Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PILNE!!!

Oddam w dobre ręce półroczną suczkę. Wraz z trojgiem rodzeństwa została znaleziona w lesie jako dwumiesięczny szczeniak. Została zaszczepiona i odrobaczona. Posiada książeczkę zdrowia. Pilnie poszukuję dla niej domu z podwórkiem do biegania. Nie nadaje się raczej do bloku ze względu na nadmiar energii jaką dysponuje. Chyba że ktoś ma anielską cierpliwość i będzie potrafił ją ułożyć. Jest bardzo przyjazna do dzieci, nie jest agresywna. Uwielbia się przytulać. Na pewno wymaga sporo uwagi na tym etapie rozwoju i przede wszystkim nauki, dlatego poszukuję rozsądnego i świadomego przyszłego właściciela.

Tel. do kontaktu:

504 902 563

[attachment=3661:20140731_165534.jpg]

Posted

Tak. Jest ogłaszana w lokalnych mediach, ale niestety nie ma zainteresowania. Psów było 4. Dla trójki dom znalazłam w przeciągu tygodnia. Z tą mała niestety jest trudniej. Już 3 miesiące szukam jej nowego właściciela. Sama tez nie mogę jej zatrzymać. Mieszkam w bloku i mam już jednego psa. Tracę już nadzieję, że ktoś ją przygarnie. A ona potrzebuje podwórka do biegania, ponieważ jest nad wyraz ruchliwa i gdy ją zostawiam w mieszkaniu na czas kiedy wychodzę do pracy bardzo źle się zachowuje. Sąsiedzi się skarżą, ze szczeka. Ona po prostu potrzebuje się wyszaleć a ja nie mam jak zapewnić jej tego.

Posted

Proponuję wstawić informacje i zdjęcie suni na "psygarnij". Bedzie widoczna wtedy dla każdej osoby, która odwiedzi stronę psygarnij. Lokalne media czasami nie wystarczają, trzeba sunie pokazać wszystkim. Moze jej dom czeka na nią gdzieś daleko w Polsce......Trzymam kciuki za powodzenie małej Buni.

• 3 months later...