Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro jak nie bedzie padalo zrobie fotki, zawioze Brodke z Pania na zastrzyk...

dzisiaj to bylo tak szybko, bo maz pani wydzwanial,ze nie moze juz sie doczekac:lol:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet mi się nie śnilo że Brodzia tak dobrze trafi :multi: :multi: :multi: :multi:
Do tej pory nie mogę w to uwierzyć :loveu:
Jeszcze raz dziękuję Wam dobre duszyczki za pomoc i wsparcie :loveu: :loveu:
Mariee jak ona zareagowała na nowych Pańciów :loveu:

Posted

Wiesz jaka jest Brodka, ona na kazdego reaguje ...cieszac sie! Kiedy weszla do domu to poczula sie od razu jakby to byl jej dom... przywitala sie z panem i po czym hops na kanape. Pan siedzial i patrzyl na nia, glaskajac a Brodzia merdala ogonkiem. Brodzia tak samo w klinice sie zachowywala... to pupilka byla calej klinki , wszyscy pracownicy ja znali lacznie z szefem... Bo jak sie okazalo to szef kliniki z zona lapal Brodzie jak uciekla mezowi:loveu:

Posted

taka Brodzia właśnie była u nas jak przebywała z dziećmi w piaskownicy :loveu:
dobrze ze znowu zaufała dorosłym :loveu:
Dobrze że ją złapali, pewnie nie żalują hi hi hi:loveu:

Posted

mariee napisał(a):
Jutro jak nie bedzie padalo zrobie fotki, zawioze Brodke z Pania na zastrzyk...

dzisiaj to bylo tak szybko, bo maz pani wydzwanial,ze nie moze juz sie doczekac:lol:

mówiłam mariee - anioł nie kobieta :loveu:

Posted

mariee dzwoniła dzisiaj do PAństwa - oboje zachwyceni Brodzką.
Brodzia całą noc przespała z Pania w łóżeczku :multi: hi hi hi, generalnie stała sie natychmiast salonowym kanapowcem i z kanapy schodzi tylko w porze karmienia i na spacerki - hi hi hi. Nawet ucho z apetytem w łóżku zjadła - ach jak wspaniale malutka trafiła:loveu: . na spacerkach żadnych problemów i juz doskonale się orientuje któręd sie wraca do domku po spacerku:cool3:

Dzisiaj Maria zabiera Brodzie na zastrzyk

Posted

Jak dobrze czytać takie wieści :multi:
Jejciu tak sobie siedzę myślę że robi się tak brzydko i zimno na dworze,a nasza Brodzia na szczęście już w ciepłym łóżeczku :loveu:
Dobrze że zdążyliśmy ją uratować przed najgorszym zimnem :multi:

Posted

Ale się wzruszyłam......:loveu: aż miło popatrzeć,oko się raduje :multi: :multi: :multi:
Chyba się wybiorę w odwiedzinki,bo nie wytrzymam :loveu:
Również pozdrawiamy Pańciusiów Brodeczki :loveu:

Posted

U Brodzi wszystko w najlepszym porzadku. Dzwonila wczoraj Brodzi pani , opowiadala jak to sie bawi,zaczyna rzadzic juz powoli:cool3:. Niedlugo ja zaobacze ,zrobie fotki!

Posted

jakie srebro? Toz to złotko hi hi hi a ta uśmiechnieta mordunka... margo i jak takie maleństwo przez okno wypatrzone biedne a tak cudownie skończyło :loveu:

dla takich właśnie chwi warto żyć :multi:

Kochana Marysiu dziekujemy za ten promyczek sloneczka w jesienny wieczór :loveu: