Nutusia Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Re-we-la-cja!!!!! :klacz: :laugh2_2: :jumpie: Quote
edek Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Nie , Usia od kilku dni jest w ds a od wczoraj Mila też jest w ds:)Mila ma już też swój dom:) Suuuuper :). Quote
ewu Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Mila nazywa się Lufka, Państwo dzwonią do mnie , dostałam MMSa, są zakochani w maluniej:) Quote
malagos Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ale dobrze! Kochane suczynki, tak dobrze trafiły! Jakby były jeszcze zapytania o nie, polecam sie z nasża Arią - młodziutka, cudna, kochana, domowa w 100 procentach :) Quote
ewu Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Ale dobrze! Kochane suczynki, tak dobrze trafiły! Jakby były jeszcze zapytania o nie, polecam sie z nasża Arią - młodziutka, cudna, kochana, domowa w 100 procentach :) No jasne Małgosiu:) Quote
elik Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ale dobrze! Kochane suczynki, tak dobrze trafiły! Jakby były jeszcze zapytania o nie, polecam sie z nasża Arią - młodziutka, cudna, kochana, domowa w 100 procentach :) Dzisiaj właśnie miałam kolejny telefon o Milunię, ale nie poleciłabym tego domu żadnemu psiakowi. Nawet nie zaproponowałam swojej tymczaski Tosi, choć spełnia oczekiwania tej pani. Pani szuka malutkiej suni dla swojej 2 letniej córeczki. Chętnie powiedziałabym, że dla dziecka to pluszak najodpowiedniejszy, ale się powstrzymałam. Powiedziałam tylko, że ogłoszeniu już nie aktualne. Basiu jak myślisz, skasować ogłoszenie, czy jeszcze się wstrzymać ? Quote
Nutusia Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja bym nie kasowała - zawsze to jakaś szansa, że innemu psiakowi się domek trafi... Ewu - zmień tytuł wątku w wolnej chwili, bo straszy, a taki piękny happy-end mamy :) Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Ja bym nie kasowała - zawsze to jakaś szansa, że innemu psiakowi się domek trafi... Ewu - zmień tytuł wątku w wolnej chwili, bo straszy, a taki piękny happy-end mamy :) Poczekam dla zasady kilka dni żeby nie zapeszyć:) Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Dzisiaj właśnie miałam kolejny telefon o Milunię, ale nie poleciłabym tego domu żadnemu psiakowi. Nawet nie zaproponowałam swojej tymczaski Tosi, choć spełnia oczekiwania tej pani. Pani szuka malutkiej suni dla swojej 2 letniej córeczki. Chętnie powiedziałabym, że dla dziecka to pluszak najodpowiedniejszy, ale się powstrzymałam. Powiedziałam tylko, że ogłoszeniu już nie aktualne. Basiu jak myślisz, skasować ogłoszenie, czy jeszcze się wstrzymać ? Nie kasuj , Elu ja na Rysia wyadoptowałam innego pieska ze schronu. Quote
elik Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nie kasuj , Elu ja na Rysia wyadoptowałam innego pieska ze schronu. Masz rację, może któryś malec sie załapie :) Chyba przeoczyłam, że Rysiu już jest w DS ? Quote
ewu Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Masz rację, może któryś malec sie załapie :) Chyba przeoczyłam, że Rysiu już jest w DS ? Tak Elu , Rysiu jest w ds i to wspaniałym:) Quote
elik Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Tak Elu , Rysiu jest w ds i to wspaniałym:) Muszę to odnotować w katalogu. Zapytam Makilę od kiedy. Quote
ewu Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Muszę to odnotować w katalogu. Zapytam Makilę od kiedy. Niedawno, jakieś 3 tygodnie. Quote
elik Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Niedawno, jakieś 3 tygodnie. 3 tygodnie ???? To już prawie miesiąc temu :) Rysiu kochany, szczęścia w swoim domku :) Quote
elik Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Poinformowałam na fb, że panienki już są w DS i chciałabym zamknąć rozliczenia. Basiu, czy oprócz poniższych wypłat były jeszcze jakieś wydatki ? Przekopiowałam z fb Wydatki: 164,00 zł - karma przesłana do hoteliku - 5.10.2014 r...51,00 zł - odrobaczenie i odpchlenie 200,00 zł - opłata za hotel - 16.10.2014 r. =========== 415,00 zł Saldo: 842,08 zł 415,00 zł ========= 427,08 zł Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Poinformowałam na fb, że panienki już są w DS i chciałabym zamknąć rozliczenia. Basiu, czy oprócz poniższych wypłat były jeszcze jakieś wydatki ? Przekopiowałam z fb Wydatki: 164,00 zł - karma przesłana do hoteliku - 5.10.2014 r...51,00 zł - odrobaczenie i odpchlenie 200,00 zł - opłata za hotel - 16.10.2014 r. =========== 415,00 zł Saldo: 842,08 zł 415,00 zł ========= 427,08 zł Elu prosiłam Sylwię o przysłanie rozliczeń za zakupione szelki, smycze i hotelowanie. Czekam na informację bo jest też coś do zapłacenia w lecznicy ale nie wiem ile. Sylwia obiecała szybko wszystko policzyć i dać mi znać ile i komu trzeba zapłacić. Quote
elik Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Elu prosiłam Sylwię o przysłanie rozliczeń za zakupione szelki, smycze i hotelowanie. Czekam na informację bo jest też coś do zapłacenia w lecznicy ale nie wiem ile. Sylwia obiecała szybko wszystko policzyć i dać mi znać ile i komu trzeba zapłacić. Ok, poczekamy :) U Usi wszystko super:) Bardzo dobra wiadomość. Znaczy się strachulec się zadomowił :) Quote
Gusiaczek Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 U Usi wszystko super:) No to super :klacz: Quote
Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 To już się nie czajnikuj, Basiu, tylko zmieniaj tytuł! :megagrin: Quote
ewu Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Mam zapłacić za akcesoria 80zł. Czekam na dane do wpłaty. Quote
maarit Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 To już się nie czajnikuj, Basiu, tylko zmieniaj tytuł! :megagrin: Super :bigcool: Quote
elik Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Mam zapłacić za akcesoria 80zł. Czekam na dane do wpłaty. Sylwiasko już wpłacałaś Basiu więc masz dane :) Może dobrze byłoby przekazać Toto co zostanie ? I jak będziesz miała chwilkę, to przypominam się o rozliczenie na FB Quote
Recommended Posts