margo001 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 caroolcia napisał(a):moj obiecany przelew poszedł - z forsą jakoś sie uciuła - tylko czy mozecie ja jakos do weta juz zabrac?:modla: Wielkie dzięki Karolinko :loveu: Quote
margo001 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Jutro będę dzwonić na Stefczyka,dzisiaj niestety miałam zbyt napięty dzień :razz: Jest tam hotelik płaci się 13 zł za dobę,mam nadzieję że się uda ją tam przetrzymać chociaż parę dni ,trzymajcie kciuki :kciuki: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 margo001 napisał(a):Jutro będę dzwonić na Stefczyka,dzisiaj niestety miałam zbyt napięty dzień :razz: Jest tam hotelik płaci się 13 zł za dobę,mam nadzieję że się uda ją tam przetrzymać chociaż parę dni ,trzymajcie kciuki :kciuki: 13 plm to super cena, w razie czego daj znać, porobimy bazarki, jakąś zbiórke... może na allegro cegiełki?? Trzymamy mocno kciuki Quote
outsi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 margo001 napisał(a):Jutro będę dzwonić na Stefczyka,dzisiaj niestety miałam zbyt napięty dzień :razz: Jest tam hotelik płaci się 13 zł za dobę,mam nadzieję że się uda ją tam przetrzymać chociaż parę dni ,trzymajcie kciuki :kciuki: Dopiero tu trafiłam. Ja mam osobiście gigantyczny uraz do Stefczyka. Czy mogłabyś dla porównania zapytać o ceny na Janowskiej u dr Bryzka (tel. 081 - 527 999 0)? Tam masa psów z dogo już była leczona i sterylizowana, szef i współpracownicy mają wielkie serce dla zwierząt, a ceny są zazwyczaj dużo lepsze niż na Stefczyka. Można tam też zapytać o miejsce hotelikowe po zabiegu. Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 o to moze dobry pomysl? jesli lepsze ceny tym bardziej Quote
margo001 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Słuchajcie na Stefczyka taki zabieg kosztuje od 200 do 300 zł :crazyeye: normalnie opadly mi ręce :shake: Dzwoniłam na Janowską kazali zadzwonić okolo 20-stej ,więc poczekamy zobaczymy :roll: Quote
saga_86 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 200 -300 to całkiem przeciętnie, a trzeba zabieg wykonać w dobej lecznicy a nie u jakiegoś gamonia,żeby jakiś powikłań nie było:razz: Quote
margo001 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dzwonilam przed chwilą do swojego weta u niego zabieg kosztuje od 200 do 250 zł,jeżeli sunia waży do 10 kg :shake: jakoś drogo w tym Lublinie:mad: Quote
margo001 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Saga mi też o to chodzi żeby ktoś tego nie spaprał :mad: Quote
saga_86 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobra jak Stefczyk się zgodzi to wyślę troche pieniędzy i porobię bazarek.. A aukcja cegiełkowa na allegro to super rzecz! Tylko ja nie umiem jej robić, ale dziewczyny z Kielc ostatnio zebrały 500 zł na leczenie Luny:crazyeye: Quote
margo001 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Można by było zrobić zabieg u mojego weta i tu jestem pewna,ale nie ma tam hoteliku żeby ją umieścić :angryy: Na Stewczyka nigdy nie byłam i nie mam zdania na temat tej kliniki :shake: Quote
saga_86 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Stewczyk jest w Lublinie tak? Bo obiło mi się o uszy,że Tiger i anielica tam trzymają psaiki w awaryjnych sytuacjach.. Quote
outsi Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Po stefczyka jak najbardziej zdarzają się powikłania... Czasem niestety śmiertelne :-( ... Quote
margo001 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 outsi napisał(a):Dopiero tu trafiłam. Ja mam osobiście gigantyczny uraz do Stefczyka. Czy mogłabyś dla porównania zapytać o ceny na Janowskiej u dr Bryzka (tel. 081 - 527 999 0)? Tam masa psów z dogo już była leczona i sterylizowana, szef i współpracownicy mają wielkie serce dla zwierząt, a ceny są zazwyczaj dużo lepsze niż na Stefczyka. Można tam też zapytać o miejsce hotelikowe po zabiegu. Dzwoniłam Pan dr powiedział że minimum 250 zł i 20zł doba w hoteliku :shake: Quote
margo001 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Powiem wam szczerze że dzisiaj nie widzialam Brodzi caly dzione i już miałam jakieś obawy :razz: aż tu nagle pod wieczór nasz brodeczka wróciła wreszcie do świata żywych :loveu: ganiala się z dzieciakami wokół bloków z dużą szmacianą i kudłatą piłką w pycholu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jest przesłodka! A na czym stanęło? Ciąża psa trwa 2 mce wiec trzeba się pośpieszyć z tą strylizacją, wiem ze masz dużo na głowie, ale czy dzwoniłaś może w to drugie miejsce?? Quote
outsi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 margo001 napisał(a):Dzwoniłam Pan dr powiedział że minimum 250 zł i 20zł doba w hoteliku :shake: A mówiłaś, że to sunia bezdomna i że pieniadze będą zbierane społecznie? To ma zasadnicze znaczenie. Bo wiadomo, że mają komercyjne ceny dla prywatnych właścicieli, ale wiele razy poszli już bardzo na rękę w przypadku psów bezdomnych. Quote
margo001 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 outsi napisał(a):A mówiłaś, że to sunia bezdomna i że pieniadze będą zbierane społecznie? To ma zasadnicze znaczenie. Bo wiadomo, że mają komercyjne ceny dla prywatnych właścicieli, ale wiele razy poszli już bardzo na rękę w przypadku psów bezdomnych. Oczywiście że powiedziałam że to bezdomna sunia i powiem szczerze że pan niechętnie ze mną rozmawiał jak powiedziałam że sunia bezdomna :mad: Quote
margo001 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 caroolcia napisał(a):Jest przesłodka! A na czym stanęło? Ciąża psa trwa 2 mce wiec trzeba się pośpieszyć z tą strylizacją, wiem ze masz dużo na głowie, ale czy dzwoniłaś może w to drugie miejsce?? Karolka nie czytałaś wszystkich postów :eviltong: dzwoniłam już do kilku miejsc i wszędzie od 200 do 300 zł :mad: Quote
caroolcia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a moze gdyby udalo sie zalatwic transport do poznania, my bysmy ja w śremskiej klinice gdzie sa duze znizki wysterylizowali i wzieli do gaju na tymczas..... Quote
saga_86 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czyżby wreszcie jakieś wyjście się znalazło?:cool3: Nie wiem o co chodzi z tym gajem ale jestem za! Czekam na konrety i wtedy wyślę troszkę kasiorki;) Quote
margo001 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 caroolcia to by było super,może u Was by się szybciej domek znalazł ;) u nas w tej dziurze to ni cholery każdy się patrzy jak na kretynkę,z resztą jak ma ją wziąźć jakiś wieśniak i trzymac na łańcuchu i jeszcze nie wiadomo co z nią robić.... Tylko teraz będzie problem z przewozem :shake: Na dzień dzisiejszy uzbierałam : 50 zł Karolinka 10 zł moja sąsiadka 10 zł mój kolega 100 zł narazie tyle odemnie,napewno będzie więcej ;) razem mamy 170 zł :loveu: Karolinka pisz co tam wymyśliłaś :cool3: Quote
Recommended Posts