ginial.Zdjęcia będą napewno albo dziś albo jutro.Jak wlos odrośnie to będzie piękny psiak.ZAPEWNIAM ! Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Zielona ropa... a z noska nic nie leci? Nie kaszle albo nie kicha? Jeśli był w katowickim schronie, mógł złapać to co Fredi :shake: Quote
iwonus22 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja z więlką chęcia zabrałabym pieska do Siebie.Tylko pytanie czy ktoś mnie nie uprzedził :( Quote
Atena Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Iwona- Roki jest obecnie w domu tymczasowym, szukamy stałego i gdyby były jakiekolwiek informacje o chętnych to zapewne byłyby już tu umieszczone. Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Iwonus22 - czy to Ty pisałaś do mnie w sprawie adopcji Fredzia (na meila?). Jesli tak, to witamy na dogo :multi: Fredzio już znalazł domek, ale Rudi jeszcze nie. Wspaniale, że chcesz go przygarnąć :multi: Quote
iwonus22 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 witaj Ulu!!Tak to ja napisałam tak bardzo mi się podobają Dalmaty i CHOW-CHOW. Quote
iwonus22 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A czy Rudi to tez Dalmat?Jeśli tak to z chęcia go wezmę do siebie do domku ;) Quote
Atena Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Znaczy się chow-chow to jest Rudi vel.Roki:evil_lol: Quote
maciaszek Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Ulaa napisał(a):Zielona ropa... a z noska nic nie leci? Nie kaszle albo nie kicha? Jeśli był w katowickim schronie, mógł złapać to co Fredi :shake: Rudi/Roki był w schronie, ale nie miał styczności z innymi psami. Siedział w boksie hotelowym. iwonus22 napisał(a):a można zdjątko na e-maila? Zdjęcia są na pierwszej stronie. A nowe, jak już pewnie doczytałaś, będą lada dzień. iwonus22 napisał(a):Witam! Ja chce CHOW-CHOW ;D Chcesz? To bierz !!! ;) :evil_lol: Quote
iwonus22 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Tylko jak przebiega taka adopcja?I gdzie ten piesek teraz jest w schronisku?Ja jestem z Tarn.Gór woj.Śląskie Quote
Atena Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie martw sie, ktoś na pewno Ci odpowie, tylko czekaj cierpliwie ;), to jest forum dyskusyjne. Jak już pisałam pies jest w domu tymczasowym w Częstochowie. Resztę zostawiam wtajemniczonym:cool3:. Quote
maciaszek Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 iwonus22 napisał(a):Tylko jak przebiega taka adopcja?I gdzie ten piesek teraz jest w schronisku?Ja jestem z Tarn.Gór woj.Śląskie Iwono spokojnie :) Nie pisz postu pod postem, bo Cię zbanują ;) Poczekaj cierpliwie, na pewno dostaniesz odpowiedź. NIe wszyscy siedza na dogo non stop. Cierpliwości, cierpliwości kobieto! Pies jest w Częstochowie, w domu tymczasowym. Adopcja z grubsza polega na wizycie przedadopcyjnej u Ciebie, żeby sprawdzić w jakich warunkach będzie mieszkał pies. Oczywiście tez na rozmowie z Tobą :) A także na podpisaniu umowy adopcyjnej. A potem, kiedyś, wizycie poadopcyjnej. Quote
Recommended Posts