Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej:p
boziu ale słodycze :loveu: Fikander i Firletka bardzo mi się podobają :loveu:
masz jakąś stronke zrobioną o hodowli? chętnie bym obejrzała:p
zapewnie po mamie Belli maluszki są?
planuje kupno,szukam zdrowej ładnej suni:loveu: jeśli stronke masz podaj na privie:p
a Shi-tsu też mi się podobają tyle że chyba więcej czesania z nimi jest:roll:

Posted

Nie wiem, gdzie się oficjalnie na forum kończą a gdzie zaczynają granice reklamy, zresztą i tak szczeniaki są już zarezerwowane :) ale info leci na priva.
Z shih-tzu faktycznie jest dużo więcej czesania. Ale jeśli ktoś to lubi, to nie jest to żaden problem;)

Posted

Ojej, Angie jest taka brązowiutka na czółku :loveu:
I wąsiki ma pięknie białe, cudne!
(My papilotujemy wąsy i brodę, ale i tak mamy z tym problem :shake: )

Posted

Wąsami nie ma się co przejmować, można jakimiś kosmetykami utrzymać tą biel, ale można też spalić włosy. Pies może na wystawie wyglądać super i być dobrze przygotowanym mimo tego, że ma odbarwione wąsy, w końcu u szicka kolor to bardzo mało istotna sprawa. :)

Posted

Całe towarzystwo na popołudniowym spacerze.

Dixi, Miłka, Majlo i fruwające uszy Moony

Forrest leży z Moony i wcina trawę

Bella, na której w porę nie złapałam ostrości

Majlo

UFO, a może Klusia

Posted

Piękne psiaczki. Mogłabyś wstawić więcej zdjęć yoreczków?? A shih-tzu piękne mają imponujący włos. Ja swojemu Harry'emu też taki chciałam zapuścić ale rodzicom nie podoba się Harry w wersji kudłacz i jedziemy na wieć a tam pełno błota chaszczy itp.
Majlo jest cudowny nie da się opisać.

P.S. Jaki masz przydomek hodowlany??

P.P.S. Wpadnij do mnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67206

Posted

Pegaza napisał(a):
piękna ta sesja na tle kwiatów :loveu:
jaki ona ma sliczny długi włos:loveu:
poprostu cudo:loveu:
a te spineczki :eviltong:

Dzięki ;)) Dixi ma długie włosy, bo szkoda nam ściąć. Może się z nią wybierzemy na jeszcze parę wystaw w tym roku. Tym razem spineczki, żadnych wielkich natapirowanych top knotów z kokardkami- mi się tak bardziej podoba. :)

go|denk@!
Zdjęcia yoreczków oczywiście mogę zrobić. :) Nie wyhoduje się długiego włosa yorkowi bez odpowiednich kosmetyków, pielęgnacji, papilotów... Lepiej zrobić krótką fryzurkę, jeśli ktoś nie zamierza wystawiać, bo taki pies z włosami ciągnącymi się po ziemi na codzień nie wygląda tak pięknie jak na wystawie. ;) Z naszych wystawowych emerytów długie włosy ma tylko shih-tzu Koka.
My mieszkamy na wsi- trochę błota i chaszczy też się znajdzie :lol:
A przydomek mamy Pumilo tak jak w moim nicku.

Posted

Dziękuję za odwiedziny :) Widzę, że fotka Klusi w locie najbardziej się wszystkim podoba.

Mam nowe fotki Forresta... Znooowu ta sama kwiatowa sceneria. Chyba trochę zacznę pielęgnować inne rabatki, bo nam coś zarastają i zdjęć nie mogę robić. ;)
Rodzice wymyślili Forrestowi nowe imię -podobno to jest nieporęczne. I wołają na niego Tinky. Tak czy inaczej, będzie się dziwnie nazywał :D

Posted

A tu kilka z nowych fotek Firletki Pumilo. Wczoraj szczenięta miały przegląd miotu. Już 12 sierpnia Firli jedzie do nowego domu- jestem pewna, że będzie tam miała naprawdę fajnie. :)

• 2 weeks later...
Posted

Byliśmy na wystawie w Sopocie. Zawsze długo jedziemy i długo wracamy :)

Widzieliśmy się z Larą i Lawendą. Firli pojechała do nowego domku i mieszka z LL.

Angie już na wystawie

Posted

Oooo, super fotki! :loveu:
A wracając do tematu wystawy - poznać miło nam było WAS, Angie to tylko taka wymówka, hihi :evil_lol:
I jeszcze raz przepraszam jeśli wywarłam na Was negatywne wrażenie, ale już tak na wystawie mam, że burczę na wszystkich, a w szczególności na moją rodzinę :oops: Ciągle nie mogę sobie z tym jakoś poradzić, jak do tej pory wystawy to dla mnie dużo stresu i zamieszania, ale mam nadzieję, że dzięki takim wystawom jak ta wczorajsza się to zmieni ;)