amaverim Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Kurczę,ależ ten Santi ładne dzieci daje!Udał się Wam bank genów;) Quote
AbraCadabra Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pumilo ;) Angie wygląda w nowym wizerunku bardzo dostojnie :loveu: A maluchy urocze :loveu: kocham ciemne pycholki :loveu::evil_lol: Quote
pumilo2 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 amaverim napisał(a):Kurczę,ależ ten Santi ładne dzieci daje!Udał się Wam bank genów;) Dziękujemy, dziękujemy... :lol: AbraCadabra napisał(a):Pumilo ;) Angie wygląda w nowym wizerunku bardzo dostojnie :loveu: Żelek dostojny? To nie w jej stylu. ;) Trochę tylko była na mnie obrażona, że każę jej tak spokojnie siedzieć. Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :multi: Hej zadko tu zagladasz a pieskow masz tyle do obfocenia ze bylo by co ogladac dziennie:eviltong: i znow nowe kluski sa:loveu: i te mniejsze i te wieksze piekne:loveu: Ange zdziwiony-a swoją przemianą:evil_lol: http://images40.fotosik.pl/65/11470165cdf294f8med.jpg a jak sie kotlują te psy hihi chyba z zazdrosci o fryzurke:evil_lol: http://images47.fotosik.pl/69/36a0a95cac9d2230med.jpg Quote
pumilo2 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Pegaza napisał(a)::multi: Hej zadko tu zagladasz a pieskow masz tyle do obfocenia ze bylo by co ogladac dziennie:eviltong: Noo, fakt :) Teraz może będzie okazja do częstszego logowania się. Dzis w nocy urodziły się: piesek suczka i druga suczka Zobaczymy, co dalej z tą trójeczką ;) Cieszę się tym bardziej, że to szczeniątka po Koce. Quote
lonka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Pumilki gratulki!!!:loveu:Malentwom dużo zdrówka! Quote
pumilo2 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Mam jeszcze kilka dzisiejszych zdjęć: Daisy, w tym miesiącu kończy 11 lat. Candy + Miłcz i Klusia A, i chciałam powiedzieć, że do naszego stadka dołącza już oficjalnie pekińczyk Blacky, na którego i tak wszyscy mówią nie inaczej, jak Ryba:cool1: Ryba od początku wydawał mi się jakiś kosmiczny z wyglądu i charakteru - i do tej pory nie zmieniłam zdania. Gdybym nie wiedziała, że urodził się w Serbii, to pewnie stawiałabym na jakieś bardziej pozaziemskie lokalizacje:evil_lol: O ile różni się usposobieniem od szicków, to nie widzę w nim cienia tej słynnej "złośliwości" pekińczyków. Zawsze wydawało mi się to bzdurne (ale teraz dopiero będę się rozprawiać ze stereotypami):diabloti: Quote
pumilo2 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Miot Koki i Santiego piesek suczka I Quote
Pegaza Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hej:multi: urodziwe te maluchy co jeden to ladniejszy:loveu: fajnie sie masz z taka gromadką wesolo:lol: Quote
pumilo2 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 zczeniaczki zdrowo sobie rosną, własnie otwierają oczy. mam też trochę zdjęć z Jarosławia, Sail to the Moon Pumilo [fotki są zrobione przez jego właścicieli] Dancing Shoes Pumilo http://i613.photobucket.com/albums/tt220/pumilo/DSC_2528z.jpg Quote
Pegaza Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Fajniutki szkrabik:loveu: a ten jakie ma fajne kucyki :loveu: no i jak pieknie wyglada wystawowow:loveu: http://i613.photobucket.com/albums/tt220/pumilo/DSC_2394z.jpg Quote
amaverim Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Oba "Pumilki" spisały się na ringu super!Gratulacje dla Sail To The Moon za występ w młodzieży!:multi: Quote
pumilo2 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Taka tu wszędzie cisza, że aż dziwnie coś pisać ;p ALE:evil_lol: Szicki po Koce: mój osobisty faworyt - piesek Quote
pumilo2 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 shihspotkanie:lol: trawnik taki trochę po zimie ... hm, nieważne, nie zwracac uwagi proszę :P Quote
Pegaza Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Witam:p jak Ty sobie dajesz rade z taką gromadką:-o:evil_lol: piekne fotki jak zawsze:loveu: Quote
amaverim Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ależ one są superowne! No i zlot się udał - tylu szicaków na raz to czasami na wystawie nie ma :evil_lol: Quote
pumilo2 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Pegaza - to nie tylko nasze psy, są tu też trzy suczki z Sun of Tybet ;) Chefrenek - Koka miała cztery lata, kiedy zraniła się i nie dało się uratować tej części ogona. Quote
Chefrenek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 pumilo2 napisał(a): Chefrenek - Koka miała cztery lata, kiedy zraniła się i nie dało się uratować tej części ogona. No tak właśnie myslałam, że coś się stało. Ale i tak jest śliczna.:loveu: Quote
pumilo2 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Nowy Dwór skrótowo;) Candy, Soni i Santi Soni, Moony i Candy Dancing Shoes Pumilo Moonia Candy [wybory BOG] Po raz kolejny za fotki podziękowania dla właścicieli Sonika (Sail to the Moon Pumilo) :)! Quote
Pegaza Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Tak piekne psy musza wygrywac:loveu: gratulacje :loveu: Quote
Recommended Posts