Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
moj obiecany przelew poszedł - z forsą jakoś sie uciuła - tylko czy mozecie ja jakos do weta juz zabrac?:modla:

Wielkie dzięki Karolinko :loveu:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro będę dzwonić na Stefczyka,dzisiaj niestety miałam zbyt napięty dzień :razz: Jest tam hotelik płaci się 13 zł za dobę,mam nadzieję że się uda ją tam przetrzymać chociaż parę dni ,trzymajcie kciuki :kciuki:

Posted

margo001 napisał(a):
Jutro będę dzwonić na Stefczyka,dzisiaj niestety miałam zbyt napięty dzień :razz: Jest tam hotelik płaci się 13 zł za dobę,mam nadzieję że się uda ją tam przetrzymać chociaż parę dni ,trzymajcie kciuki :kciuki:

13 plm to super cena, w razie czego daj znać, porobimy bazarki, jakąś zbiórke... może na allegro cegiełki??
Trzymamy mocno kciuki

Posted

margo001 napisał(a):

Dopiero tu trafiłam.
Ja mam osobiście gigantyczny uraz do Stefczyka.
Czy mogłabyś dla porównania zapytać o ceny na Janowskiej u dr Bryzka (tel. 081 - 527 999 0)? Tam masa psów z dogo już była leczona i sterylizowana, szef i współpracownicy mają wielkie serce dla zwierząt, a ceny są zazwyczaj dużo lepsze niż na Stefczyka. Można tam też zapytać o miejsce hotelikowe po zabiegu.

Posted

Słuchajcie na Stefczyka taki zabieg kosztuje od 200 do 300 zł :crazyeye: normalnie opadly mi ręce :shake:
Dzwoniłam na Janowską kazali zadzwonić okolo 20-stej ,więc poczekamy zobaczymy :roll:

Posted

Dobra jak Stefczyk się zgodzi to wyślę troche pieniędzy i porobię bazarek..
A aukcja cegiełkowa na allegro to super rzecz! Tylko ja nie umiem jej robić, ale dziewczyny z Kielc ostatnio zebrały 500 zł na leczenie Luny:crazyeye:

Posted

Można by było zrobić zabieg u mojego weta i tu jestem pewna,ale nie ma tam hoteliku żeby ją umieścić :angryy: Na Stewczyka nigdy nie byłam i nie mam zdania na temat tej kliniki :shake:

Posted

outsi napisał(a):
Dopiero tu trafiłam.
Ja mam osobiście gigantyczny uraz do Stefczyka.
Czy mogłabyś dla porównania zapytać o ceny na Janowskiej u dr Bryzka (tel. 081 - 527 999 0)? Tam masa psów z dogo już była leczona i sterylizowana, szef i współpracownicy mają wielkie serce dla zwierząt, a ceny są zazwyczaj dużo lepsze niż na Stefczyka. Można tam też zapytać o miejsce hotelikowe po zabiegu.

Dzwoniłam Pan dr powiedział że minimum 250 zł i 20zł doba w hoteliku :shake:

Posted

Powiem wam szczerze że dzisiaj nie widzialam Brodzi caly dzione i już miałam jakieś obawy :razz: aż tu nagle pod wieczór nasz brodeczka wróciła wreszcie do świata żywych :loveu: ganiala się z dzieciakami wokół bloków z dużą szmacianą i kudłatą piłką w pycholu :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jest przesłodka! A na czym stanęło? Ciąża psa trwa 2 mce wiec trzeba się pośpieszyć z tą strylizacją, wiem ze masz dużo na głowie, ale czy dzwoniłaś może w to drugie miejsce??

Posted

margo001 napisał(a):
Dzwoniłam Pan dr powiedział że minimum 250 zł i 20zł doba w hoteliku :shake:

A mówiłaś, że to sunia bezdomna i że pieniadze będą zbierane społecznie? To ma zasadnicze znaczenie. Bo wiadomo, że mają komercyjne ceny dla prywatnych właścicieli, ale wiele razy poszli już bardzo na rękę w przypadku psów bezdomnych.

Posted

outsi napisał(a):
A mówiłaś, że to sunia bezdomna i że pieniadze będą zbierane społecznie? To ma zasadnicze znaczenie. Bo wiadomo, że mają komercyjne ceny dla prywatnych właścicieli, ale wiele razy poszli już bardzo na rękę w przypadku psów bezdomnych.

Oczywiście że powiedziałam że to bezdomna sunia i powiem szczerze że pan niechętnie ze mną rozmawiał jak powiedziałam że sunia bezdomna :mad:

Posted

caroolcia napisał(a):
Jest przesłodka! A na czym stanęło? Ciąża psa trwa 2 mce wiec trzeba się pośpieszyć z tą strylizacją, wiem ze masz dużo na głowie, ale czy dzwoniłaś może w to drugie miejsce??

Karolka nie czytałaś wszystkich postów :eviltong: dzwoniłam już do kilku miejsc i wszędzie od 200 do 300 zł :mad:

Posted

caroolcia to by było super,może u Was by się szybciej domek znalazł ;) u nas w tej dziurze to ni cholery każdy się patrzy jak na kretynkę,z resztą jak ma ją wziąźć jakiś wieśniak i trzymac na łańcuchu i jeszcze nie wiadomo co z nią robić....

Tylko teraz będzie problem z przewozem :shake:

Na dzień dzisiejszy uzbierałam :
50 zł Karolinka
10 zł moja sąsiadka
10 zł mój kolega
100 zł narazie tyle odemnie,napewno będzie więcej ;)

razem mamy 170 zł :loveu:

Karolinka pisz co tam wymyśliłaś :cool3: