Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brodzia - jaka wdzieczna z ciebie dziewczynka i dzialna bo te przeżycia i źli ludzie nie zmienili twojego kochanego charakterku!!!
Zdjęcie przepiekne, mariee dziękujemy wszyscy za odwiedzanie sunieczki:loveu:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i najważniejsze.

Pani weterynarz, która operowała Brodzie stwierdziłą, że już jest na tyle dobrze, że może iść do domku!!!!!!
Okazuje się, że ktoś wypatrzył naszą Brodzie w klinice - podobno super domek - Pani wet. zapewnia że zna ten domek dobrze, sa to starsi ludzie spod Lublina.

Trzymajcie mocno kciuki!!!!!!!

Posted

Oby to było to!!!! Na razie cisza, ale trzymam kciuki!

Z bazarku multikinowego wpłyneło mi 30 pln, ale na razie czekam na dalsze licytacji info, czy brodzinka czasami do domku nie pojedzie - byłoby cudownie!!!!

Posted

huraaa - bazarek zakończony - wszystkie bileciki sprzedane - 4 kupiła żywa 2 kupiła Diverka - dziękujemy bardzo!!!!
czekam o info czy Brodeczka trafi do domku czy zostaje - jak zostaje jeszcze to przelewam na klinike, a jeżeli nie to uzgodnimy jakos wspolnie na jaka inna biede przeznaczyc pieniażki!

Posted

Jade dzisiaj po 14:00 do klniki bedzie dr.Brodki zobacze jak stoja sprawy. Zabralabym ja do domu , ale nie wiem czy Max nie bedzie jej dokuczal ( chodzi glownie o szew) , zeby cos zlego sie nie stalo. Jest mala na spacerki moglabym z nia wychodzic. Moze tez sie okazac ,ze wezma ja Ci ludzie?. No nic, zobaczymy po 14:00

Posted

Mariee :loveu: :loveu: :loveu:

Własnie się dowiedziałam że byli dzisiaj po Brodzię ze schronu :mad:
Jak się ciesze że nie zdążyli :evil_lol:

Mariee czekamy na dobre wiadomości :loveu:

Posted

margo001 napisał(a):

uhhhh, ale szczescie ze juz bezpieczna.....
Dzwoniła do mnie Mariee - niesttye domek już przygarnał inna psinke - szkoda bo był idealny, ale nie tracmy wiary - w klinice wszyscy uwielbiają Brodzie i mam nadzieje, że szybko jakiś domek tez ją pokocha. Dzięki znizkom, brodzia ma wszystko płacone do 02.09.07 łacznie z zabiegiem, odpchlaniem i szczepieniem, a ja mam jeszce ten zapas z bazarku - jeżeli nie znajdzie domku do września

Posted

margo001 napisał(a):

A co z przyjacielem Brodki?

Posted

[quote name='mariee']Rozwiesilsmy jeszcze w inych miejscach plakaciki! ale nie martwcie sie,
jak nie bedzie domku a rane sie jeszcze podgoi bedzie czekala na domek u nas!
Mariee jesteś wielka ....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
poprostu nie wiem co powiedzieć.........:-o

Posted

mariee napisał(a):
A co z przyjacielem Brodki?

Rzadko go widzę , pojawia się i znika ,nawet nie mam jak mu zrobić zdjęć może jakbym miala więcej czasu to bym go prędzej gdzieś złapała z aparatem :shake: ostatnio pracuję do późna,ale może mi się uda,nawet nie mam kiedy odwiedzić Brodeczki,a bardzo bym chciała :razz:
Mam nadziję że go nie złapali :placz: idę teraz z pieskami na spacer może się trafi

Posted

[quote name='margo001']Mariee jesteś wielka ....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
poprostu nie wiem co powiedzieć.........:-o

No nie przesadzaj z ta wielkoscia, wielka nie jestem i juz raczej nie bede:loveu: a tak na powaznie, to zasluga Twoja i Caroliny ! na ile moglam staralam sie Wam pomoc. :loveu:

Posted

mariee napisał(a):
No nie przesadzaj z ta wielkoscia, wielka nie jestem i juz raczej nie bede:loveu: a tak na powaznie, to zasluga Twoja i Caroliny ! na ile moglam staralam sie Wam pomoc. :loveu:

no nie mow - główny planer strategiczny i koordynator na miejscu to TY!!!:loveu:

Posted

mariee napisał(a):

A kto odwiedza codziennie Brodzię i nad wszystkim czuwa :loveu:
My z Caroolcią niestety tylko cioteczki wirtualne ;)