Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki fotki fotki :multi:
Jeśli chcecie, to zrobię mu ogłoszenie do ściągnięcia i wydrukowania, każdy będzie mógł u siebie powiesić.

Posted

samo pranie sprawy nie załatwi.Roki ma wytarta i w złej kondycji siersc.Pewnie to wynik złego żywienia.Wiecie co dziś zrobil na porannym spacerze?Znalazł,wywęszył starą kromkę chleba ale chyba jeszcze nie zeschniętą,ńie pozwolił sobie jej wyrwać(powarkiwał) i jadł tak ,że aż się dławił.O czymś to niestety świadczy.....Mnie serce zabolało na ten smutny widok a zjadł calusieńką
Potem byliśmy u weta odrobaczony, odpchlony i dostał zastrzyk p/świądowy.Był cały powygryzany i jeszcze dolożył po kąpieli.Aż mi go żal.Kropelki do oczek ,bo rano niestety w oczach zielona ropa..Ja podaję mu ginial.Zdjęcia będą napewno albo dziś albo jutro.Jak wlos odrośnie to będzie piękny psiak.ZAPEWNIAM !

Posted

Iwona- Roki jest obecnie w domu tymczasowym, szukamy stałego i gdyby były jakiekolwiek informacje o chętnych to zapewne byłyby już tu umieszczone.

Posted

Iwonus22 - czy to Ty pisałaś do mnie w sprawie adopcji Fredzia (na meila?). Jesli tak, to witamy na dogo :multi: Fredzio już znalazł domek, ale Rudi jeszcze nie. Wspaniale, że chcesz go przygarnąć :multi:

Posted

Ulaa napisał(a):
Zielona ropa... a z noska nic nie leci? Nie kaszle albo nie kicha? Jeśli był w katowickim schronie, mógł złapać to co Fredi :shake:

Rudi/Roki był w schronie, ale nie miał styczności z innymi psami. Siedział w boksie hotelowym.

iwonus22 napisał(a):
a można zdjątko na e-maila?

Zdjęcia są na pierwszej stronie. A nowe, jak już pewnie doczytałaś, będą lada dzień.

iwonus22 napisał(a):
Witam! Ja chce CHOW-CHOW ;D

Chcesz? To bierz !!! ;) :evil_lol:

Posted

Nie martw sie, ktoś na pewno Ci odpowie, tylko czekaj cierpliwie ;), to jest forum dyskusyjne.
Jak już pisałam pies jest w domu tymczasowym w Częstochowie.
Resztę zostawiam wtajemniczonym:cool3:.

Posted

iwonus22 napisał(a):
Tylko jak przebiega taka adopcja?I gdzie ten piesek teraz jest w schronisku?Ja jestem z Tarn.Gór woj.Śląskie

Iwono spokojnie :) Nie pisz postu pod postem, bo Cię zbanują ;) Poczekaj cierpliwie, na pewno dostaniesz odpowiedź. NIe wszyscy siedza na dogo non stop. Cierpliwości, cierpliwości kobieto!
Pies jest w Częstochowie, w domu tymczasowym.
Adopcja z grubsza polega na wizycie przedadopcyjnej u Ciebie, żeby sprawdzić w jakich warunkach będzie mieszkał pies. Oczywiście tez na rozmowie z Tobą :) A także na podpisaniu umowy adopcyjnej. A potem, kiedyś, wizycie poadopcyjnej.