caroolcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 musi ktos tak słodziaste maleństwo pokochać - oby jak najszybciej!!!! Quote
margo001 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Miejmy nadzieję że sunia szybko znajdzie swój domek ;) Quote
margo001 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Niuńka wskakuj na pierwszą :loveu: Quote
margo001 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Czy ktoś ją w końcu pokocha :-( Quote
caroolcia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Kochana brodeczko jedź prosze już do wspaniałego domku.... Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jak jeszcze możemy ją ogłaszać, gdzie szukać domku ???:-( Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Przelałam na brodzie kolejne 90 pln - to z bazarków, więc hotelik ma opłacony na kolejne dni.... chciałam wstawić potwierdzenie przelewu - tego i poprzedniego ale nie wiem jak pdf- a wstawić :shake: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 BRODKA MA DOM :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wlasnie dzwoniła do mnie Maria z kliniki, że Brodzia jedzie do domku!!!! Domek jest z Lublina, starsze małżeństwo!!!!! Szczegóły później!!!!! Quote
saga_86 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :smilecol: :angel: :multi: Brodzia ma domek, Brodzia ma domek!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Czekamy na szczególy:lol: Quote
margo001 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 zaraz mi serce z orbit wyskoczy :crazyeye: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
margo001 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 I już nie moge się doczekać dalszych wieści :loveu: JEZU JAK SIĘ CIESZĘ :cunao: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
mariee Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Brodzie z Pania przed wyjazdem z Kliniki. Napisze pozniej cos wieciej , za 2 godziny zadzwonie do Brodzi,musze teraz wyjsc) przepraszam! Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Rewelacja!!!!! brodziu badź grzeczna w nowym domku :loveu: Quote
margo001 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 A jaka Brodzia uradowana :multi: :multi: :multi: i nowa Pańcia też :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dla Pani :Rose: :buzi: Brodziu, będziesz szczęśliwa, wierzę... Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Poprosiłam Marię, żeby po ostatecznym rozliczeniu Brodzi pieniazki które dzisiaj przelałam za bazarek przeznaczyć na Maksia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77856 Czy nikt nie ma nic przeciwko?? Quote
mariee Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Rozmawialam przed chwila z Panstwem Brodki, zachwyceni sa bardzo!:loveu: Brodzia spi na kanapie do gory brzuszkeim cala rozciagnieta.Zjadla miche , byla tez na spacerku z pania, chetnie wracala do domu( ladnie szla przy nodze). Nie ma jeszcze faktury za lecznie i pobyt Brodzi. Teraz troszke gorsza wiadomosc. Brodzia ma za uchem stan zapalny skory, byc moze od kolnierza i niestety jeszcze dwa dni, musi dostawac antybiotyk ( zastrzyk). Teraz jak Brodzia znalazla dom? Kiedy bylam u lekarza zadzwonila Pani z recepcji ,ze jest chetna pani na Brodke. I tak o to w ciagu jednego dnia odmienil sie los Brodzi! Panstwo Brodki nie maja internetu, dlatego ja bede pisac o nowym domku Brodzi. Dziekuje w imieniu Brodki i jej Panstwa za wszystko co zrobiliscie dla Brodki! Quote
saga_86 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 O takim zakończeniu smutnej historii Brodki marzyłam:loveu: :lol: A i tytuł można wreszcie zmienić:cool3: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ale cudown wieści - aż mnie miły dreszczyk przeszedł jak to przeczytałam - wcześniej pisałam margo że sobie wyobrażam że może Brodzia w nowym domku leży na jakijs kanapie do góry brzuszkiem - a ty marzenia się spełniaja - ach jak cudownie - kochany pies znalazł swoje miejsce na ziemi. Mam nadzieje ze szybko wróci całkowicie do zrowia po troskliwą opieką nowych Państwa i oczywiście czekamy na kolejne relacje i może w jakiejś przyszłosci na zdjęcia jeśli sie uda!:loveu: Quote
mariee Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wlasnie skonczylam rozmowe z Panstwem Brodki , chyba juz 5 raz dzwonili... strasznie zadowoleni , mowia co za cudna psina..lepiej nie mogli trafic. Panstwo szukali psa i wiedzac ze w LCMZ wisza ogloszenia zadzwonili tam no i polecono im Brodke. Pani nie czakajac na mnie pojechala ja zobaczyc i chciala natychmiast ja zabrac:loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mariee napisał(a):wlasnie skonczylam rozmowe z Panstwem Brodki , chyba juz 5 raz dzwonili... strasznie zadowoleni , mowia co za cudna psina..lepiej nie mogli trafic. Panstwo szukali psa i wiedzac ze w LCMZ wisza ogloszenia zadzwonili tam no i polecono im Brodke. Pani nie czakajac na mnie pojechala ja zobaczyc i chciala natychmiast ja zabrac:loveu: :loveu: :loveu: miód na serce takie wiadomosci - podskakuje na łózku z radości (hi hi hi nawet rym) ale wspaniały los sie do niej uśmiechnał - zasłużyła - ach już widze jaka będzie rozpieszczana!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts