pumilo Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Słodziaki słodziakami ale ta walka o tytuły musi być :cool3: no i jeszcze wyżebraliśmy u wszystkich, żeby nie jechali i byliśmy sami w klasie .... no i byliśmy NUMBER 1 i mamy puuuchar! :diabloti: kilka fotek z Radomia ps. chciałam jeszcze pogratulować Beacie ukończenia dorosłego championatu przez córeczkę Dixi - Candy Baby :-) Quote
lonka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Agatko serdecznie gratuluje!:loveu:gratulki wielkie właścicielce Candy Baby!:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Gratuluje wygranej:p a pies się pieknie prezentowal a ten koczek fiu fiu:loveu: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jak indianka to male wyglada :loveu: z tymi warkoczami Quote
Maleńka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pumilo napisał(a)::loveu: co to takie śliczne?? moja Suzi po fryzjerze :-) Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Powaznie ?:loveu: fajna ta mala a ile ona ma? Quote
pumilo2 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Świetny pomysł na fryzurkę, wygląda ślicznie!;) Quote
Maleńka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Pegaza napisał(a):Powaznie ?:loveu: fajna ta mala a ile ona ma? 13 miesięcy :loveu: Quote
amaverim Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pumilko,gratulacje dla Santoriniego za rozpoczęty czempionat Węgier:)Fajnie się upewniać,że moja maleńka ma TAAAAKIE geny:loveu: Quote
renia13 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :happy1: rownież gratuluje Santoriniemu .. szkoda tylko ze nie ma zdjeć:obrazic: Quote
pumilo Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Fotek nie mam zbyt wiele. Fotograf rozgladał się za ładnymi Węgierkami, nie śliwkami bynajmniej :cool1: mój synuś w Ozd obchodził swoje małe urodzinki, skończył 18 miesięcy ;) a tutaj już luzblus :lol: Quote
renia13 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :evil_lol: i tak dobrze :cool3: bo ja do dzis czekam na fotke z Kielc :eviltong:. ( chyba tego samego miałyśmy fotografa ;P) Fajnie wyglada Santi - nawet ten luz blusssss:evil_lol: a solenizantowi zyczymy kolejnych zwyciestw i kolejnych chempionaow :loveu: Quote
lonka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Aga gratulki dla Santiego!:loveu:Prosze zaspiwac jemu od nas sto lat;):smilecol::new-bday::BIG::laola: Quote
pumilo2 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Dawno już nic tu nie było słychać, więc...:evil_lol: Fikander Pumilo Candy Santi Sail to the Moon - Sunny - synek Klusi :) Quote
Pegaza Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Fajny Fikander i reszta rowniez:loveu: Quote
FeelNoses Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Śliczne! Pomimo tego że wolę krótkowłose shih - tzu! Wy macie nerwy ze stali i chyba kupę cierpliwości! 13 psów, wszystko to strzyc, papilotować, prowadzać na wystawy, no i jeszcze rozmnażać! Podziwiam. I keidy nareszcie będą u was szczeniaczki!? Quote
AbraCadabra Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Piękne fotki :loveu: Z Kielc :cool3: Wszystkie czworonogi śliczne ale najbardziej urzekł mnie ten maluch :loveu: Mam nadzieje że nikt się nie obrazi że mu fotke popełniłam :evil_lol::loveu: Ale nie mogłam się powstrzymać :cool3: Quote
pumilo2 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 FeelNoses napisał(a):I keidy nareszcie będą u was szczeniaczki!? Hmm, może trochę opacznie zrozumiałeś. ;) Mają się urodzić szicki w znajomej hodowli po naszym psie, a u nas mioty planujemy dopiero na przyszły rok. Nie mamy w tej chwili żadnej suczki w ciąży. AbraCadabra napisał(a):Piękne fotki :loveu: Z Kielc :cool3: Wszystkie czworonogi śliczne ale najbardziej urzekł mnie ten maluch :loveu: Mam nadzieje że nikt się nie obrazi że mu fotke popełniłam :evil_lol::loveu:Maluch faktycznie słodziak (czy mi wypada to mówić?:evil_lol:). I bardzo spokojny, w stylu jego mamy Klusi. Za fotkę nikt się nie obrazi, tym bardziej, że te robione przeze mnie nie są za piękne. Chyba nie pisałam, że mieszka razem z yoreczkiem Fikandrem w Lublinie - wł. państwo Kobiałkowie. Pegaza napisał(a):Fajny Fikander i reszta rowniez:loveu: Dobrze, że na zdjęciach nie widać, jaki jest rozpieszczony!;) Dziękujemy za odwiedziny. :)) Zrobiło się bardzo zimowo, więc może jakaś sesja na śniegu - niedługo... Quote
lonka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Pumliki gratulacjii za Kielce!!!:loveu:Mały slodziak jest taki grzecznyj i niewinny na tych fociach;) Nu mam nadzieje ze c.d nastapi;) Quote
Yanni Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wszystkie pieski takie zadbane i radosne.Miło pooglądać mi było wszystkie fotki. Wszyscy zauważają to co ja ale jest jeszcze coś co powoduje ,że ludzie mają dużą ilość piesków, a jest to RADOŚĆ Z ICH POSIADANIA .Gratuluję Quote
pumilo2 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 W nocy z 19 na 20 lutego urodziły się szczeniątka po Bellciku, 2 suczki i 1 piesek. Dziś rano mama sięgnęła po maszynkę i Angie wygląda teraz tak:evil_lol:: Quote
pumilo2 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 ...z czego zresztą wydaje się być w pełni zadowolona. Quote
pumilo2 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Poza tym mam jeszcze zdjęcia szczeniaków po Santim ;) suczka piesek Quote
Recommended Posts