Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Konto do wpłat:

Stowarzyszenie Help Animals

ul. Sienkiewicza 10A

55-320 Malczyce

Bank Spółdzielczy Środa Śląska

85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

Tytuł wpłaty "Dla Aresa z hoteliku Tymczasik + nick lub nazwisko"

Posted

Zosiu to wpłace jeszcze 100zł za grudzien i przeleje reszte na konto Help Animals, ok?

OK i napisz w tytule wpłaty że to jest druga część przelewu za hotel, bo ostatnio jak poszły dwie wpłaty to pani Ewa się pogubiła i dzwoniła do mnie z pytaniem, gdzie reszta kasy za Aresa :)

Posted

Zosiu przelałam 100zł w tytule za aresa II cześć za XII:) i pozostałe 841,50zł przelałam na konto Help Animals, z tym ze moje psie knto ma ograniczenia przelewowe wiec poszły 2 przelewy:na 500zł i 341,50zł

Posted

Okazuje się, że Stowarzyszenie musi "wyczyścić" konto przed końcem roku. Nie wiedziałam o tym, inaczej sunia2000 przelałaby pieniądze dopiero w styczniu. Trzeba będzie chyba zapłacić na zaś. Ale proszę Was, żebyście zaczekali z nowymi wpłatami do stycznia.

• 2 weeks later...
Posted

Ares z kolegą opuścili nareszcie łazienkę i przenieśli się na niedawno wybudowaną werandę. Podobno z początku było ciężko, pchali się obaj z powrotem do łazienki, ale teraz już nauczyli się przebywać z innymi psami.

Posted

Zosiu dotarło do mnie 10zł od szira i 5zł od Edyta Sz - chyba zapomniały o zmiane konta:)

Przelałam juz na konto HelpAnimals

A wczoraj miałam przyjemność poznac Aresa - nieśmiałe kochane psisko:)  Bodał mnie sowim wielkim nosem upominając się o uwagę:)

Posted

a czy wiemy ewentualnie jak Ares reaguje na koty i dzieci, coby można jakoś zachęcić do adopcji rodziny z dziećmi i kotami?

i jeszcze czy On musi, czy tylko powinien mieszkać w domu ze schodami, czy raczej jedynie płaski teren, ew. winda?

Posted

Asiu w hoteliku są koty i jakoś żyją :)  Z dziećmi to nie wiem, ale on ogólnie jest b. łagodny. Co do schodów, na razie dobrze chodzi, ale jak mu nie daj Boże tylne łapy siądą to może być źle...

• 2 weeks later...
Posted

Kochani wobec tego bardzo proszę wszystkich o przelewy na konto Stowarzyszenia Help Animals - podałam w pierwszym poście :)

dla Aresa dotarło:

2014r.

341,50 - wpłaciła Patrycja U. (18.12.2014)

500,00 - wpłaciła Patrycja U. (18.12.2014)

2015r.

200,- od Beta 1 i Marta (07.01.)

15,- Patrycja U. (07.01.)

40,- Zosia 123 (09.01.)

10,- Magdalena Ć.-P. z Wrocławia (12.01.)

1.106,50 stan funduszy Aresa za dzień 12.01.2015

Posted

Dziękuję Marysiu! :)

No i bardzo dziękuję wszystkim Cioteczkom za pomoc dla naszego trójłapka <3

Trzeba będzie zaraz zapłacić za hotel 300 zł. Podałam już Tymczasikowi dane Stowarzyszenia.

Posted

Wpłynęły stałe do sziry 10zł i Kufcia 30zł :)

Zosiu dasz znać kufciowi żeby wpłacali na nowy nr konta?za każdy przelew niestety płace i trochę miesięcznie mnie to kosztuje a wolałabym przeznaczyć te pare zł na jakeigoś psiaka niż bank wzbogacać:)

Posted

Wpłynęły stałe do sziry 10zł i Kufcia 30zł :)

Zosiu dasz znać kufciowi żeby wpłacali na nowy nr konta?za każdy przelew niestety płace i trochę miesięcznie mnie to kosztuje a wolałabym przeznaczyć te pare zł na jakeigoś psiaka niż bank wzbogacać :)

Jasne :) 

Ale dziękujemy :)