caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Brodzia - jaka wdzieczna z ciebie dziewczynka i dzialna bo te przeżycia i źli ludzie nie zmienili twojego kochanego charakterku!!! Zdjęcie przepiekne, mariee dziękujemy wszyscy za odwiedzanie sunieczki:loveu: Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dzisiaj nasza kochana mariee odwiedziała brodeczka i mamay kolejne fotki :loveu: Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 i najważniejsze. Pani weterynarz, która operowała Brodzie stwierdziłą, że już jest na tyle dobrze, że może iść do domku!!!!!! Okazuje się, że ktoś wypatrzył naszą Brodzie w klinice - podobno super domek - Pani wet. zapewnia że zna ten domek dobrze, sa to starsi ludzie spod Lublina. Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!! Quote
margo001 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Trzymamy mocno kciuki,oby się udało :multi: Quote
saga_86 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Aż podskoczyłam na krześle:lol: Oby to było to!:cool3: Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Oby to było to!!!! Na razie cisza, ale trzymam kciuki! Z bazarku multikinowego wpłyneło mi 30 pln, ale na razie czekam na dalsze licytacji info, czy brodzinka czasami do domku nie pojedzie - byłoby cudownie!!!! Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 huraaa - bazarek zakończony - wszystkie bileciki sprzedane - 4 kupiła żywa 2 kupiła Diverka - dziękujemy bardzo!!!! czekam o info czy Brodeczka trafi do domku czy zostaje - jak zostaje jeszcze to przelewam na klinike, a jeżeli nie to uzgodnimy jakos wspolnie na jaka inna biede przeznaczyc pieniażki! Quote
margo001 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści :razz: Quote
mariee Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jade dzisiaj po 14:00 do klniki bedzie dr.Brodki zobacze jak stoja sprawy. Zabralabym ja do domu , ale nie wiem czy Max nie bedzie jej dokuczal ( chodzi glownie o szew) , zeby cos zlego sie nie stalo. Jest mala na spacerki moglabym z nia wychodzic. Moze tez sie okazac ,ze wezma ja Ci ludzie?. No nic, zobaczymy po 14:00 Quote
margo001 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Mariee :loveu: :loveu: :loveu: Własnie się dowiedziałam że byli dzisiaj po Brodzię ze schronu :mad: Jak się ciesze że nie zdążyli :evil_lol: Mariee czekamy na dobre wiadomości :loveu: Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 margo001 napisał(a):Mariee :loveu: :loveu: :loveu: Własnie się dowiedziałam że byli dzisiaj po Brodzię ze schronu :mad: Jak się ciesze że nie zdążyli :evil_lol: Mariee czekamy na dobre wiadomości :loveu: uhhhh, ale szczescie ze juz bezpieczna..... Dzwoniła do mnie Mariee - niesttye domek już przygarnał inna psinke - szkoda bo był idealny, ale nie tracmy wiary - w klinice wszyscy uwielbiają Brodzie i mam nadzieje, że szybko jakiś domek tez ją pokocha. Dzięki znizkom, brodzia ma wszystko płacone do 02.09.07 łacznie z zabiegiem, odpchlaniem i szczepieniem, a ja mam jeszce ten zapas z bazarku - jeżeli nie znajdzie domku do września Quote
mariee Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Rozwiesilsmy jeszcze w inych miejscach plakaciki! ale nie martwcie sie, jak nie bedzie domku a rane sie jeszcze podgoi bedzie czekala na domek u nas! Quote
mariee Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 margo001 napisał(a):Mariee :loveu: :loveu: :loveu: Własnie się dowiedziałam że byli dzisiaj po Brodzię ze schronu :mad: Jak się ciesze że nie zdążyli :evil_lol: Mariee czekamy na dobre wiadomości :loveu: A co z przyjacielem Brodki? Quote
margo001 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='mariee']Rozwiesilsmy jeszcze w inych miejscach plakaciki! ale nie martwcie sie, jak nie bedzie domku a rane sie jeszcze podgoi bedzie czekala na domek u nas! Mariee jesteś wielka ....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: poprostu nie wiem co powiedzieć.........:-o Quote
margo001 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 mariee napisał(a):A co z przyjacielem Brodki? Rzadko go widzę , pojawia się i znika ,nawet nie mam jak mu zrobić zdjęć może jakbym miala więcej czasu to bym go prędzej gdzieś złapała z aparatem :shake: ostatnio pracuję do późna,ale może mi się uda,nawet nie mam kiedy odwiedzić Brodeczki,a bardzo bym chciała :razz: Mam nadziję że go nie złapali :placz: idę teraz z pieskami na spacer może się trafi Quote
Donvitow Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Maria dwa psiaki super. My mamy aktualnie trzy.:loveu: Quote
mariee Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Donvitow napisał(a):Maria dwa psiaki super. My mamy aktualnie trzy.:loveu: No super! tylko my mieszkamy w bloku jeszcze :loveu: Quote
margo001 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 mariee napisał(a):No super! tylko my mieszkamy w bloku jeszcze :loveu: My też mieszkamy w bloku i mamy trzy paszczury :loveu: Quote
margo001 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Oczywiście nadal szukamy domku dla Brodzi ;) kto chętny :eviltong: Przyjaciela Brodzi dzisiaj nie widziałam :-( Quote
mariee Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='margo001']Mariee jesteś wielka ....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: poprostu nie wiem co powiedzieć.........:-o No nie przesadzaj z ta wielkoscia, wielka nie jestem i juz raczej nie bede:loveu: a tak na powaznie, to zasluga Twoja i Caroliny ! na ile moglam staralam sie Wam pomoc. :loveu: Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 mariee napisał(a):No nie przesadzaj z ta wielkoscia, wielka nie jestem i juz raczej nie bede:loveu: a tak na powaznie, to zasluga Twoja i Caroliny ! na ile moglam staralam sie Wam pomoc. :loveu: no nie mow - główny planer strategiczny i koordynator na miejscu to TY!!!:loveu: Quote
saga_86 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jak sie Brodzia czuje?:cool3: Myślę, że coraz lepiej pod taką opieką;) Quote
margo001 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 mariee napisał(a):No nie przesadzaj z ta wielkoscia, wielka nie jestem i juz raczej nie bede:loveu: a tak na powaznie, to zasluga Twoja i Caroliny ! na ile moglam staralam sie Wam pomoc. :loveu: A kto odwiedza codziennie Brodzię i nad wszystkim czuwa :loveu: My z Caroolcią niestety tylko cioteczki wirtualne ;) Quote
Recommended Posts