Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelałam na brodzie kolejne 90 pln - to z bazarków, więc hotelik ma opłacony na kolejne dni.... chciałam wstawić potwierdzenie przelewu - tego i poprzedniego ale nie wiem jak pdf- a wstawić :shake:

Posted

BRODKA MA DOM :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Wlasnie dzwoniła do mnie Maria z kliniki, że Brodzia jedzie do domku!!!! Domek jest z Lublina, starsze małżeństwo!!!!! Szczegóły później!!!!!

Posted

Rozmawialam przed chwila z Panstwem Brodki, zachwyceni sa bardzo!:loveu:
Brodzia spi na kanapie do gory brzuszkeim cala rozciagnieta.Zjadla miche , byla tez na spacerku z pania, chetnie wracala do domu( ladnie szla przy nodze).
Nie ma jeszcze faktury za lecznie i pobyt Brodzi.
Teraz troszke gorsza wiadomosc.
Brodzia ma za uchem stan zapalny skory, byc moze od kolnierza i niestety jeszcze dwa dni, musi dostawac antybiotyk ( zastrzyk).

Teraz jak Brodzia znalazla dom?
Kiedy bylam u lekarza zadzwonila Pani z recepcji ,ze jest chetna pani na Brodke. I tak o to w ciagu jednego dnia odmienil sie los Brodzi!
Panstwo Brodki nie maja internetu, dlatego ja bede pisac o nowym domku Brodzi.
Dziekuje w imieniu Brodki i jej Panstwa za wszystko co zrobiliscie dla Brodki!

Posted

Ale cudown wieści - aż mnie miły dreszczyk przeszedł jak to przeczytałam - wcześniej pisałam margo że sobie wyobrażam że może Brodzia w nowym domku leży na jakijs kanapie do góry brzuszkiem - a ty marzenia się spełniaja - ach jak cudownie - kochany pies znalazł swoje miejsce na ziemi.
Mam nadzieje ze szybko wróci całkowicie do zrowia po troskliwą opieką nowych Państwa i oczywiście czekamy na kolejne relacje i może w jakiejś przyszłosci na zdjęcia jeśli sie uda!:loveu:

Posted

wlasnie skonczylam rozmowe z Panstwem Brodki , chyba juz 5 raz dzwonili... strasznie zadowoleni , mowia co za cudna psina..lepiej nie mogli trafic.
Panstwo szukali psa i wiedzac ze w LCMZ wisza ogloszenia zadzwonili tam no i polecono im Brodke. Pani nie czakajac na mnie pojechala ja zobaczyc i chciala natychmiast ja zabrac:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

mariee napisał(a):
wlasnie skonczylam rozmowe z Panstwem Brodki , chyba juz 5 raz dzwonili... strasznie zadowoleni , mowia co za cudna psina..lepiej nie mogli trafic.
Panstwo szukali psa i wiedzac ze w LCMZ wisza ogloszenia zadzwonili tam no i polecono im Brodke. Pani nie czakajac na mnie pojechala ja zobaczyc i chciala natychmiast ja zabrac:loveu: :loveu: :loveu:

miód na serce takie wiadomosci - podskakuje na łózku z radości (hi hi hi nawet rym) ale wspaniały los sie do niej uśmiechnał - zasłużyła - ach już widze jaka będzie rozpieszczana!!!!!!:multi: :multi: :multi: