Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słodziaki słodziakami ale ta walka o tytuły musi być :cool3: no i jeszcze wyżebraliśmy u wszystkich, żeby nie jechali i byliśmy sami w klasie .... no i byliśmy NUMBER 1 i mamy puuuchar! :diabloti:

kilka fotek z Radomia

ps. chciałam jeszcze pogratulować Beacie ukończenia dorosłego championatu przez córeczkę Dixi - Candy Baby :-)

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Fotek nie mam zbyt wiele. Fotograf rozgladał się za ładnymi Węgierkami, nie śliwkami bynajmniej :cool1:

mój synuś w Ozd obchodził swoje małe urodzinki, skończył 18 miesięcy ;)

a tutaj już luzblus :lol:

Posted

:evil_lol: i tak dobrze :cool3: bo ja do dzis czekam na fotke z Kielc :eviltong:. ( chyba tego samego miałyśmy fotografa ;P)
Fajnie wyglada Santi - nawet ten luz blusssss:evil_lol: a solenizantowi zyczymy kolejnych zwyciestw i kolejnych chempionaow :loveu:

• 2 months later...
Posted

Śliczne! Pomimo tego że wolę krótkowłose shih - tzu!
Wy macie nerwy ze stali i chyba kupę cierpliwości! 13 psów, wszystko to strzyc, papilotować, prowadzać na wystawy, no i jeszcze rozmnażać! Podziwiam. I keidy nareszcie będą u was szczeniaczki!?

Posted

Piękne fotki :loveu: Z Kielc :cool3: Wszystkie czworonogi śliczne ale najbardziej urzekł mnie ten maluch :loveu:
Mam nadzieje że nikt się nie obrazi że mu fotke popełniłam :evil_lol::loveu:

Ale nie mogłam się powstrzymać :cool3:

Posted

FeelNoses napisał(a):
I keidy nareszcie będą u was szczeniaczki!?

Hmm, może trochę opacznie zrozumiałeś. ;) Mają się urodzić szicki w znajomej hodowli po naszym psie, a u nas mioty planujemy dopiero na przyszły rok. Nie mamy w tej chwili żadnej suczki w ciąży.

AbraCadabra napisał(a):
Piękne fotki :loveu: Z Kielc :cool3: Wszystkie czworonogi śliczne ale najbardziej urzekł mnie ten maluch :loveu:
Mam nadzieje że nikt się nie obrazi że mu fotke popełniłam :evil_lol::loveu:
Maluch faktycznie słodziak (czy mi wypada to mówić?:evil_lol:). I bardzo spokojny, w stylu jego mamy Klusi. Za fotkę nikt się nie obrazi, tym bardziej, że te robione przeze mnie nie są za piękne.
Chyba nie pisałam, że mieszka razem z yoreczkiem Fikandrem w Lublinie - wł. państwo Kobiałkowie.

Pegaza napisał(a):
Fajny Fikander i reszta rowniez:loveu:

Dobrze, że na zdjęciach nie widać, jaki jest rozpieszczony!;)

Dziękujemy za odwiedziny. :)) Zrobiło się bardzo zimowo, więc może jakaś sesja na śniegu - niedługo...

• 1 month later...
Posted

Wszystkie pieski takie zadbane i radosne.Miło pooglądać mi było wszystkie fotki. Wszyscy zauważają to co ja ale jest jeszcze coś co powoduje ,że ludzie mają dużą ilość piesków, a jest to RADOŚĆ Z ICH POSIADANIA .Gratuluję

• 1 month later...
Posted

W nocy z 19 na 20 lutego urodziły się szczeniątka po Bellciku, 2 suczki i 1 piesek.

Dziś rano mama sięgnęła po maszynkę i Angie wygląda teraz tak:evil_lol::