Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nikt ani nie dzwoni ani nie pisze :placz:
Właśnie zmieszczam następne ogłoszenia :shake:
Przed chwilą ją obserwowałam w piaskownicy jak bawiła się z dzieciakami jak się cieszy na ich widok jak wita każde z nich:placz:

Posted

U nas też :shake: jeszcze takiej burzy nie widzialam :crazyeye:
Przed tą burzą chciałam nakarmić Brodzię,ale nie dała się złapać,biegała jak opętana,jeszcze jej w takiej panice nie widziałam,ona chyba czuła że taka burza się zbliża i szukała schronienia :placz: Jak bym wiedziała że tak będzie to bym ją wzięła na czas burzy do siebie do pracy,ale kto wiedział że aż tak będzie i tak nagle się zrobił huragan :crazyeye:
Dzisiaj jej jeszcze nie widziałam :-(

Posted

Oj tak :loveu: Całe popołudnie spędziła z dzieciakami w piaskownicy:loveu:
Zauważyłam też że bardzo się nią opiekują ,dają jej jeść i nie dają jej zrobić krzywdy :loveu: Bardzo się cieszę że mają takie podejście:multi:
Żeby chociaż jeden telefon zadzwonił,a tu nic :placz:

Posted

Mam nowe zdjęcia Brodzi :-(
nie wiem co się stało,ale podeszłam ją pogłaskac pod tą ławką i tak zaczęła przeraźliwie piszczeć że sama się przestraszyłam :shake: ona się poprostu przestraszyła i uciekła:shake:

Posted

Nie wiem czy ktoś taki by się znalazł :placz: Ja niestety nie mogę bo mam trzy krokodyle w bloku :-(
Zauwarzylam że ucieka przed dorosłymi,do mnie tez nie podchodzi juz nie jest taka spolegliwa, jedynie do dzieci jeszcze nie straciła zaufania :-(
A może już sama nie wiem coś jej podac na zatrzymanie cieczki?
Koleżanki córka próbowała wziąć ją na smycz to dostała stranej histeri piszczała jakby ją ze skóry obdzierała :shake: