elik Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 I ja swoje kciuki u rąk i u nóg (!) zaciskam!!!!!! Elik, nie mam pojęcia gdzie można uderzyć o bezpłatny tymczas. Wszystkie znajome mi Baloniarki zapsione tymczasowo :( Szkoda, trzeba szukać płatnego :( chyba, że któraś z suczek będzie adoptowana. Quote
ewu Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Dziewczyny trzymajcie za obie sunie. Usia pojechała do ds, Państwo bardzo odpowiedzialni( tfu, tfu). Wszystko wiedzą, Pani od dzisiaj na urlopie , my z Sylwią -stany przedzawałowe. Straszny stres ale ogromna , wielka szansa. Wieczorem Milunia jedzie do ds - wszystko dograne. Musi się zgodzić z labkiem i kotem Państwa, mamy kilka dni próby... Trzymajcie z całych sił. Domki akceptują brudzenie w domu, lękliwość, konieczność ciężkiej pracy z suniami, chcą im pomóc i dać kochające domy. Sylwia zabezpieczyła sunie "pancernie" (tfu, tfu) Quote
ewu Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Rozmawiałam z dt i ds, super kulturalni, mili, mądrzy Ludzie. Oby się udało, oby malunie znalazły bezpieczną przystań na zawsze... Quote
ewu Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Wszystko pilotuje Dziewczyna z Łódzkiego TOZ-u. Quote
Mazowszanka13 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Oby stał się prawdziwy CUD!!!!!!! Można powiedzieć, że już się stał :klacz: Quote
elik Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Fantastyczna wiadomość. Taka wspaniała zmiana w życiu obu biednych suniek. W takim razie odpowiadam pani z Krakowa, że moje ogłoszenie jest już nie aktualne. Zaproponuję Tosię. Quote
ewu Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Fantastyczna wiadomość. Taka wspaniała zmiana w życiu obu biednych suniek. W takim razie odpowiadam pani z Krakowa, że moje ogłoszenie jest już nie aktualne. Zaproponuję Tosię. Elu wstrzymaj się ona ma być kilka dni na próbę, powiedz ,że teraz sprawdzamy jej stosunek do kotów. Quote
elik Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Niestety Milunia nie dogadała się z kotem pana i w związku z tym nadal szukamy domku. Miałam dwa zapytania o Milę. Niestety pani zapytana o nr telefonu, nie odezwała się więcej, a druga pani chciałaby zobaczyć sunie przed adopcją i nic dziwnego, tylko sunia jest koło Łodzi, a pani w Krakowie. Kilka fotek Miluni z aktualnego DT. Quote
elik Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 I jeszcze kilka Prawda, że śliczna :loveu: Quote
ewu Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Kochane ale co za otoczenie, bardzo żałuję,że Milunia nie może tam zostać,pasuje do tej pięknej kanapy :kiss_2: Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Przepiękna jest! Rozumiem, że z powodu kota to niedogadanie... Quote
elik Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Przepiękna jest! Rozumiem, że z powodu kota to niedogadanie... Na to wygląda ;) Quote
Marysia R. Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Zdjęcia rewelka. Proponuję ogłaszać ją z nimi jako "szczeniaka luksusowego" ;) Quote
elik Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Zdjęcia rewelka. Proponuję ogłaszać ją z nimi jako "szczeniaka luksusowego" ;) Dobry pomysł :) Quote
ania75 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Baardzo jej ładnie w tych luksusach :siara: Quote
elik Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Baardzo jej ładnie w tych luksusach :siara: Szkoda tylko, że nie może zostać tam na stałe. Ale co się odwlecze, to nie uciecze :) Super domek dla Miluni, to tylko kwestia czasu. Quote
edek Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Z deczka się pogubiłam, czyli obie są w dt ? Quote
ewu Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Z deczka się pogubiłam, czyli obie są w dt ? Nie , Usia od kilku dni jest w ds a od wczoraj Mila też jest w ds:) Mila ma już też swój dom:) Quote
Marysia R. Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Nie , Usia od kilku dni jest w ds a od wczoraj Mila też jest w ds:) Mila ma już też swój dom:) Ale wieści, ogromnie się cieszę :multi: Powodzenia "dziewczynki" :) Quote
elik Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Nie , Usia od kilku dni jest w ds a od wczoraj Mila też jest w ds:) Mila ma już też swój dom:) Basiu fantastyczna wiadomość :jumpie: :klacz: Czy będą jakieś wiadomości, fotki z nowych domów ? Quote
Recommended Posts