marymek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Skoro operacja była konieczna. Będzie OKi :buzi: Niech sie Majlonek cieplutko trzyma w te chłodne dni ;-) Quote
pumilo2 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Majlo ma się już całkiem dobrze (a rozpieszczany jest jeszcze bardziej :roll:). Wczoraj byliśmy na wystawie w Warszawie. Konkurencja wśród shih-tzu powalająca, całe 4 szt ;): pies w championach (BOB), nasze dwie suczki w szczeniakach i młodzieży i suczka w otwartej z naszej hodowli. Udało się fajnie, nasza Woody dostała Zw.Mł, Candy Baby Pumilo - CWC. Tootsie przyzwyczaiła się już do wystaw i została wybrana do najlepszej piątki szczeniąt na bisach. Przy takiej konkurencji- było nam bardzo miło :) Tootsie: Candy Baby Pumilo: A tu Candy Baby z właścicielką i Tootsie + Woody + moja mama Dzisiaj oszczędnie w zdjęcia ;) Quote
dadiii Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 o jeny ile psow !!! :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: :crazyeye: ale i ta ksa wszystkie sliczne !!!!!!! musicie miec duzy ogrodek zeby tak wszystkie mogly sobie pochasac po nim tez bym chciala miec tyle psakow ale neistety niemoge bo meszkam w bloku :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
pumilo2 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Dadiii- dzięki w imieniu psiaków :) Z taką liczbą psów trzeba mieć warunki, to na pewno:evil_lol: Ale niektórzy mają w bloku kilka i też sobie radzą. Quote
EveL_ Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gratuluje sukcesu z Warszawy :cool3: Ale co tak mało fotek? :diabloti: Quote
pumilo2 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Taka pogoda nie służy urodzie długowłosych psów, więc chwilowo sobie odpuściłam sesje zdjęciowe:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hej gratulacje z okazji wygranej wystawy a fotki hmm teraz raczej pogoda nie będzie sprzyjac fotkom na spacerkach to prosimy o domowe:p pozdrowionka:p Quote
Kincia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Wlasnie prosimy o domowe fotki gwiazd :loveu::loveu::loveu: Quote
pumilo2 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Fajnie, że kogoś interesują fotki:eviltong:. Choć jestem z tych, którzy mogą tworzyć sobie a muzom /dlatego też ten fotoblog istnieje./ :evil_lol: Już się ładniej zrobiło, może jutro popodniu wezmę aparat na spacerek. Na razie mam coś takiego- Jak widać, shih-tzu to nie zawsze supereleganckie psy z kokardkami. Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jeden wielki kołtunik w tym posłaniu:lol: Nie wiadomo gdzie się zaczyna i kończy hihi Jak tam Majlo?:loveu: Quote
Pegaza Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witam:p dobrze ze podpisałaś imionkami bo się zastanawiałam gdzie który leży:eviltong: a że nie zawsze elegancko wygladają ja to rozumiem moja to wygląda ładnie do maksimum 10 min. po czesaniu:roll: albo po kąpaniu a tak to eh taki rozczochraniec:loveu: pozdrowienia:p Quote
pumilo2 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Pegaza napisał(a): dobrze ze podpisałaś imionkami bo się zastanawiałam gdzie który leży:eviltong: Właśnie tak myślałam, że bez opisów się nie obejdzie ;) Majlo- bardzo dobrze, wrócił całkowicie do formy, właśnie wcina kolację... Ale już na nowe fotki dziś nie było czasu, znowu się ciemno zrobiło za szybko, ech:lol: Jutro z okazji niedzieli na pewno się z tym wyrobię. Mieszka sobie teraz u nas Twiggy- 3miesięczna, ale malutka shih-tzu, miała operację oczek w Lublinie. Niedługo wróci do swoich właścicieli, ale jest taka świetna, że aż mi będzie szkoda:loveu:... Quote
Kincia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To czekamy na fotki :loveu::loveu::loveu: Ja poprosze o foteczki tej malutkiej i yorkow :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jaka kochana zal ja oddawac :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
pumilo2 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Charakter ma boski. I duużo wdzięku:loveu: Ale jakoś się pogodzę, trudno :evil_lol: Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 pumilo2 napisał(a):Charakter ma boski. I duużo wdzięku:loveu: Ale jakoś się pogodzę, trudno :evil_lol: I tak juz masz duzo psiakow :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 pumilo2 napisał(a):No... właśnie:cool3: Ja tez tak chce :placz::placz::loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam cieplusieńko :) My tu u Was poraz pierwszy i przeglądając wasza galerie jestem pod wielkim wrażeniem...Psiaki sa cudowne i przeurocze :) Pozdrawiamy :) Quote
pumilo2 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja tez tak chce :placz::placz::loveu: Na pewno? :razz: Kasia_zg napisał(a):My tu u Was poraz pierwszy i przeglądając wasza galerie jestem pod wielkim wrażeniem...Psiaki sa cudowne i przeurocze :) Witamy i dziękujemy ;) Quote
Kincia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 pumilo2 napisał(a):Na pewno? :razz: TAK :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witam sliczną Twiggi:loveu:czyzby trzecia powieka że zabieg był konieczny? Quote
pumilo2 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nie, to nie była trzecia powieka. To nie jest mój pies, nie znam się też na tym, więc nie będę opisywać szczegółów ;) Quote
Tiger Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Przepraszam , że na tym wątku , ale ......wśród swoich psów nie wymieniasz shih-tzu - LUCKIEGO , którego w ubiegłym roku przygarnęłaś z mamą z dogomanii.. Psiak był bardzo biedny , bardzo mu pomogłyście , ale od bardzo dawna nie ma o nim żadnych wiadomości :( Ponieważ nie wymieniasz go wśród swoich psów , domniemywuję , że nie mieszka już z Wami ..... Czy możesz napisać , czy znalazł nowy dom, kiedy i gdzie ? Wątek Luckiego : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27076 Quote
Recommended Posts