Collakowa Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Tak <3 Chciałam turkusowe pod kolor obroży, ale niestety nie mieli, więc padło na róż/fiolet. Stwierdziłam, ze dokupię do kompletu we wakacje smycz jeszcze :D Quote
Ana :) Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Witam się po raz pierwszy :) Ależ macie dużo świetnych zdjęć :)!! Quote
Collakowa Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Witam Ana , cieszę się, że zawitała u nas i mam nadzieję, że zostaniesz dłużej Cieszę się, ze fotki się podobają :) Quote
Collakowa Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Staramy się,aby były właśnie takie :) Załączam zdjęcia z 23 czerwca,z wizyty u Klaudii i Abi. Quote
Collakowa Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Sara,w typie collie rough 9 y.o. 25 kg 55 cm Quote
Ryss Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 2 godziny temu, Collakowa napisał: Staramy się,aby były właśnie takie :) No to jeszcze oddzielajcie zdjęcia przynajmniej jednym enterem, bo się zlewają. Jak galeria to galeria. Prawdziwej modelki. I pilnować ostrości na jej oczy, gdy mała głębia ostrości. Quote
Collakowa Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Rysa bardzo dziękuję za rady! A co do ostrości, wiadomo nie zawsze się to uda, zwłaszcza gdy fotografuje się heliosem, i to w dodatku nie swoim, więc nie mam zbyt często możliwości pracy przy tym obiektywie ;) Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Mnie się Twoje zdjęcia podobają - moim wiele brakuje do Twoich ;) Ładna z niej pannica, choć łebek ma prześmieszny :D Quote
Collakowa Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 10 godzin temu, Tyś napisał: Mnie się Twoje zdjęcia podobają - moim wiele brakuje do Twoich ;) Ładna z niej pannica, choć łebek ma prześmieszny :D Cieszę się, że się podobają :) Ogólnie jak uszu nie postawi to wygląda jak debil :'D Quote
Collakowa Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 Zapraszam Was do obejrzenia filmiku z wodnych szaleństw Sary ;) 1 Quote
Tyśka) Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Bardzo miło jest popatrzeć na wodo-psa ;) Montaż filmiku - pierwsza klasa. Co do zabawności, mój z kolei ma przezabawny noooos :D Z boku wygląda to tak tragicznie, że aż komicznie. Quote
Collakowa Posted July 20, 2016 Author Posted July 20, 2016 18 godzin temu, Wilczocha napisał: Fajny filmik ;) Cieszę się, że filmik się podoba ;) 17 godzin temu, Tyś napisał: Bardzo miło jest popatrzeć na wodo-psa ;) Montaż filmiku - pierwsza klasa. Co do zabawności, mój z kolei ma przezabawny noooos :D Z boku wygląda to tak tragicznie, że aż komicznie. Montowala nasza koleżanka Kaja ;) Quote
Ana :) Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Super zdjęcia i film :D zawsze zazdrość mnie bierze gdy widzę wodne psy :) ahhh może kiedyś i mój się przekona :) Quote
Collakowa Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Ana Sara pierwszy bliższy kontakt z wodą miała rok temu, gdzie płynęła blisko i tylko za zabawka, w tym roku częściej chodziliśmy nad wodę i nabrała pewności siebie, pewniej do wody wskakiwać zaczęła koniec czerwca/początek lipca Quote
Collakowa Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Dzisiaj spotkałyśmy się pierwszy raz z Zuzą, Marią i Abi. Sucz niestety 3 razy się na nią rzuciła. Byłam z nią 3 dni w Boszkowie, nad jeziorem, i niestety ten wyjazd popsuł nam ignorowanie psów (nie dziwię, się, ponieważ ludzie puszczali na całą smycz swoje psy, pod sam nos Sary w kagańcu). Ogólnie przez wyjazd do Boszkowa, zwątpiłam w moc kagańca - odstraszacza. Ludzie głaskali ją bez pytania, gdy miała na pysku kagan, ludzie puszczali do niej, gdy grzecznie siedziała w barze, swoje dzieci, jak i psy. Nosz kur** nie nosimy kagańca dla ozdoby! Nie wiem już co robić, by pies czuł się bezpieczny Ale wyjazd zaliczam do udanych, pies był w miarę grzeczny na polu namiotowym, a także na straganie pełnym ludzi i różnych hałasów. Koniec zanudzania, czas na fotorelację z dzisiejszego spaceru :) Quote
Collakowa Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 *Proszę nie patrzeć na krzywo ściety brzuch :D * Quote
Recommended Posts