Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak <3 Chciałam turkusowe pod kolor obroży, ale niestety nie mieli, więc padło na róż/fiolet. Stwierdziłam, ze dokupię do kompletu we wakacje smycz jeszcze :D 

• 2 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Collakowa napisał:

Staramy się,aby były właśnie takie :)

No to jeszcze oddzielajcie zdjęcia przynajmniej jednym enterem, bo się zlewają. Jak galeria to galeria. Prawdziwej modelki. I pilnować ostrości na jej oczy, gdy mała głębia ostrości.

Posted

Rysa bardzo dziękuję za rady! A co do ostrości, wiadomo nie zawsze się to uda, zwłaszcza gdy fotografuje się heliosem, i to w dodatku nie swoim, więc nie mam zbyt często możliwości pracy przy tym obiektywie ;) 

Posted
10 godzin temu, Tyś napisał:

Mnie się Twoje zdjęcia podobają - moim wiele brakuje do Twoich ;)

Ładna z niej pannica, choć łebek ma prześmieszny :D

Cieszę się, że się podobają :) 

Ogólnie jak uszu nie postawi to wygląda jak debil :'D

Posted

Bardzo miło jest popatrzeć na wodo-psa ;) Montaż filmiku - pierwsza klasa.

Co do zabawności, mój z kolei ma przezabawny noooos :D Z boku wygląda to tak tragicznie, że aż komicznie.

Posted
18 godzin temu, Wilczocha napisał:

Fajny filmik ;)

Cieszę się, że filmik się podoba ;)

17 godzin temu, Tyś napisał:

Bardzo miło jest popatrzeć na wodo-psa ;) Montaż filmiku - pierwsza klasa.

Co do zabawności, mój z kolei ma przezabawny noooos :D Z boku wygląda to tak tragicznie, że aż komicznie.

Montowala nasza koleżanka Kaja ;) 

• 2 weeks later...
Posted

Ana Sara pierwszy bliższy kontakt z wodą miała rok temu, gdzie płynęła blisko i tylko za zabawka, w tym roku częściej chodziliśmy nad wodę i nabrała pewności siebie, pewniej do wody wskakiwać zaczęła koniec czerwca/początek lipca 

Posted

Dzisiaj spotkałyśmy się pierwszy raz z Zuzą, Marią i Abi. Sucz niestety 3 razy się na nią rzuciła. 

Byłam z nią 3 dni w Boszkowie, nad jeziorem, i niestety ten wyjazd popsuł nam ignorowanie psów (nie dziwię, się, ponieważ ludzie puszczali na całą smycz swoje psy, pod sam nos Sary w kagańcu). 

Ogólnie przez wyjazd do Boszkowa, zwątpiłam w moc kagańca - odstraszacza. Ludzie głaskali ją bez pytania, gdy miała na pysku kagan, ludzie puszczali do niej, gdy grzecznie siedziała w barze, swoje dzieci, jak i psy. Nosz kur** nie nosimy kagańca dla ozdoby! Nie wiem już co robić, by pies czuł się bezpieczny 

Ale wyjazd zaliczam do udanych, pies był w miarę grzeczny na polu namiotowym, a także na straganie pełnym ludzi i różnych hałasów.

Koniec zanudzania, czas na fotorelację z dzisiejszego spaceru :) 

2_mLDZq1IgkieYrXYCF18Pd7CJXQKzfuwc4w8dEd

UviehKf0cFyo1UyRwgvXi33_HvXH7LGt0KbZlIKO

UEzUZPfYOp50SDWVTeAl3cc62likfkgsQ7AgZgZE

PS9-Bf7h1O42uZe0Zb7M0g7_NdqnP3UYocoH9QDp