mariee Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jutro jak nie bedzie padalo zrobie fotki, zawioze Brodke z Pania na zastrzyk... dzisiaj to bylo tak szybko, bo maz pani wydzwanial,ze nie moze juz sie doczekac:lol: Quote
margo001 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Nawet mi się nie śnilo że Brodzia tak dobrze trafi :multi: :multi: :multi: :multi: Do tej pory nie mogę w to uwierzyć :loveu: Jeszcze raz dziękuję Wam dobre duszyczki za pomoc i wsparcie :loveu: :loveu: Mariee jak ona zareagowała na nowych Pańciów :loveu: Quote
margo001 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Caroolcia wyślij mi Twoj numerek gg bo go straciłam :loveu: Quote
mariee Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wiesz jaka jest Brodka, ona na kazdego reaguje ...cieszac sie! Kiedy weszla do domu to poczula sie od razu jakby to byl jej dom... przywitala sie z panem i po czym hops na kanape. Pan siedzial i patrzyl na nia, glaskajac a Brodzia merdala ogonkiem. Brodzia tak samo w klinice sie zachowywala... to pupilka byla calej klinki , wszyscy pracownicy ja znali lacznie z szefem... Bo jak sie okazalo to szef kliniki z zona lapal Brodzie jak uciekla mezowi:loveu: Quote
margo001 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 taka Brodzia właśnie była u nas jak przebywała z dziećmi w piaskownicy :loveu: dobrze ze znowu zaufała dorosłym :loveu: Dobrze że ją złapali, pewnie nie żalują hi hi hi:loveu: Quote
margo001 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Jak nowi pańciowie pozwolą to napewno ją odwiedzę,ale najpierw niech się dobrze zadomowi i niech dobrze poczuje że to wszystko jej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mariee napisał(a):Jutro jak nie bedzie padalo zrobie fotki, zawioze Brodke z Pania na zastrzyk... dzisiaj to bylo tak szybko, bo maz pani wydzwanial,ze nie moze juz sie doczekac:lol: mówiłam mariee - anioł nie kobieta :loveu: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 mariee dzwoniła dzisiaj do PAństwa - oboje zachwyceni Brodzką. Brodzia całą noc przespała z Pania w łóżeczku :multi: hi hi hi, generalnie stała sie natychmiast salonowym kanapowcem i z kanapy schodzi tylko w porze karmienia i na spacerki - hi hi hi. Nawet ucho z apetytem w łóżku zjadła - ach jak wspaniale malutka trafiła:loveu: . na spacerkach żadnych problemów i juz doskonale się orientuje któręd sie wraca do domku po spacerku:cool3: Dzisiaj Maria zabiera Brodzie na zastrzyk Quote
margo001 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Jak dobrze czytać takie wieści :multi: Jejciu tak sobie siedzę myślę że robi się tak brzydko i zimno na dworze,a nasza Brodzia na szczęście już w ciepłym łóżeczku :loveu: Dobrze że zdążyliśmy ją uratować przed najgorszym zimnem :multi: Quote
mariee Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 U Brodzi Super, maz dzisiaj jezdzil z nia na zastrzyk i stwierdzil,,ze lepiej nie mogla trafic..no i oczywiscie tylko na kanapach lub w lozku. Quote
margo001 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Super :multi: :multi: :multi: Quote
mariee Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Brodzia dzisiaj z Pania! i z Maksiem z Orzechowcow Pozdrowienia od Panstwa Brodki Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wzruszające... http://img524.imageshack.us/img524/3595/brodka1ec4.jpg Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wspaniałe :multi: - a jak mordka roześmiana i u Pańciuchny na rękach :loveu: Quote
margo001 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ale się wzruszyłam......:loveu: aż miło popatrzeć,oko się raduje :multi: :multi: :multi: Chyba się wybiorę w odwiedzinki,bo nie wytrzymam :loveu: Również pozdrawiamy Pańciusiów Brodeczki :loveu: Quote
margo001 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Mariee co słychac u Brodzi :loveu: Quote
mariee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 U Brodzi wszystko w najlepszym porzadku. Dzwonila wczoraj Brodzi pani , opowiadala jak to sie bawi,zaczyna rzadzic juz powoli:cool3:. Niedlugo ja zaobacze ,zrobie fotki! Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hi hi hi czyli całkiem się zadomawia sunieczka :eviltong: czekamy na relacje :cool3: Quote
margo001 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 No to czekamy na fotki :loveu: Quote
mariee Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzisiaj ! w koncu troszke przestala szalec cdn. Brodka jest szalona , zrobic jej fotke to cud! Quote
mariee Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [CENTER] to co udalo sie w miare uchwycic, ona jest jak zywe srebro. Mi to sie smiac chcialo jak zobaczylam jak ona rzadzi:loveu: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 jakie srebro? Toz to złotko hi hi hi a ta uśmiechnieta mordunka... margo i jak takie maleństwo przez okno wypatrzone biedne a tak cudownie skończyło :loveu: dla takich właśnie chwi warto żyć :multi: Kochana Marysiu dziekujemy za ten promyczek sloneczka w jesienny wieczór :loveu: Quote
margo001 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Ach jaka radośc od niej bije :loveu: Widac że ma się dobrze i ten błysk w oczkach ,a jakie wielkie:loveu: Chyba można przenieśc ten wątek :multi: Quote
margo001 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Cud miód nie mogę gęby nacieszyc jak widzę te zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts